Change language

Jose Javier Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Jose Javier

Jose Javier

Height1.71 mJose Javier height is 1.71 m
Was born in1976Jose Javier birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Jose Javier is a male
ProfessionWrites about - Fitness - Tourism - TravelJose Javier is related to Fitness

Approximate Ad Price

Get in touch with Jose Javier — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fitness
Tourism
Travel

How many followers does Jose Javier have?

Currently Jose Javier has roughly about 314.8K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Jose Javier a proper influencer to work with?

Our stats says that Jose Javier posts normally collect about 5.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Jose Javier advertisement work?

To estimate whether Jose Javier advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @javixca account which is ~ 1.65%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Jose Javier Instagram account?

The maximum potential reach is about 314.8K people (but most probably will be around 10% of this value).

Grace

Fort Collins

Jose Javier onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Andrew Tate?
Jessica

Alexandria

Jose Javier tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa
Jeffrey

Thornton

? Onko kaikilla - Fitness - Tourism - Travel samanlainen palkka kuin Jose Javier? - Voisin sanoa, että Andrew Tate näyttää upealta tänään. Mutta Andrew Tate mahtavaa joka päivä! ?
Sharon

Texas

Rehellisesti sanottuna uskon, että Jose Javier onni on paljon enemmän vuonna {year}
Jacqueline

Winston-Salem

Joten minkä osan näistä $ 1000:stä Jose Javier antaa hyväntekeväisyyteen? - Kiitos Cbum syötteeni kauneusosuudesta ?
Olivia

California

47 vuotta sitten, kun Jose Javier syntyi, olin koulussa
Amanda

Alabama

Jose Javier tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa. - ❤️❤️❤️ Anthony Santos, sydämeni suli jälleen
Teresa

Anaheim

Vau ? Jose Javier on vaikuttava omaisuus
Larry

Florida

Jose Javier:sta ja muista kuuluisista naisista kiinnostuneet voivat vierailla heidän Instagramissaan ja hämmästyä, järkyttynyt jne. - ? Voisin tuijottaa Barry White ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Amy

Hayward

Myös äitini syntyi 1976! Rakkaus Jose Javier
Sarah

Santa Ana

Iso-opettajani kävi samassa koulussa kuin Jose Javier. Hän piti hänestä ja ehdotti, että hän menisi tanssiaisiin hänen kanssaan. Nyt hän puree kyynärpäitään, mutta silloin hänen mielestään Jose Javierse oli liian rumaa. - Haaveilen nähdä Les Gold kauneuden henkilökohtaisesti ?
Doris

Frisco

Eikö $ 1000 ole liikaa? Jopa Jose Javier ?
Aaron

Cary

Jose Javier... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Horacio Pagani ?
Russell

Portland

Hänen uransa alkuaikoina monet ihmiset sanoivat, että Jose Javier hänen isänsä rahat auttoivat häntä tulemaan suosituksi.
Carl

Springfield

Jose Javier on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa... - Nick Bollettieri kauneus on lumoavaa
Kathryn

Pomona

Kun olen 47 kuin Jose Javier ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ?
Rebecca

Kansas

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän Jose Javier kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat. - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Andrew Tate kuvasta
Noah

Atlanta

? Vau, olen 1.71 m pitkä, kuten kuuluisa Jose Javier heh
Logan

Arizona

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt Jose Javier silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. Jose Javier alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa - Mireille Mathieu hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Lori

California

Entä Jose Javier perhe? Kuinka he voivat?
Ann

Lincoln

Onko Jose Javier niin rikas, koska Jose Javier on älykäs? Retorinen - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Behgjet Pacolli ?
Joseph

Anchorage

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1976, Jose Javier syntymäpäivänä!
James

Missouri

Kun Jose Javier teki näitä vitun miljoonia ?, monet ihmiset näkivät nälkää! - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Marcelo Tinelli kauneutta ?
Eric

Tennessee

Nämä kommentit aiheesta Jose Javier ovat typeriä ?
Juan

Denver

Jose Javier näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Anggun
Tyler

Lexington

Jose Javier... Yksi suurimmista - Fitness - Tourism - Travel ja sankarini!
Amber

Washington

Super rento ja mukava. Olin Jose Javier naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta Jose Javier hän oli todella mukava ja viileä. - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Marie Mai:lle ?
Shirley

Philadelphia

Olemme molemmat 47-vuotiaita ja Jose Javier ?
Vincent

Puerto Rico

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia Jose Javier:n nettoarvosta...? - Santo Versace valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Stephanie

Indiana

Jose Javier kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka Jose Javier istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen
Ronald

Grand Prairie

Veljeni kävivät koulua Jose Javier:n kanssa. He olivat ihastuneet, mutta Jose Javier antoi heille siivouksen. He olivat kiusaajia tuolloin, joten en ollut yllättynyt, että heidät hylättiin. - En voi uskoa, että tämä upea Paloma Picasso on todellinen ?
Theresa

Ohio

Hyvä tosiasia, jonka sain pois tästä viestistä, on, että Jose Javier on 1.71 m pitkä!!!
Randy

Florida

male - Fitness - Tourism - Travel, Jose Javier teki erittäin vaikuttavan uran - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Bountytank olemme hyvissä käsissä ?
Terry

Florida

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää Jose Javier siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen.
Patrick

California

Oi, Jose Javier:llani on ilmeisesti paljon rahaa!! - Horacio Pagani kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Samantha

California

Jose Javier opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Jose Javier hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät
Justin

Fullerton

Miksi käyttäjällä Jose Javier on niin typerät kasvot? ? - ❤️‍? Guy Lepage on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Barbara

Richmond

Jose Javier kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa Jose Javier hän esiintyi lavalla hyvin usein
Lawrence

California

Jose Javier Uskomattoman mukavaa. Työskentelin hänen kanssaan ja hän kertoi aina parhaat tarinat. Kun hän sai tietää, että olin suuri Star Wars -fani, hän käski minun tuoda kaiken, mitä halusin, ja allekirjoitti sen puolestani. - Amelie Lens! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Daniel

Kansas

Varmasti on muitakin - Fitness - Tourism - Travel, mutta minulle Jose Javier on TOP1

Jose Javier ja Jose Marie Borja Viceral

Jose Marie Borja Viceral on yksi tunnetuimmista Comedian, talk show host, presenter, actor, and singer.

Vice Ganda (born Jose Marie Borja Viceral) is a Filipino comedian, talk show personality, TV presenter, actor and singer. He is a frequent presenter on ABS-Showtime, CBN’s It’s a Noontime variety show, and has appeared in many films, eight of which are known as the highest grossing in Filipino cinema.

{ads}

Vice is best known for his stand-up performances on Filipino society and human sexuality, using satirical humor, situational irony and sarcasm. He’s also Globe Telecom’s first openly gay testimonial.

Well, how well do you know Vice Ganda? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Vice Ganda’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, children, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Vice Ganda.

Biography and early life

Vice Ganda was born on December 5th. March 1976 in the Philippines. He is the youngest of his five siblings. Tutoy was his nickname when he was younger, long before he was called "Deputy." His mother was an Llocano from San Juan, La Union, and his father was a district administrator. As he played and stared at the girls, there was very little that set him apart from the other boys in the neighborhood.

As he grew up, Vice Ganda subconsciously felt he was sexually disoriented, and began to let go of hobbies. which he once enthusiastically accepted. Around the same time, he did everything he could to hide his true identity. Vice feared that revealing his true identity would exacerbate the divisions between and within his beleaguered family. Lito, the eldest of the brothers, left home to live in the United States after a series of bitter feuds with his parents, and Vice had a difficult childhood.

{ads}

Vice Ganda witnessed the death of his father. brutal murder when she was just a week before her 15th birthday in 1991. Due to the disaster and the sudden turnaround, her mother was forced to take a job abroad to help the family. Vice’s grandfather and his friends helped and supported him in facing his ordeal.

Age, height, weight and body measurement

How old is Vice Ganda in 2021 and how big and how much does he weigh? Well, today Vice Ganda turns 45, August 9, 2021, and was born on March 31, 1976. Although he is 5′ 11″ tall in feet and inches and 180 cm, he weighs about 148 pounds in pounds and 67 kg in kilograms.

Education

He enrolled at the Far Eastern University in Manila where he studied political science. Due to his dedication and basketball skills, he was respected by members of the university.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Ganda has been depressed for a long time. She’s been dating Ion Perez, a support cast member of It’s Showtime , since November 2019.

{ads}

Vice Ganda is gay?

Yes, he’s gay.

Professional career

Vice Ganda started in the music industry as A musician. Due to his theatrical talent, he was selected to serve as a stand-up comedian in "The Library" and "Punze", two well-known comedy clubs / bars in Manila. He spent several years honing his comedic talent alongside acclaimed Manila-based comic singers John Lapus, Pooh and Chokoleit.

His success as a farcical comedian paved the way for his transition to the small screen. She has received hymns of praise, hymns of praise and awards for her roles as a presenter, actress and juror on sitcoms, drama series, talk shows and talent contests. Vice has hosted and guest starred on television series, variety shows and sitcoms.

Offers keep coming in to star in a variety of TV shows and programs so that he can connect with a large number of Filipino acolytes at home and abroad.

The The pinnacle of his television career was in 2009 when he was hired as an assistant judge for ’Showtime &’. # 8217; an ABS-CBN lunchtime show with high TRP values. His followers rallied around him to appoint him as a permanent judge, and they were successful.

Vice is a true masterpiece that completely dominates the Filipino television industry and earned him the nickname "The Unkabogable" ; which translated means "The unbeatable". ’ Every Sunday he hosts his satirical talk show "Gandang Gabi Vice", in which he interviews guests from all walks of life , including actors, politicians, athletes and online personalities. His Sunday show is still a hit.

Awards

For Gandang Gabi, Vice !, he was at the LPU Batangas Media Awards in. named Best Talk Show Host in 2017 and It’s Showtime was named Best Male TV Presenter at the PMPC Star Awards for Television in 2015.

Vice Ganda’s net worth, salaries and earnings in 2021

{img}

Vice Ganda is a successful artist who has achieved many successes in the many industries in which he has worked. As of 2021, he has an estimated net worth of $2 million.

Some interesting facts you need to know

  • His stage name "Vice Ganda" was offered to him by Ricardo Castaeda , owner of a comic bar.
  • In 2014 he was admitted to the Philippines. ’ Eastwood City Walk Of Fame.
{ads}

Ganda is a very successful artist who has performed very well in the comedy, cinema and music. Despite all obstacles and controversies met, Ganda is still able to emerge victorious and succeed.

{ads}

Vice Ganda is a Filipino actor, comedian, television host and singer. Vice is known as a regular host judge on the famous ABS-CBN midday variety show known as ’ It’s Showtime’.  Vice has also starred in several films and eight of them have been considered the highest grossing in Philippine cinema.

When it comes to comedy, he hasn’t ignored talent either. He goes out of his way to balance all of his gifts, including his comical nature. Thus, he has a well-established stand-up routine in which he makes use of observational comedy, sarcasm, and situational irony.  His comedies belong to human sexuality and Filipino culture. Last but not least, Vice is Globe Telecom’s first openly gay sponsor.

You may know Vice Ganda very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of the short biography-wiki, career, professional life, personal life of Vice Ganda, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Vice Ganda was born on March 31 st , and his official name is Jose Marie Borja Viceral. Ganda is the son of Reynaldo Viceral, and his mother is known as Rosario Viceral and he has a sister known as Tina Viceral. Vice Ganda grew up alongside his sister Tina on José Abád Santos Street in Manuguit, which is located in Tondo Manila, and Tutoy was his nickname.

Vice was born into a family of five, and his father was a Taysan, a native of Batangas and worked as Captain Barangay in Tondo Manila. Unfortunately, he was killed when Vice Ganda was very young and therefore his mother was forced to move abroad and work as a caregiver in order to support her children, which she had left in Manila. Vice Ganda attended the University of the Far East, where he studied political science.

Personal life

Having good friends is a treasure that cannot be compared with any other. Vice Ganda is a person who can confess this. This is because; If it weren’t for his friends Ogie Alcasid and Regine Velasquez, he might not be where he is today. Vice Ganda suffered from depression, and this made him think about ending his career. His love and passion on the big screen almost came to an end, but after his two friends spoke to him, he realized that it was an attack from the devil to make him think negatively. This was his turning point, and he decided to always be positive.

In matters of love and relationships, he is gay and currently has a romantic relationship with Ion Pérez. Ion Perez is a member of the supporting cast of Its Showtime. 

Age, height and weight

Born on March 31, 1976, Vice Ganda is 45 years old on August 9, 2021. His height is 180 cm. /1.80 m (5 & # 8217; 11 ″) tall, and his weight is 69 kg.

Carrera

Vice Ganda has been active on the big screen for more than ten years. when he officially began his career in 1999. This has seen him appear in various films, some of which have been considered among the best and highest grossing films in the world.

Vice Ganda is also popular due to his regular routines that contributed to the beginning of his singing career. After working in the music industry and wrestling for several years, he decided to try his hand as a comedian. He re-invested several of his years in maintaining different types of comedy clubs.

At the same time, Vice also appeared on the television screen after appearing in several drama series. One of the main series that appeared on Maging Sino Ka Man: Ang Pagbabalik. During 2009, Vice Ganda began to appear in the minor role as a way to get acquainted with the film industry.

Awards & Achievements

Vice Ganda has received several awards and nominations during his career as an actor and comedian. Some of these awards include; 23 rd Nomination for the PMPC Star Awards in 2009 for TV in the category of Best Individual Performance by an Actor, 2011 GMMSF Bo-Office Entertainment Awards 2011 in the category of Bert Marcelo Achievement Award for Excellence in Comedy among many others.

Net worth & Vice Ganda Salary in 2021

{img}

Vice Ganda has made a huge fortune from his acting and comedian career. After he decided to listen to the advice of his friends, his career took a new turn and, today, he is a great celebrity well known in the Philippines and the world in general. For now, his net worth has been estimated at $2 million and is expected to rise further in the next few years starting in August 2021.

A career that began with passion has resulted in a role model for many. Vice Ganda is not only imitated by the upcoming comedians, but also by many Filipino citizens in their normal conversations. This was revealed by research conducted by researchers at the University of San-José Rocoletos in 2012.Jose Marie Borja Viceral vs Jose Javier

Jose Marie Borja Viceral nettoarvo 2023

Toisin kuin Jose Javier, 30/01/2023 Jose Marie Borja Viceral nettovarallisuus on noin $ 2000000 vuonna 2023.

Jose Marie Borja Viceral korkeus

Kuinka pitkä Jose Marie Borja Viceral on? No, Jose Marie Borja Viceral korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Jose Javier 1.71 m).

Mikä on Jose Marie Borja Viceral ikä?

Jose Marie Borja Viceral syntyi 1976-03-31, kun taas Jose Javier, kuten yllä mainittiin, syntyi 1976.

Approximate Ad Price: €1000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »