Change language

Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Height1.71 m height is 1.71 m
Was born in1976 birthday is 1976
GendermaleAs we can see, is a male
ProfessionWrites about - Comics is related to Comics

Approximate Ad Price

Get in touch with — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Comics

How many followers does have?

Currently has roughly about 576.1K followers on Instagram, which is pretty good.

Is a proper influencer to work with?

Our stats says that posts normally collect about 39.2K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does advertisement work?

To estimate whether advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @lunarbaboon account which is ~ 6.86%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Instagram account?

The maximum potential reach is about 576.1K people (but most probably will be around 10% of this value).

Robert

Washington

Kun teki näitä vitun miljoonia ?, monet ihmiset näkivät nälkää! - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Andrew Tate:lle ?
Beverly

Fremont

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ??
Carolyn

Florida

Hänen tätinsä oli käynyt samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä. - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Andrew Tate kuvasta
Kathleen

Illinois

Nämä kommentit aiheesta ovat typeriä ?
Logan

California

Eikö $ 7800 ole liikaa? Jopa ? - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Cbum?
Margaret

Newark

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa
Gerald

Louisiana

Tapasin käyttäjän sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen . - Anthony Santos kauneus on lumoavaa
James

Kentucky

Lyön vetoa, että ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 7800 ???
Edward

San Bernardino

tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa. - ❤️‍? Barry White on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Judith

Columbus

Veljeni kävivät koulua :n kanssa. He olivat ihastuneet, mutta antoi heille siivouksen. He olivat kiusaajia tuolloin, joten en ollut yllättynyt, että heidät hylättiin.
Diana

Texas

Äitini oli ystävä :n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset ... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä - ❤️❤️❤️ Les Gold, sydämeni suli jälleen
Jordan

Pembroke Pines

male - Comics, teki erittäin vaikuttavan uran
Willie

Massachusetts

Myös äitini syntyi 1976! Rakkaus - Horacio Pagani! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Jason

North Carolina

Törmäsin käyttäjään , kun hän käveli jalkakäytävällä ystävänsä kanssa. Lähes ketään ei ollut lähellä, joten tein jotain, mitä en ollut koskaan tehnyt - pyysin ottamaan kuvan hänen kanssaan, koska olen suuri fani. Hänen ystävänsä yritti ottaa kuvan, mutta jostain syystä se ei onnistunut. Hän alkoi vitsailla siitä, ettei hän pystynyt ottamaan hyvää kuvaa, nauramaan ja olemaan hyvin rento ja vilpitön.
Amy

Indianapolis

Mutta... Kuinka ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 7800 on aivan liikaa! - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Nick Bollettieri olemme hyvissä käsissä ?
Alexis

Ohio

? Vau, olen 1.71 m pitkä, kuten kuuluisa heh
Pamela

Jersey City

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi? - Andrew Tate hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Barbara

Henderson

Hyvä tosiasia, jonka sain pois tästä viestistä, on, että on 1.71 m pitkä!!!
William

San Jose

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa? - En voi uskoa, että tämä upea Mireille Mathieu on todellinen ?
Sophia

Texas

opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät
Alan

Arizona

Oi, :llani on ilmeisesti paljon rahaa!! - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Behgjet Pacolli ?
Gloria

Illinois

Ehkä Yhdysvalloissa $ 7800 on normaalia.. En tiedä
Nicole

Paradise

Muutama vuosi sitten olimme ystäväni kanssa töissä lähellä paikkaa. missä tapahtuma, johon hän osallistui, pidettiin. Olin välinpitämätön häntä kohtaan, mutta ystäväni ihaili häntä. Hänellä oli kirja ja hän sanoi jatkuvasti, että auttoi häntä selviytymään ongelmistaan, lopettamaan leikkaamisen ja niin edelleen. - ? Voisin tuijottaa Marcelo Tinelli ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Heather

Atlanta

Jos olisin male, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin ahahah ?
Lawrence

Macon

Kuten , isäni syntyi 1976!! ? - Kiitos Anggun syötteeni kauneusosuudesta ?
Ethan

Port St. Lucie

Mietin, onko veljiä tai sisaria
Isabella

California

Onko niin rikas, koska on älykäs? Retorinen - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Marie Mai kauneutta ?
Charlotte

California

On paljon lahjakkaampia - Comics kuin !
Jack

St. Paul

on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa... - Voisin sanoa, että Santo Versace näyttää upealta tänään. Mutta Santo Versace mahtavaa joka päivä! ?
Jennifer

Arlington

Rakkaus rakkaus rakkaus! on suurin
Sara

Surprise

onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - Paloma Picasso valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Anna

Sioux Falls

Ensinnäkin on kuuluisa kovasta kielestä ja sitä seuranneista skandaaleista.
Patricia

Rancho Cucamonga

? Onko kaikilla - Comics samanlainen palkka kuin ? - Haaveilen nähdä Bountytank kauneuden henkilökohtaisesti ?
Dennis

Texas

... Yksi suurimmista - Comics ja sankarini!
Nathan

Arizona

kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Horacio Pagani
Judy

Georgia

? Olen myös 47 vuotta vanha... kuten
Victoria

California

Halusin olla myös - Comics maailmassa nuorena ? - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Guy Lepage ?
Virginia

Massachusetts

Vaimoni isä harjoitteli lapsena :n kanssa. Hänen mukaansa tuleva Die Hard oli hyvä baseballissa, mutta hänellä oli kauhea änkytys... Sitten hän alkoi tapailla lauluvalmentajaa päästäkseen eroon vaivasta, ja loppu on historiaa.
Gabriel

Corona

Isä oli lähdössä akatemiaan, kun yritti saada hänet osallistumaan elokuvan koe-esiintymiseen. Mutta hänen isoisänsä sanoi, että jos pojanpoika ei tekisi niin kuin hän halusi, hän ei maksaisi kesäleiristä. sai sitten osan Skate Townista. Isä sanoo, että hän oli niin mahtava kaveri ja heillä oli hauskaa - Amelie Lens kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Raymond

Washington

Vihaan käyttäjää , enkä ymmärrä, miksi niin monet ihmiset ihailevat... ?

ja Karina Garcia

Karina Garcia on yksi tunnetuimmista YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.