Change language

Nia Long Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Nia Long

Nia Long

Height1.57Nia Long height is 1.57
Was born in1970-10-30Nia Long birthday is 1970-10-30
GenderfemaleAs we can see, Nia Long is a female
ProfessioncelebritiesNia Long is related to

Mikä on Nia Long:n nettovarallisuus vuonna 2023

Nia Long Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Nia Long nettovarallisuus kasvaa noin $ 6.000.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin celebritiesihin.

Kuinka paljon rahaa Nia Long tienaa

Tilastojemme (päivitetty 04/02/2023) mukaan palkan Nia Long tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Nia Long tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Nia Long nettovarallisuus on noin 6.000.000.

Nia Long Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Nia Long Wiki ja bio

Syntynyt 1970-10-30, Nia Long on ehdottomasti yksi tunnetuimmista celebrities, kuten Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Nia Long:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Nia Long Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä female, melkein 1.57 pitkä, Nia Long voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista celebrities hyvin).

Nia Long Spouse

Meillä ei ole 04/02/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Nia Long Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Nia Long

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Nia Long on melkein 1.57 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Nia Long 1.57 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Nia Long kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Nia Long ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Nia Long alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Nia Long poseeraisi alasti. Luultavasti Nia Long alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Nia Long perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Nia Long 04/02/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Nia Long).

Mitä tapahtui käyttäjälle Nia Long

Tässä ovat Uutisia aiheesta Nia Long 04/02/2023.

Milloin Nia Long syntyi?

Nia Long syntyi 1970-10-30 🎂.

Nia Long ikä

04/02/2023 alkaen Nia Long ikä on 52.

Onko Nia Long vielä elossa?

Onneksi Nia Long on edelleen elossa (04/02/2023 alkaen) ja on 52 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Catherine

Colorado

Nia Long opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Nia Long hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät - Andrew Tate valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Betty

California

Muutama vuosi sitten olimme ystäväni kanssa töissä lähellä paikkaa. missä tapahtuma, johon Nia Long hän osallistui, pidettiin. Olin välinpitämätön häntä kohtaan, mutta ystäväni ihaili häntä. Hänellä oli kirja Nia Long ja hän sanoi jatkuvasti, että Nia Long auttoi häntä selviytymään ongelmistaan, lopettamaan leikkaamisen ja niin edelleen.
Anna

Georgia

Ensinnäkin Nia Long on kuuluisa kovasta kielestä ja sitä seuranneista skandaaleista. - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Andrew Tate kuvasta
Susan

Puerto Rico

Olen niin pahoillani kuullessani sen. Kuinka söpö ja suloinen hän oli, kuinka orgaanisesti hän sulautui nuorten, kiihkeiden näyttelijöiden kirjavaan joukkoon.
Emma

Fayetteville

Onko Nia Long niin rikas, koska Nia Long on älykäs? Retorinen - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Cbum ?
Charlotte

Kansas

Isä oli lähdössä akatemiaan, kun Nia Long yritti saada hänet osallistumaan elokuvan koe-esiintymiseen. Mutta hänen isoisänsä sanoi, että jos pojanpoika ei tekisi niin kuin hän halusi, hän ei maksaisi kesäleiristä. Nia Long sai sitten osan Skate Townista. Isä sanoo, että hän oli niin mahtava kaveri ja heillä oli hauskaa
Megan

Jackson

paatos ja näyttävä rakkaus ylellisyyteen - Anthony Santos kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Christian

Brownsville

Veljeni kävivät koulua Nia Long:n kanssa. He olivat ihastuneet, mutta Nia Long antoi heille siivouksen. He olivat kiusaajia tuolloin, joten en ollut yllättynyt, että heidät hylättiin.
Diane

Knoxville

Nia Long... Yksi suurimmista celebrities ja sankarini! - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Barry White:lle ?
Walter

California

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän Nia Long kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat.
Laura

Bayamon

Nia Long on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa... - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Les Gold
Alice

California

Nia Long... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa
Roger

Puerto Rico

Mutta... Kuinka Nia Long ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 6.000.000 on aivan liikaa! - Haaveilen nähdä Horacio Pagani kauneuden henkilökohtaisesti ?
Roy

Cincinnati

Miksei tämän paskan sijaan voi laittaa uutista siitä, millaiset sukkahousut tai takit ovat muodissa?
Janet

Providence

Nia Long tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Nick Bollettieri olemme hyvissä käsissä ?
Ashley

Winston-Salem

Vaikuttaa siltä, että mitä harmia voisikaan menestyä Nia Long, joka saavuttaa kaiken itse?
Nicole

Oakland

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Nia Long on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi? - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Andrew Tate ?
Martha

Nevada

Miksi käyttäjällä Nia Long on niin typerät kasvot? ?
Bobby

Nevada

female celebrities, Nia Long teki erittäin vaikuttavan uran - ? Voisin tuijottaa Mireille Mathieu ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Cheryl

Corpus Christi

Nia Long tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Dorothy

San Bernardino

Vaimoni isä harjoitteli lapsena Nia Long:n kanssa. Hänen mukaansa tuleva Die Hard oli hyvä baseballissa, mutta hänellä oli kauhea änkytys... Sitten hän alkoi tapailla lauluvalmentajaa päästäkseen eroon vaivasta, ja loppu on historiaa. - Behgjet Pacolli! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Timothy

California

Nia Long kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa Nia Long hän esiintyi lavalla hyvin usein
Anthony

Texas

Olemme molemmat 52-vuotiaita ja Nia Long ? - En voi uskoa, että tämä upea Marcelo Tinelli on todellinen ?
Julie

Vancouver

Rakkaus rakkaus rakkaus! Nia Long on suurin
Sara

Houston

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1970-10-30, Nia Long syntymäpäivänä! - Voisin sanoa, että Anggun näyttää upealta tänään. Mutta Anggun mahtavaa joka päivä! ?
Vincent

Akron

Iso-opettajani kävi samassa koulussa kuin Nia Long. Hän piti hänestä ja ehdotti, että hän menisi tanssiaisiin hänen kanssaan. Nyt hän puree kyynärpäitään, mutta silloin hänen mielestään Nia Longse oli liian rumaa.
Philip

Florida

Ja näin käyttäjän Nia Long muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä - Marie Mai kauneus on lumoavaa
Kelly

Baltimore

Nia Long näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää
Joe

Pennsylvania

? Olen myös 52 vuotta vanha... kuten Nia Long - Kiitos Santo Versace syötteeni kauneusosuudesta ?
Joseph

Palmdale

Nia Long kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka Nia Long istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen
William

Stockton

Kun olen 52 kuin Nia Long ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ? - Paloma Picasso hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Marilyn

Montgomery

Super rento ja mukava. Olin Nia Long naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta Nia Long hän oli todella mukava ja viileä.
Margaret

Missouri

Serkkuni oli Nia Long:n suuri fani ja tapasi hänet kerran konsertissa. Hän näytti Nia Long t-paitansa, jonka hän oli tehnyt itse konserttiin menoa varten. Grande kysyi "mikä tuo on?" ja nauroi hänelle päin naamaa. Hänen sisarensa tuntui kauhealta, että hänen idolinsa oli nauranut hänelle. - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Bountytank?
David

Colorado

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt Nia Long silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. Nia Long alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa
Lori

North Carolina

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia Nia Long:n nettoarvosta...? - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, sydämeni suli jälleen
Michelle

Texas

Isäni oli ystävä Nia Long:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään.
Frances

Alaska

Nia Long onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Guy Lepage kauneutta ?
Karen

Connecticut

Lyön vetoa, että Nia Long ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 6.000.000 ???
Melissa

Nevada

Varmasti on muitakin celebrities, mutta minulle Nia Long on TOP1 - ❤️‍? Amelie Lens on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Isabella

Texas

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ??

Nia Long ja Nia Sioux Frazier

Nia Sioux Frazier on yksi tunnetuimmista Dancer, Singer, and Actress and YouTuber.

A glance at Nia Frazier’s beautiful and innocent smile is enough to rate her at any time of day. Aside from such a talented girl, Nia is a sweet woman with an innocent expression but also a very determined spirit. This explains why she managed to win the hearts of so many fans. Today Nia is known as a talented singer, actress, dancer and YouTuber. She is also a member of " Dance Moms" , a reality show, and has been cast for 6 seasons. She is also a dancer for a company known as Abby Lee Dance Company.  As a singer she has released several songs and her latest video is FLXXN with Riddick.  Her debut single was released in 2015 and was titled Star in Your Own Life.  In her film career, she was chosen for Young Love , and it was a dance concept short film released in July 2016.

{ads}

Well, how much do you know Nia Sioux? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Nia Sioux’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Nia Sioux.

Biography and early life

Era  on June 20 , 2001 when Nia Frazier was born as Nia Soux Frazier in Pittsburgh, Pennsylvania in the United States of America, which makes her American. She is the daughter of Holly Hatcher-Frazier and Evan Frazier Sr. and appears to be the only girl, not the only daughter. That’s because she only talks about her two brothers, William Frazier and Evan Frazier Jr. Nia has the best and most supportive parents and that’s why she got to where she is today.

Age, height, weight and measurements

So how old is Nia Sioux in 2021 and how big and how much does she weigh? Well, today Nia Sioux turns 20, August 8, 2021, and she was born on June 20, 2001. 7″ in feet and inches and 171 inches in centimeters in height, weighs about 121 pounds in pounds and 55 kg in kilograms. Her eye color is dark brown and her hair color is black.

Education

It’s about true passion and that’s exactly what Nia Frazier has about dancing. She started dancing at the age of three and continues to do so to this day. Although she has other things to venture into, dance plays the central part of her career. However, that doesn’t mean she doesn’t appreciate education.

{ads}

Nia is not only a talented dancer, but she is also good at playing the piano and drums. At the same time, she is such a passionate girl that she received a best student scholarship in 2012. She graduated from high school on June 8, 2020, but it is unclear if she will attend college and graduate school. She posted a graduation photo that her parents clicked on her Instagram page.

Personal life: dating, friends, husband, kids

Seems everything’s working out Nia Frazier is all about dance, including her love life. This is because he met his first love, Bryce Xavier, through dance as he is both a dancer and an artist. Bryce Xavier is a social media star and the two first met dancing in 2017 and started off as good friends. After being good friends for several months, they decided on June 28, 2017 to become boyfriends and girlfriends . Nia was so proud of her boyfriend that she even talked about him in public.

In an interview with Teen Vogue, she revealed that she was in love with Bryce, and it was at this point that their relationship officially became given audience. Unfortunately, things didn’t go so well between the two lovebirds and a year later, in mid-2018, they separated. Nia hasn’t had any other relationships since and seems to have focused on building her career and nothing else. He is currently single and appears to be enjoying himself.

Is Nia Sioux a lesbian? 

Nia may not have revealed any information about their love, other than her relationship with Bryce, which lasted a year. but that’s enough to confirm that she is not a lesbian.

{ads}

Career

Unlike many celebrities who work on their careers later in life, Nia started dancing before going to elementary school at age 3 . She joined the Abby Lee Dance Company and danced in contemporary musicals and shows. At the age of 10 she made her first appearance in "Dance Moms".

In addition to dancing, she can also sing well and has appeared in several viral videos. Frazier made her off-Broadway debut in a New York production called Trip of Love in 2016. As for acting, she was cast as Emma Barber as the lead actress on the television series The Bold and the Beautiful. In the film The Code she is chosen as ’Sonitas’.

Awards

Nia Frazier is a great actress, singer and even more a talented dancer. She played a major role in the success of the Dance Moms show and, as a result, the show won Kids Choice Awards in the Favorite Reality Show category. 

Nia Sioux Net Worth , Salary & Earnings in 2021

{img}

As of 2021, Nia Frazier may still be young, but she’s already a multimillionaire if you can consider who has a net worth of $2 million. She has earned all this wealth through her hard work and dedication in her dance career. As he is still very young, we can only hope he will get even better in the years to come.

{ads}

No matter how young you are, with commitment and hard work you can achieve anything in life. This is Nia Frazier’s teaching.

{ads}


Nia Sioux Frazier vs Nia Long

Nia Sioux Frazier nettoarvo 2023

Toisin kuin Nia Long, 04/02/2023 Nia Sioux Frazier nettovarallisuus on noin $ 2000000 vuonna 2023.

Nia Sioux Frazier korkeus

Kuinka pitkä Nia Sioux Frazier on? No, Nia Sioux Frazier korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Nia Long 1.57).

Mikä on Nia Sioux Frazier ikä?

Nia Sioux Frazier syntyi 2001-06-20, kun taas Nia Long, kuten yllä mainittiin, syntyi 1970-10-30.

Kuinka rikas on Nia Long - Nettovarallisuus 2023ssa: €6.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »