Change language

Paola Macias “Palita” Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Paola Macias “Palita”

Paola Macias “Palita”

Height1.71 mPaola Macias “Palita” height is 1.71 m
Was born in1976Paola Macias “Palita” birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Paola Macias “Palita” is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Fitness Models - FitnessPaola Macias “Palita” is related to Fitness

Approximate Ad Price

Get in touch with Paola Macias “Palita” — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Fitness Models
Fitness

How many followers does Paola Macias “Palita” have?

Currently Paola Macias “Palita” has roughly about 874.6K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Paola Macias “Palita” a proper influencer to work with?

Our stats says that Paola Macias “Palita” posts normally collect about 5.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Paola Macias “Palita” advertisement work?

To estimate whether Paola Macias “Palita” advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @palitaoficial account which is ~ 0.60%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Paola Macias “Palita” Instagram account?

The maximum potential reach is about 874.6K people (but most probably will be around 10% of this value).

Megan

Fontana

Ihmettelen, miltä sinusta tuntuu, jos sinulla on tämä $ 1000:n nettovarallisuus, kuten Paola Macias “Palita” - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Andrew Tate?
Isabella

Eugene

Tapasin käyttäjän Paola Macias “Palita” sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen Paola Macias “Palita”.
Jessica

Amarillo

Rehellisesti sanottuna en sukeltaa s*t-mow paljon on Paola Macias “Palita” nettoarvo tai mitä tahansa - Andrew Tate kauneus on lumoavaa
Sharon

Las Vegas

Olen niin pahoillani kuullessani sen. Kuinka söpö ja suloinen hän oli, kuinka orgaanisesti hän sulautui nuorten, kiihkeiden näyttelijöiden kirjavaan joukkoon.
Jacqueline

Nevada

Paola Macias “Palita”... Yksi suurimmista - Modeling - Fitness Models - Fitness ja sankarini! - Cbum! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Sophia

Tulsa

Jos olisin male, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin Paola Macias “Palita” ahahah ?
Anna

Visalia

Isä oli lähdössä akatemiaan, kun Paola Macias “Palita” yritti saada hänet osallistumaan elokuvan koe-esiintymiseen. Mutta hänen isoisänsä sanoi, että jos pojanpoika ei tekisi niin kuin hän halusi, hän ei maksaisi kesäleiristä. Paola Macias “Palita” sai sitten osan Skate Townista. Isä sanoo, että hän oli niin mahtava kaveri ja heillä oli hauskaa - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Anthony Santos kuvasta
Jacob

San Diego

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että Paola Macias “Palita” on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä Paola Macias “Palita”, jos heidät erotetaan.
Jerry

Illinois

Kun olen 47 kuin Paola Macias “Palita” ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ? - ❤️‍? Barry White on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Eric

Colorado

Hänen uransa alkuaikoina monet ihmiset sanoivat, että Paola Macias “Palita” hänen isänsä rahat auttoivat häntä tulemaan suosituksi.
Frank

Nebraska

Paola Macias “Palita” kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka Paola Macias “Palita” istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen - Kiitos Les Gold syötteeni kauneusosuudesta ?
Kyle

Washington

Nämä kommentit aiheesta Paola Macias “Palita” ovat typeriä ?
Roy

St. Petersburg

Lyön vetoa, että Paola Macias “Palita” ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 1000 ??? - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Horacio Pagani
Lawrence

Memphis

Paola Macias “Palita”:sta ja muista kuuluisista naisista kiinnostuneet voivat vierailla heidän Instagramissaan ja hämmästyä, järkyttynyt jne.
Diane

California

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun Paola Macias “Palita” nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." Paola Macias “Palita” kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta. - Nick Bollettieri kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Rebecca

Oklahoma

Eräänä päivänä Paola Macias “Palita” käveli tapaamaan meitä ja ystäväni alkoi sanoa jotain, kuten "Voi luoja, autit minua selviytymään masennuksestani ja..." ennen kuin hän ehti lopettaa, ja Paola Macias “Palita” hän sävähti ja pyöräytti silmiään. ja käveli ympärillämme. Se särki ystäväni sydämen. Hän ei muistanut käyttäjää Paola Macias “Palita” sen jälkeen.
Jennifer

Alabama

Paola Macias “Palita”... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa - Haaveilen nähdä Andrew Tate kauneuden henkilökohtaisesti ?
Zachary

Santa Rosa

? Olen myös 47 vuotta vanha... kuten Paola Macias “Palita”
Andrea

Scottsdale

Paola Macias “Palita” suosio ja yleisön rakkaus eivät ole sama asia. Loppujen lopuksi monille tämän päivän julkkiksille on tärkeää, että heistä puhutaan, ja millä tavalla, sillä ei ole väliä. - En voi uskoa, että tämä upea Mireille Mathieu on todellinen ?
Linda

Virginia

Vaimoni isä harjoitteli lapsena Paola Macias “Palita”:n kanssa. Hänen mukaansa tuleva Die Hard oli hyvä baseballissa, mutta hänellä oli kauhea änkytys... Sitten hän alkoi tapailla lauluvalmentajaa päästäkseen eroon vaivasta, ja loppu on historiaa.
Lori

California

Mutta... Kuinka Paola Macias “Palita” ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 1000 on aivan liikaa! - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Behgjet Pacolli ?
Daniel

Georgia

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Paola Macias “Palita” on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi?
David

Arkansas

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää Paola Macias “Palita” siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen. - Marcelo Tinelli valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Martha

Cary

Ehkä Yhdysvalloissa $ 1000 on normaalia.. En tiedä
Charles

Indiana

Paola Macias “Palita” näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Anggun:lle ?
Olivia

Cincinnati

Eikö $ 1000 ole liikaa? Jopa Paola Macias “Palita” ?
James

Grand Rapids

Paola Macias “Palita” kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa Paola Macias “Palita” hän esiintyi lavalla hyvin usein - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Marie Mai olemme hyvissä käsissä ?
Emma

Tennessee

Varmasti on muitakin - Modeling - Fitness Models - Fitness, mutta minulle Paola Macias “Palita” on TOP1
Brian

Pembroke Pines

Paola Macias “Palita” opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Paola Macias “Palita” hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Santo Versace kauneutta ?
Patrick

Wisconsin

Vihaan käyttäjää Paola Macias “Palita”, enkä ymmärrä, miksi niin monet ihmiset ihailevat... ?
Jeremy

Boston

Paola Macias “Palita” onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - Voisin sanoa, että Paloma Picasso näyttää upealta tänään. Mutta Paloma Picasso mahtavaa joka päivä! ?
Kenneth

California

Ja näin käyttäjän Paola Macias “Palita” muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä
Karen

Portland

Paola Macias “Palita” on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa... - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Bountytank ?
Christian

South Dakota

Muutama vuosi sitten olimme ystäväni kanssa töissä lähellä paikkaa. missä tapahtuma, johon Paola Macias “Palita” hän osallistui, pidettiin. Olin välinpitämätön häntä kohtaan, mutta ystäväni ihaili häntä. Hänellä oli kirja Paola Macias “Palita” ja hän sanoi jatkuvasti, että Paola Macias “Palita” auttoi häntä selviytymään ongelmistaan, lopettamaan leikkaamisen ja niin edelleen.
Nathan

Garland

Rakkaus rakkaus rakkaus! Paola Macias “Palita” on suurin - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, sydämeni suli jälleen
John

Newport News

Myös äitini syntyi 1976! Rakkaus Paola Macias “Palita”
Russell

New York City

Kuten Paola Macias “Palita”, isäni syntyi 1976!! ? - Guy Lepage hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Walter

Nevada

Ensinnäkin Paola Macias “Palita” on kuuluisa kovasta kielestä ja sitä seuranneista skandaaleista.
Tyler

Sunnyvale

Paola Macias “Palita” tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa - ? Voisin tuijottaa Amelie Lens ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Eugene

Naperville

Kun Paola Macias “Palita” teki näitä vitun miljoonia ?, monet ihmiset näkivät nälkää!

Paola Macias “Palita” ja Paola Mayfield

Paola Mayfield on yksi tunnetuimmista Model and television personality, actress.

Paula Mayfield is a popular Colombian model. Besides being a model, she is also known as a famous television personality and actress. She gained widespread recognition after appearing on the "90 Day Fiancé" show with her husband Russ Mayfield.

{ads}

Well, how well do you know Paola Mayfield? If not a lot, we’ve compiled everything you need to know about Paola Mayfield’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Paola Mayfield.

Biography and early life

Paola was born in 1987 and May. No information is known about his parents. It is not even known whether or not he has siblings. So it can be rightly assumed that Paola likes to keep her private life private.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Paola Mayfield in 2021 and how big and how heavy is she? Well, Paola Mayfield today, August 8, 2021, is 34 years old and was born on May 14, 1987. Although she is 5′ 6″ in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 159 pounds in pounds and 60 kg in kilograms. Her eye color is brown and her hair color is blond.

Education

Regarding her education, Paola is known to have received her university education from Colegio Sabio Caldas - which is in Colombia. He later completed a body design course at the University of Atlanta in Georgia. In 2014 she also decided to study modeling at the John Casablancas Modeling and Career Center.

{ads}

Personal life: dating, boyfriends, husband, children

{img}

Paola Mayfield married Russ Mayfield in 2013. It is known that Paola first met Russ while working in Colombia. The couple are happily married and have welcomed their first child, Alex Mayfield in 2019.

Is Paola Mayfield a lesbian?

Paola Mayfield has been married to Russ Mayfield since 2013. The couple is happily married and also has a son. So you can say that Paola is not a lesbian.

Professional career

First of all, Paola decided to study modeling at the Modeling and Career Centers of John Casablanca-im 2014. Subsequently, she decided to start her modeling career only at the age of 18 in Bogota, Colombia.

He has worked with several famous modeling agencies such as “. He cooperated; Imitate Fashion Study ” and“ Linda Layman’s Modeling Agency. “She is known for having only worked briefly for Linda Layman’s modeling agency. In 2013, Paola decided to move to the United States because she had more opportunities to model there. She also had several options as a television actress.

{ads}

She gained tremendous fame when she appeared in the "90 Day Fiancé" series , which previously aired on TLC.

Paola also has millions of followers on social media accounts. She is quite famous for her regular intimidating posts on her Instagram account.

In 2017 she appeared in the movie "Pax Masculina" where she played the role of a high school girl. Paola has shown her acting skills in several other films such as "90 Day Fiancé: Happily, Ever After", released in 2016 and "90 Day Fiancé", released in 2014.

Awards

So far, Paula Mayfield has not received any awards as such. As for her accolades, however, it can be rightly concluded that she is well known for her modeling and acting skills in multiple series, shows and films.

Paola also has millions of followers on Instagram.

p>

Heritage Net, salary and Paola Mayfield gains in 2021

{img}

Paola will have a net worth of about $1 million from 2021. Her impressive career as a model, most notably her appearance on the "90 Day Fiancé" show with her husband, has increased her net worth. His net worth has also grown throughout his career as a TV personality.

Some Interesting Facts You Need to Know

Here are some interesting facts The ones you collect about Paola Mayfield:

  • In 2015, Paola reportedly miscarried while working on the documentary series of her 90-day boyfriend and her husband Russ Mayfield. Coroners had stated that the reason for her miscarriage was O-Blut with "RH-", which is quite rare. 
  • It was rumored that during her miscarriages she accused Russ of not supporting her physically and emotionally as she badly needed. There was also the news that they had decided to separate. However, it seems that all the rumors were false, as they are still happily married and have welcomed their baby in 2019.

Paola Mayfield is truly a celebrity in both Colombia and the US States of America. His birth is known to have been featured in numerous international publications such as "People", "The Daily Mail UK" and "E".

{ads}

Paola is also known to be happily married to her husband Russ, despite rumors she went through while in serious trouble due to her miscarriage in 2015 while filming for girlfriends 90 days.

{ads}


Paola Mayfield vs Paola Macias “Palita”

Paola Mayfield nettoarvo 2023

Toisin kuin Paola Macias “Palita”, 05/02/2023 Paola Mayfield nettovarallisuus on noin $ 1000000 vuonna 2023.

Paola Mayfield korkeus

Kuinka pitkä Paola Mayfield on? No, Paola Mayfield korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Paola Macias “Palita” 1.71 m).

Mikä on Paola Mayfield ikä?

Paola Mayfield syntyi 1987-05-14, kun taas Paola Macias “Palita”, kuten yllä mainittiin, syntyi 1976.

Approximate Ad Price: €1000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »