Change language

Eric scot Villency Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Eric scot Villency

Eric scot Villency

Height1.71 mEric scot Villency height is 1.71 m
Was born in1975-06-10Eric scot Villency birthday is 1975-06-10
GenderMaleAs we can see, Eric scot Villency is a Male
ProfessionBusiness man, fashion designer, producer, lectureEric scot Villency is related to Fashion

Mikä on Eric scot Villency:n nettovarallisuus vuonna 2023

Eric scot Villency Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Eric scot Villency nettovarallisuus kasvaa noin $ 130000000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin ihin.

Kuinka paljon rahaa Eric scot Villency tienaa

Tilastojemme (päivitetty 04/02/2023) mukaan palkan Eric scot Villency tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Eric scot Villency tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Eric scot Villency nettovarallisuus on noin 130000000.

Eric scot Villency Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Eric scot Villency Wiki ja bio

Syntynyt 1975-06-10, Eric scot Villency on ehdottomasti yksi tunnetuimmista , kuten Nora Fatehi, DORRA درة., Ayten Amer, Avneet Kaur Official, Sunny Leone, . Eric scot Villency:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Eric scot Villency Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä Male, melkein 1.71 m pitkä, Eric scot Villency voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista hyvin).

Eric scot Villency Spouse

Meillä ei ole 04/02/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Eric scot Villency Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Eric scot Villency

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Eric scot Villency on melkein 1.71 m pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Eric scot Villency 1.71 m muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Eric scot Villency kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Eric scot Villency ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Eric scot Villency alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Eric scot Villency poseeraisi alasti. Luultavasti Eric scot Villency alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Eric scot Villency perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Eric scot Villency 04/02/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Eric scot Villency).

Mitä tapahtui käyttäjälle Eric scot Villency

Tässä ovat Uutisia aiheesta Eric scot Villency 04/02/2023.

Milloin Eric scot Villency syntyi?

Eric scot Villency syntyi 1975-06-10 🎂.

Eric scot Villency ikä

04/02/2023 alkaen Eric scot Villency ikä on 47.

Onko Eric scot Villency vielä elossa?

Onneksi Eric scot Villency on edelleen elossa (04/02/2023 alkaen) ja on 47 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Benjamin

Indiana

Eric scot Villency Uskomattoman mukavaa. Työskentelin hänen kanssaan ja hän kertoi aina parhaat tarinat. Kun hän sai tietää, että olin suuri Star Wars -fani, hän käski minun tuoda kaiken, mitä halusin, ja allekirjoitti sen puolestani. - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Andrew Tate
Denise

Maryland

On paljon lahjakkaampia kuin Eric scot Villency!
Susan

Syracuse

Iso-opettajani kävi samassa koulussa kuin Eric scot Villency. Hän piti hänestä ja ehdotti, että hän menisi tanssiaisiin hänen kanssaan. Nyt hän puree kyynärpäitään, mutta silloin hänen mielestään Eric scot Villencyse oli liian rumaa. - Haaveilen nähdä Andrew Tate kauneuden henkilökohtaisesti ?
James

Overland Park

Muutama vuosi sitten olimme ystäväni kanssa töissä lähellä paikkaa. missä tapahtuma, johon Eric scot Villency hän osallistui, pidettiin. Olin välinpitämätön häntä kohtaan, mutta ystäväni ihaili häntä. Hänellä oli kirja Eric scot Villency ja hän sanoi jatkuvasti, että Eric scot Villency auttoi häntä selviytymään ongelmistaan, lopettamaan leikkaamisen ja niin edelleen.
Cheryl

Florida

Ja näin käyttäjän Eric scot Villency muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä - ? Voisin tuijottaa Cbum ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Michelle

Virginia

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Eric scot Villency on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi?
Adam

Colorado

? Onko kaikilla samanlainen palkka kuin Eric scot Villency? - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Anthony Santos ?
Sandra

Port St. Lucie

Halusin olla myös maailmassa nuorena ?
Grace

California

Eikö $ 130000000 ole liikaa? Jopa Eric scot Villency ? - Barry White kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Julia

South Carolina

Onko Eric scot Villency niin rikas, koska Eric scot Villency on älykäs? Retorinen
Lisa

Texas

Rakkaus rakkaus rakkaus! Eric scot Villency on suurin - ❤️❤️❤️ Les Gold, sydämeni suli jälleen
Richard

North Carolina

Jos olisin Male, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin Eric scot Villency ahahah ?
Austin

Kansas

Hyvä tosiasia, jonka sain pois tästä viestistä, on, että Eric scot Villency on 1.71 m pitkä!!! - Kiitos Horacio Pagani syötteeni kauneusosuudesta ?
Linda

Sunnyvale

Miksei tämän paskan sijaan voi laittaa uutista siitä, millaiset sukkahousut tai takit ovat muodissa?
Patrick

Ohio

Hänen tätinsä oli käynyt Eric scot Villency samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan Eric scot Villency oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä. - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Nick Bollettieri kauneutta ?
Dorothy

Utah

Rehellisesti sanottuna en sukeltaa s*t-mow paljon on Eric scot Villency nettoarvo tai mitä tahansa
Samuel

Stockton

Mutta... Kuinka Eric scot Villency ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 130000000 on aivan liikaa! - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Andrew Tate kuvasta
Christina

Washington

Ihmettelen, miltä sinusta tuntuu, jos sinulla on tämä $ 130000000:n nettovarallisuus, kuten Eric scot Villency
Martha

Sacramento

Eric scot Villency on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa... - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Mireille Mathieu:lle ?
Marie

Hayward

Eric scot Villency... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa
Jose

Fremont

Eric scot Villency kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka Eric scot Villency istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen - Voisin sanoa, että Behgjet Pacolli näyttää upealta tänään. Mutta Behgjet Pacolli mahtavaa joka päivä! ?
Kevin

California

Isäni oli ystävä Eric scot Villency:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään.
Janice

Texas

47 vuotta sitten, kun Eric scot Villency syntyi, olin koulussa - ❤️‍? Marcelo Tinelli on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Diana

Augusta

Eric scot Villency tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Henry

Ontario

Vaikuttaa siltä, että mitä harmia voisikaan menestyä Eric scot Villency, joka saavuttaa kaiken itse? - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Anggun ?
Bobby

Massachusetts

Eric scot Villency opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Eric scot Villency hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät
Andrea

Baltimore

Eric scot Villency onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - Marie Mai! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Theresa

Grand Prairie

Törmäsin käyttäjään Eric scot Villency, kun hän käveli jalkakäytävällä ystävänsä kanssa. Lähes ketään ei ollut lähellä, joten tein jotain, mitä en ollut koskaan tehnyt - pyysin ottamaan kuvan hänen kanssaan, koska olen suuri fani. Hänen ystävänsä yritti ottaa kuvan, mutta jostain syystä se ei onnistunut. Eric scot Villency Hän alkoi vitsailla siitä, ettei hän pystynyt ottamaan hyvää kuvaa, nauramaan ja olemaan hyvin rento ja vilpitön.
Christian

Virginia

Male , Eric scot Villency teki erittäin vaikuttavan uran - Santo Versace kauneus on lumoavaa
Tyler

Florida

Vaimoni isä harjoitteli lapsena Eric scot Villency:n kanssa. Hänen mukaansa tuleva Die Hard oli hyvä baseballissa, mutta hänellä oli kauhea änkytys... Sitten hän alkoi tapailla lauluvalmentajaa päästäkseen eroon vaivasta, ja loppu on historiaa.
Kimberly

Nashville

Rakas Eric scot Villency! - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Paloma Picasso olemme hyvissä käsissä ?
Ronald

Colorado

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, Eric scot Villency osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa?
Jeremy

Virginia

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt Eric scot Villency silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. Eric scot Villency alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa - Bountytank valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Larry

Sioux Falls

Oi, Eric scot Villency:llani on ilmeisesti paljon rahaa!!
Joyce

Lexington

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1975-06-10, Eric scot Villency syntymäpäivänä! - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Horacio Pagani?
Margaret

New Mexico

Nämä kommentit aiheesta Eric scot Villency ovat typeriä ?
Douglas

Laredo

Lyön vetoa, että Eric scot Villency ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 130000000 ??? - En voi uskoa, että tämä upea Guy Lepage on todellinen ?
Gloria

Wisconsin

Varmasti on muitakin , mutta minulle Eric scot Villency on TOP1
Beverly

Lincoln

Kuten Eric scot Villency, isäni syntyi 1975-06-10!! ? - Amelie Lens hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Bruce

Fullerton

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun Eric scot Villency nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." Eric scot Villency kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta.

Eric scot Villency ja Eric Whitney

Eric Whitney on yksi tunnetuimmista Musician, rapper and singer.

Eric Whitney, also known as Ghostemane or Baader-Meinhof, Swearr, Limsa Lominsa or GAS, is an American rapper, musician and songwriter. Ghostemane began her musical career as a member of local hardcore punk and doom metal bands while growing up in Florida.

{ads}

After starting his career as a musician, he moved to Los Angeles, California. On SoundCloud, Ghostemane’s fusion of trap and metal earned him a following. Ghostemane’s seventh studio album, N / O / I / S / E, was highly anticipated in the underground music scene due to its strong influence from industrial and nu-metal bands and was released in 2018.

Well, how well do you know GHOSTEMANE? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about GHOSTEMANE’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, children, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about GHOSTEMANE.

Biography and early life

Eric Whitney was born in Lake Worth, Florida, April 15, 1991 to parents living in New York. Whitney was born and raised in West Palm Beach, Florida. As a teenager, he was mostly into hardcore rock music.

He studied guitar and played in a number of bands, including Nemesis and Seven Serpents. Whitney first heard rap music when he played guitar in the hardcore punk band Nemesis, where a bandmate introduced him to Memphis rap.

{ads}

Age, height, weight and body measurements

So how old is GHOSTEMANE in 2021 and how tall and how heavy is he? Well, GHOSTEMANE today, August 8, 2021, turns 30 and was born on April 15, 1991. Although she is 5′ 11″ in feet and inches and 181 cm in centimeters, she weighs about 166 pounds in pounds and 75 kg in kilograms.

Education

He graduated from high school with a good grade point average and went to college to study astrophysics. However, he went on to play in a number of doom metal bands including "Nemesis" and "Seven Serpents". Although he has a real interest in music, he also took his upbringing very seriously. Ghostemane was an academically talented boy who received consistently high grades in high school.

Eric started making money after graduating from college. He started working in a call center. Eventually he landed a high profile career. During this time, however, he was unable to extract the music from his system. He also played football in high school, claiming that his father, who died when Whitney was seventeen, practically forced him to do so.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Ghostemane’s texts are strongly influenced by philosophy and science, which has led many of his ardent fans to read books on these topics to fully understand every reference in his texts. He was having an affair with Ivy Suicide, a singer. In April 2019, however, he accused his partner of domestic violence. An injunction was issued against them and in favor of Ghostemane.

{ads}

Ghostemane began dating YouTuber and musician Poppy in October 2020. Poppy revealed the couple’s engagement on social media in July 2020.

Is Ghostemane gay?

Ghostemane was very generous with information about his personal life. If you look at the information he has given us about his love life, it is clear that he is not gay.

Professional career

Whitney worked in a number of B2B sales jobs prior to her music career. Whitney moved to Los Angeles, California in 2015 after experiencing music problems in South Florida. He also quit his job. When Whitney first met JGRXXN, he invited her to join her collective Schemaposse, which included artists such as Craig Xen and Lil Peep.

Whitney left Schemaposse in April 2016 after only one year with the group. With his song "John Dee" he released his self-produced album "Blackmage" and his first cinematic music video. Whitney soon began working with Pouya, a fellow musician from Florida. In April 2017, Pouya and Ghostemane released the "1000 Rounds" video. The video quickly went viral, with over 24 million views in August 2020.

Whitney Mercury’s song: Retrograde became more popular in 2018 when the artist group TRASH GANG edits a cartoon 1930s produced and released for this music video. Since then, the video has received over 279 million views, making it his most successful song.

In October 2018, he worked with Zubin on the song Broken. In 2018 he released his seventh studio album, N / O / I / S / E, on which he took inspiration from Heavy Metal, Nu Metal, Metallica, Marilyn Manson and Nine Inch Nails. In May 2020 he announced his new album Baader-Meinhof, a lo-fi black metal band of which he is the only member (credited as Eric Ghoste). Ghostemane created his girlfriend Poppy’s Christmas EP, A Really Poppy Christmas, which will be released in December 2020.

The topics that run through Ghostemane’s lyrics are occultism, despair, nihilism and death. He began his musical career as a guitarist in hardcore punk bands and as a drummer in doom metal bands. Bathory, a black metal band, is his biggest influence, he says. Deicide, Death, Carcass and Mayhem were among the heavy metal artists he listened to for most of his teenage years. Ghostemane is inspired by southern rap groups like Outkast and Three 6 Mafia when it comes to rap culture. He also cited Bone Thugs-N-Harmony, a Midwestern rap collective, as one of the earliest influences.

Awards

Ghostemane has not yet received any awards but has captured the attention of many people around the world.

The assets net salary and earnings Ghostemane in 2021

{img}

Ghostemane currently has approximately $600,000 in equity since 2021. He earned all this wealth through his career in the music industry. With a passion for the industry and always doing his best, there is a chance his luck will rise soon, each surpassing the $1 million mark.

{ads}

Since childhood he was the one who had a passion for music. As a child he was a huge hardcore punk fan and it’s still a very important part of his life. We look forward to the future artwork that Ghostmane will produce.

{ads}

Ghostermane is an American rapper, singer, and songwriter. His real names are Eric Whitney, and he also has another nickname, Baader-Meinhof, GASM. He started his career in 2010 and has been active to date. In her singing career, she uses instruments such as the voice and the guitar. Most of his music revolves around hip hop music. He has produced seven albums and the seventh was released in 2018 called N / O / I / S / E. It is inspired by musicians like Scarlxrd, Bones, and Suicideboys.

You may know Ghostemane very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Ghostemane’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Eric Whitney, popularly known by his professional name Ghostermane, was born on April 15 th  in Lake Worth, Florida. His parents were from New York. They later moved to West Palm Beach, where he spent his early childhood. He loved music since he was young, and when he was a teenager, he used to play hardcore punk music. He learned to play the guitar, and when it was somehow perfect, he joined different bands like Nemesis and Seven Serpents.

Ghostermane did not receive much education as his father, who was his mainstay, died when he was seventeen years old. He graduated up to the high school level. His father encouraged him to play soccer while he was in high school, although it was not his passion. His friend, who was a bandmate, introduced him to rap music, and by then he was the guitarist for his band.

Personal life

Ghostermane is currently single, as he has not revealed any information on whether he is dating. He also has no children and is primarily focused on his career. He currently resides in Los Angeles, California. He was not lucky enough to receive much education, and this inspired him to pursue his career. Safe from his musical career, Ghostermane has been a private person who keeps his personal life out of the public eye. This is the reason why it is not known who he is dating.

Age, height and weight

Born on April 15, 1991, Ghostemane is 30 years old as of today, August 9, 2021. His height is 1.78 m (5 feet 10 inches) and weighs 76 kg.

Career

After completing his high school education, Ghostermane landed a job in B2B sales. He was still making some music, although he wasn’t doing that well. He wasn’t making that much money as he was making a total of $65,000 per year, which couldn’t support his music career.

In 2015, he decided to quit his job and moved to Los Angeles, California, where he thought he would do it in his music career. In California, he met artists like JGRXXN and joined their group, which consisted of artists like Craig Xen and Lil Peep, who were already popular in that career. The group was called Schemaposse. Unfortunately, in April 2016, Schemaposse broke up, and this led to Ghostermane being left alone with no one to associate with with his music.

He was lucky enough to meet the group Suicideboys and another rapper from Florida named Pouya. . Ghostermane appeared in Pouya’s video released in April 2017 called ’1000 Rounds’, and it became so popular with over 14 million views.

He released another mixtape with Pouya and another with Zubin named Broken in October 2018. Some of his albums include; Rituals with singles like Starter Jacket, Exhumed and Swan. He currently has seven albums and his last album was released in 2018 called N / O / I / S / E. His other songs include Andromeda, John Dee, and Hades.

Awards & Achievements

Ghostermane’s greatest achievement can be described from his success in his musical career. After he was unable to continue his education, he joined the music industry, which has made him very popular. Although he has not won any awards, he has won the hearts of thousands of his fans around the world.   

Net Worth & Ghostemane’s Salary in 2021

{img}

Ghostermane has an estimated net worth of $600,000 as of August 2021. His main source of income comes from his music career. He has been featured by many popular musicians who have made him successful in his career. He also shows up at many events, increasing his total net worth. He is also popular on youtube and occasionally posts various videos, which also bring him a certain amount of income.

Ghostermane is a close musician who is doing very well in this industry. He is a hard worker and his music goes very well. At his age, he has released many albums and aspires to do even better in this career.Eric Whitney vs Eric scot Villency

Eric Whitney nettoarvo 2023

Toisin kuin Eric scot Villency, 04/02/2023 Eric Whitney nettovarallisuus on noin $ 600000 vuonna 2023.

Eric Whitney korkeus

Kuinka pitkä Eric Whitney on? No, Eric Whitney korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Eric scot Villency 1.71 m).

Mikä on Eric Whitney ikä?

Eric Whitney syntyi 1991-04-15, kun taas Eric scot Villency, kuten yllä mainittiin, syntyi 1975-06-10.

Kuinka rikas on Eric scot Villency - Nettovarallisuus 2023ssa: €130000000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »