Change language

Selena Gomez Omaisuus 2023

Sisällys

Selena Gomez Omaisuus 2023 Selena Gomez

Selena Gomez

Korkeus1.65 (5′5″)Selena Gomez Korkeus - 1.65.
Syntymäpäivä1992-07-22Selena Gomez Syntymäpäivä: 1992-07-22
SukupuolifemaleSelena Gomez Sukupuoli - female
AmmatticelebritiesSelena Gomez - Yksi rikkaimmista Singers
Paino75 kg (165 lbs)Selena Gomez Paino - 75 kg

Selena Gomez Wiki ja bio

Syntymä 1992-07-22, Selena Gomez on ehdottomasti yksi tunnetuimmista female celebrities, kuten Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Selena Gomez sai suosiota myös sosiaalisen median avulla: Instagram, YouTube ja TikTok.

Selena Gomez Omaisuus: 2023 päivitys

2023 Selena Gomez Omaisuus ja palkka

 EmergeSocial.net tilastojen ja muiden avoimien lähteiden mukaan vuonna 2023 Selena Gomez omaisuus arvioidaan olevan noin $ 75.000.000 - hyvä celebrities.

Selena Gomezin Omaisuus: Gomez Selena Gomez: Monilahjakkaan tähden elämän ja uran tarkastelu

Selena Gomez on nimi, josta on tullut synonyymi menestykselle, lahjakkuudelle ja monipuolisuudelle. Varhaisista ajoistaan Disney-kanavan tähtenä aina nykyiseen asemaansa monihygieenisenä viihdyttäjänä Gomez on onnistunut raivaamaan itselleen viihdeteollisuudessa paikan, jonka harva muu on saavuttanut.

Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin Selena Gomezin nettovarallisuutta sekä hänen elämäkertaansa, perhettään, kumppaniaan ja uraansa. Pidemmittä puheitta sukelletaan siis mukaan!

Elämäkerta

Selena Marie Gomez syntyi 22. heinäkuuta 1992 Grand Prairiessa, Texasissa. Hän kasvoi yksinhuoltajataloudessa äitinsä Amanda Dawn Cornettin kanssa, joka oli näyttelijä. Gomezin isä, Ricardo Joel Gomez, jätti perheen, kun hän oli vain viisivuotias.

Gomez osoitti kiinnostusta esiintymiseen jo nuoresta pitäen ja alkoi koe-esiintyä erilaisiin rooleihin ollessaan vain yhdeksänvuotias. Hän sai ensimmäisen työnsä lastenohjelmassa Barney & Friends, kun hän oli kymmenenvuotias, ja esiintyi useissa muissa tv-ohjelmissa ja elokuvissa ennen läpimurtorooliaan Disney-kanavan sarjassa Wizards of Waverly Place.

Perhe

Kuten aiemmin mainittiin, Selena Gomezin vanhemmat erosivat, kun hän oli nuori, ja hänet kasvatti pääasiassa äitinsä. Gomez on meksikolaissyntyinen, ja hänen isovanhemmillaan oli merkittävä rooli hänen kasvatuksessaan. Hänellä on nuorempi sisarpuoli Gracie Elliot Teefey, joka syntyi hänen äidilleen ja isäpuolelleen vuonna 2013.

Kumppani

Selena Gomezilla on ollut vuosien varrella useita korkean profiilin suhteita, muun muassa Disney-kanavan tähden Nick Jonasin ja pop-supertähti Justin Bieberin kanssa. Tällä hetkellä hän seurustelee koripalloilija ja yrittäjä Jimmy Butlerin kanssa.

Ura

Selena Gomezin ura alkoi toden teolla, kun hän sai läpimurtoroolinsa Disney-kanavan Wizards of Waverly Place -sarjassa. Hän näytteli teinivelho Alex Russon pääroolia neljän kauden ajan ja tuli samalla tunnetuksi.

Wizards of Waverly Place -sarjan päätyttyä Gomez jatkoi musiikkiuraa ja julkaisi debyyttialbuminsa Stars Dance vuonna 2013. Albumi oli kaupallinen menestys, ja se debytoi Billboard 200 -listan ykkösenä.

Sittemmin Gomez on jatkanut musiikin julkaisemista ja laajentanut toimintaansa myös näyttelemiseen ja tuottamiseen. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa, kuten Spring Breakers ja The Fundamentals of Caring, ja tuottanut Netflix-sarjan 13 Reasons Why.

Selena Gomez Omaisuus

Forbesin mukaan Selena Gomezin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 75 miljoonaa dollaria vuonna 2023. Tämä luku sisältää tulot hänen musiikki-, näyttelijä- ja tuottaja-urastaan sekä mainossopimuksista ja muista liiketoiminnoista.

Tulolähteet

Tässä on muutamia Selena Gomezin tärkeimpiä tulonlähteitä:

  • Musiikki - Muusikkona Gomez on julkaissut useita albumeita ja singlejä, joita on myyty miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Hän on myös tehnyt useita menestyksekkäitä konserttikiertueita ja ansainnut miljoonia dollareita merchandise-myynnillä.
  • Näytteleminen - Gomez on vuosien varrella esiintynyt useissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa, ja hänen näyttelijänuransa on ollut hänelle merkittävä tulonlähde.
  • Tuottaminen - Gomez on tuottanut useita tv-sarjoja, muun muassa Netflix-hitin 13 Reasons Why, joka on ollut hänelle merkittävä tulonlähde.
  • Mainostaminen - Gomez on vuosien varrella tehnyt yhteistyötä useiden suurten tuotemerkkien, kuten Puman ja Coca-Colan, kanssa ja ansainnut näistä kumppanuuksista miljoonia dollareita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Selena Gomezin nettovarallisuus on osoitus hänen lahjakkuudestaan, ahkeruudestaan ja monipuolisuudestaan. Hän on osoittanut olevansa viihdeteollisuudessa varteenotettava voima ja onnistunut pysymään merkityksellisenä ja menestyneenä yli vuosikymmenen ajan. Hänen lukuisten saavutustensa ja meneillään olevien projektiensa ansiosta on turvallista sanoa, että Selena Gomezin nettovarallisuus tulee vain kasvamaan tulevina vuosina. Odotamme innolla, mitä hänellä on meille seuraavaksi luvassa!

Jos haluat pysyä ajan tasalla Selena Gomezin uusimmista päivityksistä, voit seurata häntä Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/selenagomez ja Instagramissa osoitteessa https://www.instagram.com/selenagomez/. 

Selena Gomez Omaisuus on samanlainen kuin:

Selena Gomez kumppani

Alkaen 21/09/2023 puoliso Selena Gomez näyttää olevan unknown.

Kuinka pitkä on Selena Gomez?

Selena Gomez on 1.65 pitkä. Tietysti Selena Gomez:n korkeus muuttuu hitaasti ajan myötä.

Ihmiset, joilla on samanpituinen:

Mikä on Selena Gomez paino?

Vuodesta 2023 Selena Gomez painaa noin 75 kg.

Mitä käyttäjälle Selena Gomez tapahtui?

Tarkista viimeisimmät uutiset aiheesta Selena Gomez täältä.

Katso myös: kuuluisat ihmiset, joiden nimi on Selena

Milloin Selena Gomez syntyi?

Selena Gomez syntyi 1992-07-22 🎂.

Selena Gomez ikä

21/09/2023 alkaen Selena Gomez ikä on 31.

Onko Selena Gomez vielä elossa?

Onneksi Selena Gomez on edelleen elossa (21/09/2023 alkaen) ja on 31 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Selena Gomez ja Selena Quintanilla-Perez

Selena Quintanilla-Perez on yksi tunnetuimmista celebrities.

Selena Quintanilla-Perez vs Selena Gomez

Selena Quintanilla-Perez nettoarvo 2023

Toisin kuin Selena Gomez, 21/09/2023 Selena Quintanilla-Perez nettovarallisuus on noin $ 5.000.000 vuonna 2023.

Selena Quintanilla-Perez korkeus

Kuinka pitkä Selena Quintanilla-Perez on? No, Selena Quintanilla-Perez korkeus on noin 1.68 (vertaa korkeuteen Selena Gomez 1.65).

Mikä on Selena Quintanilla-Perez ikä?

Selena Quintanilla-Perez syntyi 1971-04-16, kun taas Selena Gomez, kuten yllä mainittiin, syntyi 1992-07-22.

Kuinka rikas on Selena Gomez - Omaisuus 2023ssa: €75.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Janne Uoti

Celebrities Net Worth

Stjepan Hauser

Celebrities Net Worth

Jeff Beck

Celebrities Net Worth

Robbie Williams

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Ruth Buzzi

Celebrities Net Worth

PewDiePie

Celebrities Net Worth

Faye Resnick

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »