Change language

Renato Balestra Omaisuus 2023

Sisällys

Renato Balestra Omaisuus 2023 Renato Balestra

Renato Balestra

Korkeus1.71 m (5′7″)Renato Balestra Korkeus - 1.71 m.
Syntymäpäivä1924-05-03Renato Balestra Syntymäpäivä: 1924-05-03
SukupuoliMaleRenato Balestra Sukupuoli - Male
AmmattiDesignerRenato Balestra - Yksi rikkaimmista
Paino75 kg (165 lbs)Renato Balestra Paino - 75 kg

Renato Balestra Wiki ja bio

Syntymä 1924-05-03, Renato Balestra on ehdottomasti yksi tunnetuimmista Male Designer, kuten . Renato Balestra sai suosiota myös sosiaalisen median avulla: Instagram, YouTube ja TikTok.

Renato Balestra Omaisuus: 2023 päivitys

2023 Renato Balestra Omaisuus ja palkka

 EmergeSocial.net tilastojen ja muiden avoimien lähteiden mukaan vuonna 2023 Renato Balestra omaisuus arvioidaan olevan noin $ 20.000.000 - hyvä Designer.

Renato Balestra, syntynyt Triestessä 3. toukokuuta 1924 ja kuoli Roomassa 26. marraskuuta 2022, oli italialainen muotisuunnittelija, samannimisen brändin luoja.

Vaimo, lapset, yksityiselämä

Renato Balestran yksityiselämästä ei tiedetä paljoa. Ei tiedetä, oliko hän naimisissa, mutta hänellä oli kaksi tytärtä: Fabiana ja Federica Balestra, jotka tunnetaan muotimaailmassa nimellä The Sisters of Haute Couture. Fabiana ja Federica Balestra jatkavat isänsä Renato Balestran valtakuntaa. He ovat työskennelleet suunnittelijan kanssa useita vuosia ja ovat hengittäneet sitä maagista värien ja monien kankaiden tunnelmaa lapsuudesta asti.

elämäkerta

Vuonna 1924 syntynyt Renato Balestra syntyi Triestessä insinöörien ja arkkitehtien perheeseen. Välittömästi koulun jälkeen hän päätti osallistua yliopiston rakennusinsinöörikurssille, vaikka hän ei voinut jättää väliin intohimoaan maalaukseen ja musiikkiin. 

Hänen muodin uransa alkoi sattumalta, kun ystävät lähettivät yhden hänen luonnoksistaan Italian Fashion Centeriin (CMI): hän huomasi heti lahjakkuudestaan, hänet kutsuttiin osallistumaan muotinäytökseen ja vuonna 1953 hän hylkäsi insinöörityönsä. opiskelee ja suoritti oppisopimuskoulutuksensa Jole Venezianin ateljeessa.

Balestra päätti pian muuttaa Milanosta Roomaan, missä hän avasi talonsa Casa Balestran Via Sistinalle. Nykyään ateljee tuottaa edelleen noin kolmekymmentä linjaa: sen asiakaskuntaan kuuluu monia kansainvälisiä persoonallisuuksia ja VIP-henkilöiden lisäksi myös first lady -naisia, kuningattaria ja Saudi-Arabian prinsessoja. Yrittäjät ja näyttelijät.

Vuonna 2013 hänen näkemyksensä sai hänet käynnistämään AltaRoman kanssa erityisen projektin uudelle suunnittelijoiden sukupolvelle: Be Blu Be Balestra, kilpailu nuorille kyvyille tulkitsemaan ikonista Blu Balestraa uudelleen hänen ohjauksessaan. Vuonna 2018 AltaRoma kunnioitti häntä ainutlaatuisella tapahtumalla: yli 100 hänen arkistopukuaan paraati Cinecittàssa 2 500 hengen yleisön edessä.

Renato Balestra on koko uransa aikana saanut arvostettuja palkintoja lahjakkuudestaan. Pekingissä hänelle myönnettiin Beijing Fashion Academyn kunniaprofessorin arvonimi. Vuonna 2015 hän sai Lontoossa Asian Couture Federationin (ACF) kansainvälisen Couturier Extraordinaire -tittelin ja hänet kutsuttiin liiton jäseneksi.

Kuinka monta lasta Renato Balestralla oli?

Hänellä oli kaksi tytärtä, Fabiana ja Federica, jotka tunnetaan muotimaailmassa nimellä The Sisters of Haute Couture ja jotka jatkavat yrityksen johtamista isänsä kuoleman jälkeen. Hän kuoli Roomassa illalla 26. marraskuuta 2022 98-vuotiaana.

Häntä pidettiin "muodin maalarina", ja hän loi taiteellisen henkensä avulla synergiaa italialaiseen haute coutureen, jota hän muutti perusteellisesti vuosikymmenten aikana. 1970-luvulla hän oli kuuluisa tunnusomaisesta "kirjontamaalauksestaan", joka perustui alkuperäiseen materiaalien käyttöön ja todelliseen maalaukseen kaikenlaisille kankaille. Hänen läpinäkyvyytensä innovatiivisuuden ja sananvapauden kautta puhutteli moderneja, vahvoja ja aistillisia naisia.

Renato Balestra Roomassa

Vuonna 1954 hän muutti Roomaan ja aloitti työskentelyn stylistina arvostetuissa muotitaloissa, kuten Emilio Schuberth, Maria Antonelli ja Sorelle Fontana. Hänen vahva intohimonsa elokuvaan johti hänet suunnittelemaan puvut Ava Gardnerille elokuvissa Paljasjalkainen Contessa ja Aurinko nousee, Gina Lollobrigidalle elokuvissa Kaunis mutta vaarallinen, Sophia Lorenille Lucky to Be a Woman, Candice Bergenille Seikkailijat ja The Adventurers. Shirley Jonesille, Micheline Preslelle ja Giorgia Mollper Dark Purposelle.

Renato Balestra Hollywoodissa

Kun kansainvälinen suihkukone tuli yhä enemmän tietoiseksi hänen lahjakkuudestaan, hän alkoi vuonna 1958 esitellä kokoelmiaan kaikkialla Yhdysvalloissa, Los Angelesista New Yorkiin. Hän debytoi Hollywoodissa sellaisten näyttelijöiden kanssa, kuten Zsa Zsa Gabor, Tina Louise, Joan Bennett, Linda Christian, Natalie Wood, Ann Miller ja Arlene Dahl. Häntä arvostettiin ja rakastettiin paitsi suunnitelmistaan myös optimismistaan, hänestä tuli elokuvatähtien, kuten Liz Taylorin, Claudia Cardinalen, Marina Cicognan, Lydia Alfonsin, Daniela Roccan, Yvonne Furneaux'n, Carroll Bakerin, Candice Bergenin ja Cyd Charissen, rakas.

Renato Balestra vuonna 1960

Renato Balestran muotokuva ateljessaan Roomassa osoitteessa Via Gregoriana 36. Renato Balestra ateljessaan Roomassa .

Vuonna 1959 hän avasi ensimmäisen ateljeensa Roomassa osoitteessa Via Gregoriana 36. Vuonna 1961 hän esitteli ensimmäisen kevät-kesän haute couture -mallistonsa Galleria Nazionale d'Arte Modernassa. Nämä olivat vuosia, jolloin 'Blu Balestra' ilmestyi ensimmäistä kertaa lyhyen satiinimekon päällä: valoisa, maaginen ja ajaton sävy, ainutlaatuinen väri, joka on edelleen muotitalon kiistaton symboli.

Renato Balestra Omaisuus on samanlainen kuin:

Renato Balestra kumppani

Alkaen 25/09/2023 puoliso Renato Balestra näyttää olevan unknown.

Kuinka pitkä on Renato Balestra?

Renato Balestra on 1.71 m pitkä. Tietysti Renato Balestra:n korkeus muuttuu hitaasti ajan myötä.

Ihmiset, joilla on samanpituinen:

Mikä on Renato Balestra paino?

Vuodesta 2023 Renato Balestra painaa noin 75 kg.

Mitä käyttäjälle Renato Balestra tapahtui?

Tarkista viimeisimmät uutiset aiheesta Renato Balestra täältä.

Katso myös: kuuluisat ihmiset, joiden nimi on '\'\''

Milloin Renato Balestra syntyi?

Renato Balestra syntyi 1924-05-03 🎂.

Renato Balestra ikä

25/09/2023 alkaen Renato Balestra ikä on 98.

Onko Renato Balestra vielä elossa?

Valitettavasti Renato Balestra on kuollut 2022-11-26, 0 vuotta sitten 😢. Hän oli 98 vuotta vanha 😰.

Kuinka rikas on Renato Balestra - Omaisuus 2023ssa: €20.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Janne Uoti

Celebrities Net Worth

Stjepan Hauser

Celebrities Net Worth

Jeff Beck

Celebrities Net Worth

Robbie Williams

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Ruth Buzzi

Celebrities Net Worth

PewDiePie

Celebrities Net Worth

Faye Resnick

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »