Change language

Rodney King Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Rodney King

Rodney King

Height1.91Rodney King height is 1.91
Was born in1965-04-02Rodney King birthday is 1965-04-02
GendermaleAs we can see, Rodney King is a male
ProfessioncelebritiesRodney King is related to Celebrities

Mikä on Rodney King:n nettovarallisuus vuonna 2023

Rodney King Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Rodney King nettovarallisuus kasvaa noin $ 250.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin celebritiesihin.

Kuinka paljon rahaa Rodney King tienaa

Tilastojemme (päivitetty 07/02/2023) mukaan palkan Rodney King tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Rodney King tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Rodney King nettovarallisuus on noin 250.000.

Rodney King Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Rodney King Wiki ja bio

Syntynyt 1965-04-02, Rodney King on ehdottomasti yksi tunnetuimmista celebrities, kuten Big Boy in the Morning, "Boston Rob" Mariano, Bryan and Jenny Masche, Alli L!ve, Bob Harper, . Rodney King:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Rodney King Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä male, melkein 1.91 pitkä, Rodney King voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista celebrities hyvin).

Rodney King Spouse

Meillä ei ole 07/02/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Rodney King Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Rodney King

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Rodney King on melkein 1.91 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Rodney King 1.91 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Rodney King kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Rodney King ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Rodney King alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Rodney King poseeraisi alasti. Luultavasti Rodney King alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Rodney King perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Rodney King 07/02/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Rodney King).

Mitä tapahtui käyttäjälle Rodney King

Tässä ovat Uutisia aiheesta Rodney King 07/02/2023.

Milloin Rodney King syntyi?

Rodney King syntyi 1965-04-02 🎂.

Rodney King ikä

07/02/2023 alkaen Rodney King ikä on 47.

Onko Rodney King vielä elossa?

Valitettavasti Rodney King on kuollut 2012-06-17, 10 vuotta sitten 😢. Hän oli 47 vuotta vanha 😰.

Jesse

Worcester

Rehellisesti sanottuna uskon, että Rodney King onni on paljon enemmän vuonna {year} - Kiitos Andrew Tate syötteeni kauneusosuudesta ?
Stephanie

Amarillo

Mutta... Kuinka Rodney King ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 250.000 on aivan liikaa!
Steven

California

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän Rodney King kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat. - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Andrew Tate kuvasta
Adam

Florida

Eräänä päivänä Rodney King käveli tapaamaan meitä ja ystäväni alkoi sanoa jotain, kuten "Voi luoja, autit minua selviytymään masennuksestani ja..." ennen kuin hän ehti lopettaa, ja Rodney King hän sävähti ja pyöräytti silmiään. ja käveli ympärillämme. Se särki ystäväni sydämen. Hän ei muistanut käyttäjää Rodney King sen jälkeen.
Charles

Massachusetts

Joten minkä osan näistä $ 250.000:stä Rodney King antaa hyväntekeväisyyteen? - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Cbum
Paul

Newark

Ja näin käyttäjän Rodney King muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä
Charlotte

Murfreesboro

Olen niin pahoillani kuullessani sen. Kuinka söpö ja suloinen hän oli, kuinka orgaanisesti hän sulautui nuorten, kiihkeiden näyttelijöiden kirjavaan joukkoon. - Anthony Santos kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Grace

Buffalo

Rodney King näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää
Ethan

Illinois

Isäni oli ystävä Rodney King:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään. - Barry White kauneus on lumoavaa
Gloria

Virginia

Kun Rodney King teki näitä vitun miljoonia ?, monet ihmiset näkivät nälkää!
Linda

Salinas

Super rento ja mukava. Olin Rodney King naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta Rodney King hän oli todella mukava ja viileä. - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Les Gold ?
Robert

Spokane

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun Rodney King nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." Rodney King kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta.
Martha

Iowa

Rodney King tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa. - Horacio Pagani valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Gabriel

California

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Rodney King on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi?
Maria

Georgia

Isä oli lähdössä akatemiaan, kun Rodney King yritti saada hänet osallistumaan elokuvan koe-esiintymiseen. Mutta hänen isoisänsä sanoi, että jos pojanpoika ei tekisi niin kuin hän halusi, hän ei maksaisi kesäleiristä. Rodney King sai sitten osan Skate Townista. Isä sanoo, että hän oli niin mahtava kaveri ja heillä oli hauskaa - ? Voisin tuijottaa Nick Bollettieri ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Albert

Texas

Onko Rodney King niin rikas, koska Rodney King on älykäs? Retorinen
Julia

Sunnyvale

Olen varma, että Rodney King on homo ? - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Andrew Tate:lle ?
David

Virginia

Miksi käyttäjällä Rodney King on niin typerät kasvot? ?
Diane

Hawaii

Rodney King onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - ❤️‍? Mireille Mathieu on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Samantha

Illinois

47 vuotta sitten, kun Rodney King syntyi, olin koulussa
Teresa

Florida

Oi, Rodney King:llani on ilmeisesti paljon rahaa!! - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Behgjet Pacolli kauneutta ?
Andrew

Norfolk

Halusin olla myös celebrities maailmassa nuorena ?
Sara

Overland Park

Rodney King tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa - Voisin sanoa, että Marcelo Tinelli näyttää upealta tänään. Mutta Marcelo Tinelli mahtavaa joka päivä! ?
Raymond

Clarksville

Rodney King... Yksi suurimmista celebrities ja sankarini!
Joseph

Chandler

Tapasin käyttäjän Rodney King ruokakaupassa ja hän oli helvetin siisti, ystävällinen ja antelias. Pyysin valokuvaa ja hän suostui tyytyväisenä. Olen 195 senttimetriä pitkä ja halusin kumartua saadakseni kuvan, mutta Rodney King pysäytti minut ja seisoi sen sijaan varpaillaan. Todellinen jedimestari. - Anggun hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Ashley

Sioux Falls

Rodney King:sta ja muista kuuluisista naisista kiinnostuneet voivat vierailla heidän Instagramissaan ja hämmästyä, järkyttynyt jne.
Susan

Scottsdale

? Onko kaikilla celebrities samanlainen palkka kuin Rodney King? - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Marie Mai?
Vincent

Oklahoma

Serkkuni oli Rodney King:n suuri fani ja tapasi hänet kerran konsertissa. Hän näytti Rodney King t-paitansa, jonka hän oli tehnyt itse konserttiin menoa varten. Grande kysyi "mikä tuo on?" ja nauroi hänelle päin naamaa. Hänen sisarensa tuntui kauhealta, että hänen idolinsa oli nauranut hänelle.
Diana

Aurora

Rodney King... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa - Haaveilen nähdä Santo Versace kauneuden henkilökohtaisesti ?
Margaret

Yonkers

Vaikuttaa siltä, että mitä harmia voisikaan menestyä Rodney King, joka saavuttaa kaiken itse?
Walter

North Carolina

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia Rodney King:n nettoarvosta...? - ❤️❤️❤️ Paloma Picasso, sydämeni suli jälleen
Cynthia

St. Louis

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että Rodney King on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä Rodney King, jos heidät erotetaan.
Kathleen

Pennsylvania

Eikö $ 250.000 ole liikaa? Jopa Rodney King ? - Bountytank! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Aaron

Colorado

Vau ? Rodney King on vaikuttava omaisuus
Joe

Texas

Muutama vuosi sitten olimme ystäväni kanssa töissä lähellä paikkaa. missä tapahtuma, johon Rodney King hän osallistui, pidettiin. Olin välinpitämätön häntä kohtaan, mutta ystäväni ihaili häntä. Hänellä oli kirja Rodney King ja hän sanoi jatkuvasti, että Rodney King auttoi häntä selviytymään ongelmistaan, lopettamaan leikkaamisen ja niin edelleen. - En voi uskoa, että tämä upea Horacio Pagani on todellinen ?
Judy

Nevada

paatos ja näyttävä rakkaus ylellisyyteen
Judith

Rockford

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ?? - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Guy Lepage olemme hyvissä käsissä ?
Edward

North Carolina

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää Rodney King siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen.
Deborah

Tennessee

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, Rodney King osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa? - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Amelie Lens ?
Patrick

Nashville

Rodney King opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Rodney King hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät

Rodney King ja Rodney Lee Parsley

Rodney Lee Parsley on yksi tunnetuimmista Prominent American Christian minister, author, television host and evangelist..

Rodney Parsley is a well-known American author, pastor, religion teacher and TV presenter. He is a senior priest in a Pentecostal ward known as Harvest Church in Columbus, Ohio. It is associated with a number of noble works such as the establishment of Valor Christian College. He is also the founder and president of a Christian advocacy group called The Center for Moral Clarity. He is a famous face on TV.

{ads}

Well, how well do you know Rod Parsley? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Rod Parsley’s net worth in 2021, his age, height, weight, wife, kids, bio and all the details about his life. Well, when you’re done, here’s what we know so far about Rod Parsley.

Biography and early life

Rod Parsley, known as Rodney Lee Parsley was born on January 13 , 1957 to parents, Ellen Parsley and James G. [Clyde] Parsley. He was born in Cleveland, Ohio, in the United States. He grew up in the Columbus area. His parents were residents of eastern Kentucky. His family loved to travel, which as a child took him to many different places.

Religious beliefs show that Rod is a Christian and a free Baptist. In his youth he was greeted by an evangelist named Dr. Lester Sumrall dressed where he was the evangelist Parsley’s mentor.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Rod Parsley in 2021 and how big and how much does he weigh? Well, Rod Parsley is 64 today, August 8, 2021, and was born on January 13, 1957. Although he is 5′ 9″ in feet and inches and 180 cm tall, he weighs around 165 pounds in pounds and 75 kg in kilograms.

{ads}

Education

At the age of attending school, he entered school. He later attended high school, which he did not give any information about. After graduating from high school, he entered a real estate and food factory [for pet food]. He later left the food factory and went to Ohio Christian University’s Circleville Bible College. However, he did not graduate there because he gave up after two years for personal reasons.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Rod Petersilie is a married man. He is married to Joni Petersilie. Together they were blessed with two sons, a son named Austin Parsley and a daughter, Ashton Parsley, who are now adults. The family lives near Pickerington, a suburb of Columbus. He has a happy family and they live happily together.

Is Rod Parsley gay?

Rod is neither gay. His marital status states that he is married to Joni Parsley and has two children. Her sexual orientation is also direct, which proves her point of view. His role as a senior pastor of a church helps show that he is not gay. He loves his family and they live happily together.

Professional career

Rod Parsley has had an amazing career despite having enjoyed his work since he was a teenager. He founded the World Harvest Church in 1977 and, with the help of church members, has been involved in numerous humanitarian projects and social activities. His work as a priest is highly appreciated by many faithful. He is also a famous writer and religion teacher. As a student at the Bible School, he presided over its first meeting, which was attended by seventeen people.

{ads}

As an author, he has written many books such as Silent No More, that of. Charisma-Haus has been published. The theme of the book illustrates the value of the administrative process. He has other noteworthy books such as Chris Matthew, Living on Our Heads, Singles out Bart Stupak and many more. Rod also worked for lawmakers for a while. She has also supported women’s rights and anti-poverty campaigns and programs.

She has also worked with the dominionist movement with Bill Moyers and Theocracy Watch. He wrote a famous book called Silent No More, which describes Islam. He was criticized for being a Christian and for making the United States an enemy.

Awards

Rod Parsley has done a lot over the course of his career and has earned honor and respect in his personal life. He is known as a popular presenter of the Breakthrough TV show, which is a top notch show all over the world. He has written more than fifty books in his life which have also served as study guides. His book How Clash Worldviews Affect Your Future was published and became a bestseller. Although he did not receive a tangible award, he was an outstanding achievement in Parsley’s life.

Equity net income and earnings of Rod Parsley in 2021

{img}

Parsley is a famous priest, television presenter, evangelist and American writer with a Estimated net worth of approximately $3 million as of 2021. His source of wealth is through his professional history as a priest and writer. His books, which have sold around the world, have played a huge role in his net worth.

Some interesting facts you need to know

  • Rod Parsley became a cancer patient diagnosed with throat cancer in 2015.
  • Before marrying his lovely wife, he was previously in a relationship that is now his best marriage
{ads}

Rod Parsley is a talented man who has achieved a lot of success and fame throughout his career. He is a throat cancer survivor diagnosed in 2015. His current position has made him better known. It is an inspiration for many generations. His latest book is The Finale: One World, One Ruler and One Reign.

{ads}

Rodney Lee Parsley is a renowned American author, minister, professor of religion, and television host. He is the head priest of a Pentecostal church called World Harvest Church in Columbus, Ohio. His name is associated with many noble works, including the establishment of Valor Christian College. Rod is the founder and president of a Christian advocacy organization called The Center for Moral Clarity. He is a popular face on television.

You may know Rod Parsley very well, but do you know how old and how tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Rod Parsley’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life

Rod Parsley was born on January 13, 1957 in Cleveland, Ohio, the son of Ellen Parsley and James G. (Clyde) Parsley. In his early childhood, he grew up in the Columbus area. Parsley’s parents were residents of eastern Kentucky. They love to travel. As part of the family, Rod visits many places in his childhood.

Rod attended high school and completed his graduation. After completing his school education, Rod joined a real estate and food factory (for pet food). He attended Circleville Bible College, Ohio Christian University. But Parsley dropped out of college after two years due to some personal reason.

From a religious point of view, Rod Parsley is a Christian and also a Free Baptist. In his youth, Rod was attracted to an evangelist named Dr. Lester Sumrall. He later became Parsley’s mentor.

In 1986, Rod Parsley was married to Joni Parsley. This couple was blessed with two sons named Austin and Ashton. Rod lives with his family near Pickerington, a suburb of Columbus.

Age, height and weight

Born on January 13, 1957, Rod Parsley is 64 years old today & # 8217; s dated August 9, 2021. He is 1.8 m tall and weighs 75 kg.

Career

Rod Parsley has a vast career and enjoys his profession since his youth. In 1977 he founded the World Harvest Church. He is associated with numerous humanitarian works and social activities with the help of church members.

Rod is a renowned author and religious teacher. He wrote many books, including Silent No More, published in 2005 by Charisma House. The subject of this book is to describe the value of administrative procedure. Apart from this book, his other notable books are Chris Matthews, Living on Our Heads, highlights Bart Stupak, etc. Parsley has been working for the legislature for some time. Apart from these, she served in campaigns for women’s rights and against poverty, as well as in programs.

Rod has collaborated with the Dominionist movement with Bill Moyers and Theocracy Watch. He wrote Silent No More, the famous book. This book describes Islam. Then he had to face criticism because Christianity and the United States considered them an enemy.

Awards & Achievement

Rod Parsley gets a lot of respect and honors at his career as well as in personal life. This famous educator hosts the television show Breakthrough, one of the highest rated shows in the world. Parsley composed more than fifty books and study guides in his lifetime. In 2007, his book Culturally Wrong: How Conflicting Worldviews Affect Your Future was published and became an industry best-seller. This is an excellent achievement in the life of Parsley.

Net worth & Rod Parsley Salary in 2021

{img}

Rod Parsley is a popular American Christian priest, television host, evangelist, and author who has an estimated net worth of $3 million as of August 2021. His estimate of his Net worth comes from your professional career. He currently maintains a fanciful lifestyle. This talented pastor owns a fancy hose and has expensive cars in his collection.

Rod Parsley is a talented person who has proven to be a successful man in his career. He is a throat cancer survivor. In 2015 he was diagnosed with cancer. He is widely known for his current position. He published his latest book called The Finale: One World, One Ruler, One Reign in 2017.Rodney Lee Parsley vs Rodney King

Rodney Lee Parsley nettoarvo 2023

Toisin kuin Rodney King, 07/02/2023 Rodney Lee Parsley nettovarallisuus on noin $ 3000000 vuonna 2023.

Rodney Lee Parsley korkeus

Kuinka pitkä Rodney Lee Parsley on? No, Rodney Lee Parsley korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Rodney King 1.91).

Mikä on Rodney Lee Parsley ikä?

Rodney Lee Parsley syntyi 1957-01-13, kun taas Rodney King, kuten yllä mainittiin, syntyi 1965-04-02.

Kuinka rikas on Rodney King - Nettovarallisuus 2023ssa: €250.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »