Change language

Jaimie Vaes Omaisuus 2023

Sisällys

Jaimie Vaes Omaisuus 2023 Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Korkeus1.7 m.Jaimie Vaes Korkeus - 1.7m.
Syntymäpäivä1989-08-17Jaimie Vaes Syntymäpäivä: 1989-08-17
SukupuoliFemaleJaimie Vaes Sukupuoli - Female
AmmattiModelJaimie Vaes - Yksi rikkaimmista
Paino58 kgJaimie Vaes Paino - 58 kg

Mikä on Jaimie Vaes:n nettovarallisuus vuonna 2023

Jaimie Vaes Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Jaimie Vaes nettovarallisuus kasvaa noin $ 2.450.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin Modelihin.

Jaimie Vaes on tunnettu muotimalli, sosiaalisen median vaikuttaja, muotisuunnittelija, televisiopersoona ja yrittäjä La Hayesta, Etelä-Hollannista, Alankomaista. Hänet tunnetaan erinomaisesta muotiin liittyvästä sosiaalisen median sisällöstään. Vaes on myös hyvä vaatesuunnittelija ja stylisti.

Jaimie Vaesin elämäkerta

Jaimie Vaes syntyi 17. elokuuta 1989 vanhempiensa kanssa (torstaina). Hän syntyi Haagissa, Hollannissa. Jaimie Vaes on perheen vanhin lapsi. Hän syntyi ja kasvatti vanhemmat, joilla on eri etninen tausta. Facebook-profiilissaan hän paljasti, että hänen isänsä nimi on EL Bali.

Jaimien koko nimi on Jaimie Joanne Vaes, hänen Instagram-sivunsa mukaan. Hän on ollut muodin ystävä lapsuudesta asti. Facebook-sivunsa mukaan Vaes valmistui Artemis Styling Academy Amsterdamista muotityylistä ja -suunnittelusta. Sen jälkeen Jaimie uskaltautui muotiliiketoimintaan. Hän on nyt tunnettu muotivaikuttaja.

Jaimie on myös toiminut mallina monille aikakauslehtibrändeille. Tällä hetkellä hän on tunnettu online-persoona. Lisäksi Vaes on myös bloggaaja ja sisällöntuottaja. Hän on esiintynyt myös useissa televisio-ohjelmissa, mainoksissa ja musiikkivideoissa.

Mikä on Jaimie Vaesin nettovarallisuus?

Jaimie Vaes ansaitsee rahaa verkkosivustonsa kautta. Hän mainostaa myös tyylikkäitä brändejä sosiaalisessa mediassa. Hän elää tällä hetkellä huippuelämää Ibizalla, Espanjassa lapsensa kanssa. Vaesin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 2 miljoonaa dollaria (noin). Hän käyttää aina design-vaatteita, koska hän on fashionista.

Jaimie Vaes – Syntymä, ikä, etnisyys, sisarukset, koulutus

Jaimie Vaes syntyi torstaina. Hän syntyi Hollannissa Haagissa. Instagram-syötteen mukaan Jaimien koko nimi on Jaimie Joanne Vaes. Hän on ollut kiinnostunut muodista lapsesta asti. Facebook-sivunsa mukaan Vaes valmistui muoti- muotoilusta ja muotoilusta Artemis Styling Academy Amsterdamissa. Jaimie siirtyi sitten muotiteollisuuteen. Hän on nyt tunnettu muotivaikuttaja.

Jaimie Vaesin ammattiura

Jaimie Vaes aloitti muotiteollisuudessa muotivaikuttajana. Hän tuli tunnetuksi muotiin liittyvien juttujen julkaisemisesta Instagram-tilillään. Hänen virallisella Instagram-tilillään on noin 384 000 seuraajaa helmikuussa 2022. Hänen Instagraminsa on täynnä muotiin ja kauneuteen liittyviä julkaisuja. Muotivaikuttajana hän asettaa etusijalle luonnollisen kauneuden ylläpidon. Jaimie työskenteli mallina malliyritysten kanssa. Hän on myös koristellut Cosmopolitan-lehden kantta. Jaimie on myös näytellyt televisio-ohjelmissa, kuten Waar is de Mol, IMDb:n mukaan. Muita ovat Lil Kleinen Closer.

Jaimie Vaes Aviomies & Avioliitto

Kuka on Jaimie Vaesin aviomies? Jaimie Vaes tunnetaan Alankomaissa aiemmasta suhteestaan ​​kuuluisaan hollantilaisen räppäriin Lil' Vähän. Jaimie ja Kleine alkoivat seurustella toukokuussa 2017 Wikipedian mukaan. Hän kosi Kleinea elokuussa 2018 oltuaan yhdessä vuoden. Pariskunnalla on myös lapsi nimeltä Lo Zion Vaes Scholten. Kerro Lo Zionista, joka syntyi vuonna 2019. Poliisi pidätti Lil Kleinen toukokuussa 2021 Vaesin pahoinpitelystä. Kuukauden kuluttua Jaimie ja Kleine tekivät yhdistetyn videon, jossa kiellettiin fyysinen hyväksikäyttö. Jaimie ja Kleine muuttivat erilleen tämän takia. Lähteiden mukaan Kleine pidätettiin uudelleen helmikuussa 2022 Jaimien hakkaamisesta.

Kleine raahasi Jaimien ulos ajoneuvosta hiuksistaan ​​videon mukaan ja pakotti auton oven auki hänen päälleen. Hän työnsi myös hänen päänsä oviaukkoa vasten. Raporttien mukaan Jaimie asuu lapsensa kanssa Ibizalla, Espanjassa. Hänen Instagram-sivullaan näet, että hän on erittäin läheinen parhaan kaverinsa Koen Kardashianin kanssa.

Kehon mitat: pituus, paino, hiusten väri

Kokoon mitattuna hän on kaunis nuori nainen, jolla on upea ja viileä luonne. Jaimie Vaes on 5'7″ pitkä ja painaa noin 58 kg. Hän on hyvässä kunnossa ja hänellä on hyvä vartalo. Hänen hiuksensa ovat ruskeat ja silmät pähkinänruskeat.

Lil Kleine on pidätetty

Poliisi pidätti Lil Kleinen toukokuussa 2021 Vaesin hakkaamisesta. Kuukauden kuluttua Jaimie ja Kleine julkaisivat yhteisen videon, jossa kiellettiin fyysinen pahoinpitely. Tämän jälkeen Jaimie ja Kleine muuttivat asumaan erilleen. Raporttien mukaan poliisi pidätti Kleinen uudelleen helmikuussa 2022 Jaimien pahoinpitelystä. 

Kuinka paljon rahaa Jaimie Vaes tienaa

Tilastojemme (päivitetty 10/06/2023) mukaan palkan Jaimie Vaes tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Jaimie Vaes tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Jaimie Vaes nettovarallisuus on noin 2.450.000.

Jaimie Vaes Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Jaimie Vaes Wiki ja bio

Syntynyt 1989-08-17, Jaimie Vaes on ehdottomasti yksi tunnetuimmista Model, kuten . Jaimie Vaes:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Jaimie Vaes Lil Kleine - mutta varmasti, koska on viehättävä Female, melkein 1.7 pitkä, Jaimie Vaes voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista Model hyvin).

Jaimie Vaes Lil Kleine

Meillä ei ole 10/06/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Jaimie Vaes Lil Kleinesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Jaimie Vaes

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Jaimie Vaes on melkein 1.7 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Jaimie Vaes 1.7 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Jaimie Vaes kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Jaimie Vaes ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Jaimie Vaes alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Jaimie Vaes poseeraisi alasti. Luultavasti Jaimie Vaes alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Jaimie Vaes perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Jaimie Vaes 10/06/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Jaimie Vaes).

Mitä tapahtui käyttäjälle Jaimie Vaes

Tässä ovat Uutisia aiheesta Jaimie Vaes 10/06/2023.

Milloin Jaimie Vaes syntyi?

Jaimie Vaes syntyi 1989-08-17 🎂.

Jaimie Vaes ikä

10/06/2023 alkaen Jaimie Vaes ikä on 33.

Onko Jaimie Vaes vielä elossa?

Onneksi Jaimie Vaes on edelleen elossa (10/06/2023 alkaen) ja on 33 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

'\'\'' Suomalainen

Kuinka rikas on Jaimie Vaes - Omaisuus 2023ssa: €2.450.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Janne Uoti

Celebrities Net Worth

Stjepan Hauser

Celebrities Net Worth

Jeff Beck

Celebrities Net Worth

Robbie Williams

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Ruth Buzzi

Celebrities Net Worth

Faye Resnick

Celebrities Net Worth

Abella Danger

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »