Change language

Autumn Anne Miller Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Autumn Anne Miller

Autumn Anne Miller

Height1.71 mAutumn Anne Miller height is 1.71 m
Was born in2001-08-02Autumn Anne Miller birthday is 2001-08-02
GenderFemaleAs we can see, Autumn Anne Miller is a Female
ProfessionDancer and YouTuberAutumn Anne Miller is related to Dancer

Mikä on Autumn Anne Miller :n nettovarallisuus vuonna 2023

Autumn Anne Miller Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Autumn Anne Miller nettovarallisuus kasvaa noin $ 2000000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin ihin.

Kuinka paljon rahaa Autumn Anne Miller tienaa

Tilastojemme (päivitetty 05/02/2023) mukaan palkan Autumn Anne Miller tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Autumn Anne Miller tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Autumn Anne Miller nettovarallisuus on noin 2000000.

Autumn Anne Miller Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Autumn Anne Miller Wiki ja bio

Syntynyt 2001-08-02, Autumn Anne Miller on ehdottomasti yksi tunnetuimmista , kuten Laurie Ann Gibson, Ola Jordan, Adam Shankman, Gerardo Taracena, Vasyl Zinkevych, . Autumn Anne Miller :n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Autumn Anne Miller Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä Female, melkein 1.71 m pitkä, Autumn Anne Miller voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista hyvin).

Autumn Anne Miller Spouse

Meillä ei ole 05/02/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Autumn Anne Miller Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Autumn Anne Miller

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Autumn Anne Miller on melkein 1.71 m pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Autumn Anne Miller 1.71 m muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Autumn Anne Miller kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Autumn Anne Miller ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Autumn Anne Miller alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Autumn Anne Miller poseeraisi alasti. Luultavasti Autumn Anne Miller alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Autumn Anne Miller perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Autumn Anne Miller 05/02/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Autumn Anne Miller ).

Mitä tapahtui käyttäjälle Autumn Anne Miller

Tässä ovat Uutisia aiheesta Autumn Anne Miller 05/02/2023.

Milloin Autumn Anne Miller syntyi?

Autumn Anne Miller syntyi 2001-08-02 🎂.

Autumn Anne Miller ikä

05/02/2023 alkaen Autumn Anne Miller ikä on 21.

Onko Autumn Anne Miller vielä elossa?

Onneksi Autumn Anne Miller on edelleen elossa (05/02/2023 alkaen) ja on 21 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Janice

Plano

Oi, Autumn Anne Miller :llani on ilmeisesti paljon rahaa!! - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Andrew Tate ?
Donald

San Diego

Hänen tätinsä oli käynyt Autumn Anne Miller samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan Autumn Anne Miller oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä.
Randy

Florida

Isäni oli ystävä Autumn Anne Miller :n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään. - ❤️‍? Andrew Tate on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Vincent

Florida

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että Autumn Anne Miller on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä Autumn Anne Miller , jos heidät erotetaan.
Steven

Arizona

Hyvä tosiasia, jonka sain pois tästä viestistä, on, että Autumn Anne Miller on 1.71 m pitkä!!! - Cbum kauneus on lumoavaa
Jack

California

Autumn Anne Miller on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa...
Zachary

Philadelphia

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt Autumn Anne Miller silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. Autumn Anne Miller alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa - Anthony Santos valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Amanda

Fullerton

Rakas Autumn Anne Miller !
John

Bakersfield

Miksi käyttäjällä Autumn Anne Miller on niin typerät kasvot? ? - Barry White hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Cynthia

Missouri

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää Autumn Anne Miller siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen.
Nathan

Ohio

Mietitkö vain, kuinka Autumn Anne Miller käyttää kaikki nämä $ 2000000? - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Les Gold olemme hyvissä käsissä ?
Christina

Tennessee

Female , Autumn Anne Miller teki erittäin vaikuttavan uran
Terry

Murfreesboro

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän Autumn Anne Miller kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat. - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, sydämeni suli jälleen
Paul

Santa Clarita

21 vuotta sitten, kun Autumn Anne Miller syntyi, olin koulussa
Joe

Chattanooga

Törmäsin käyttäjään Autumn Anne Miller , kun hän käveli jalkakäytävällä ystävänsä kanssa. Lähes ketään ei ollut lähellä, joten tein jotain, mitä en ollut koskaan tehnyt - pyysin ottamaan kuvan hänen kanssaan, koska olen suuri fani. Hänen ystävänsä yritti ottaa kuvan, mutta jostain syystä se ei onnistunut. Autumn Anne Miller Hän alkoi vitsailla siitä, ettei hän pystynyt ottamaan hyvää kuvaa, nauramaan ja olemaan hyvin rento ja vilpitön. - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Nick Bollettieri kauneutta ?
Austin

Alabama

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Autumn Anne Miller on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi?
Joyce

California

Rehellisesti sanottuna uskon, että Autumn Anne Miller onni on paljon enemmän vuonna {year} - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Andrew Tate
Jerry

Elk Grove

Vau ? Autumn Anne Miller on vaikuttava omaisuus
Brian

Anchorage

Mietin, onko Autumn Anne Miller veljiä tai sisaria - Kiitos Mireille Mathieu syötteeni kauneusosuudesta ?
Theresa

New York

Vihaan käyttäjää Autumn Anne Miller , enkä ymmärrä, miksi niin monet ihmiset ihailevat... ?
Kyle

Fort Lauderdale

Ensinnäkin Autumn Anne Miller on kuuluisa kovasta kielestä ja sitä seuranneista skandaaleista. - Voisin sanoa, että Behgjet Pacolli näyttää upealta tänään. Mutta Behgjet Pacolli mahtavaa joka päivä! ?
Ruth

Nevada

Autumn Anne Miller tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Victoria

Puerto Rico

Serkkuni oli Autumn Anne Miller :n suuri fani ja tapasi hänet kerran konsertissa. Hän näytti Autumn Anne Miller t-paitansa, jonka hän oli tehnyt itse konserttiin menoa varten. Grande kysyi "mikä tuo on?" ja nauroi hänelle päin naamaa. Hänen sisarensa tuntui kauhealta, että hänen idolinsa oli nauranut hänelle. - ? Voisin tuijottaa Marcelo Tinelli ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Charles

California

Tapasin käyttäjän Autumn Anne Miller sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen Autumn Anne Miller .
Matthew

Illinois

Äitini oli ystävä Autumn Anne Miller :n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset Autumn Anne Miller ... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä - Anggun! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Gloria

Durham

Varmasti on muitakin , mutta minulle Autumn Anne Miller on TOP1
Louis

California

Autumn Anne Miller opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Autumn Anne Miller hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Marie Mai:lle ?
Benjamin

New Jersey

Super rento ja mukava. Olin Autumn Anne Miller naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta Autumn Anne Miller hän oli todella mukava ja viileä.
Jacob

California

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 2001-08-02, Autumn Anne Miller syntymäpäivänä! - Haaveilen nähdä Santo Versace kauneuden henkilökohtaisesti ?
Kayla

Charlotte

Veljeni kävivät koulua Autumn Anne Miller :n kanssa. He olivat ihastuneet, mutta Autumn Anne Miller antoi heille siivouksen. He olivat kiusaajia tuolloin, joten en ollut yllättynyt, että heidät hylättiin.
Heather

Aurora

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ?? - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Paloma Picasso ?
Russell

Moreno Valley

Autumn Anne Miller kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka Autumn Anne Miller istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen
Madison

Indianapolis

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia Autumn Anne Miller :n nettoarvosta...? - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Bountytank?
Jason

Rhode Island

Autumn Anne Miller onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan
Sean

Georgia

Jos olisin Female, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin Autumn Anne Miller ahahah ? - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Horacio Pagani kuvasta
Christian

Georgia

Kun olen 21 kuin Autumn Anne Miller ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ?
Eugene

Fayetteville

Ehkä Yhdysvalloissa $ 2000000 on normaalia.. En tiedä - En voi uskoa, että tämä upea Guy Lepage on todellinen ?
Joseph

Stockton

Tapasin käyttäjän Autumn Anne Miller ruokakaupassa ja hän oli helvetin siisti, ystävällinen ja antelias. Pyysin valokuvaa ja hän suostui tyytyväisenä. Olen 195 senttimetriä pitkä ja halusin kumartua saadakseni kuvan, mutta Autumn Anne Miller pysäytti minut ja seisoi sen sijaan varpaillaan. Todellinen jedimestari.
Elizabeth

Texas

Autumn Anne Miller suosio ja yleisön rakkaus eivät ole sama asia. Loppujen lopuksi monille tämän päivän julkkiksille on tärkeää, että heistä puhutaan, ja millä tavalla, sillä ei ole väliä. - Amelie Lens kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Andrew

McKinney

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, Autumn Anne Miller osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa?

Autumn Anne Miller ja Autumn Calabrese

Autumn Calabrese on yksi tunnetuimmista YouTuber, Author and Fitness Trainer.

There are many celebrities around the world who trained people and gave fitness tips. The task of the fitness trainer is to teach exercises and various techniques that will help people stay healthy. Autumn Calabrese is one of those fitness instructors in the United States of America. He is one of the most famous members of the Beachbody Community of Fitness Trainers.

{ads}

Well, how well do you know the Calabrian Autumn? If not a lot, we have put together everything there is to know about Autumn Calabrese Net Worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, biography and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about the Calabrian autumn.

Biography and early life

Herbst is a certified trainer born on September 23, 1980 in Cleveland, Ohio, United States United States of America. Autumn never mentioned her parents, but she has two siblings named Bobby Calabrese and Kelli Calabrese. He later launched his YouTube channel and began his success story.

Age, height, weight and body size

So how old is Calabrian autumn in 2021 and how big and how much does it weigh? Well, Autumn Calabrese turns 40 today, 8 August 2021 and was born on 23 September 1980. Although she is 5′ 4″ in feet and inches and 163 cm in centimeters, she weighs about 185.1 pounds in pounds and 84 kg in kilograms. The eye color is blue and the hair color is dark brown.

Education

Herbst did not mention his education data. but he is said to have attended high school. The high school he attended was in his hometown. She developed her interest in dance early in her high school. Unfortunately, she was injured and had to give up dancing. So she managed to graduate and opted for higher education. In 1998 she joined Webster University. She has a degree in Fine Arts and also in Dance and graduated in 2001.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

Autumn has kept her private life private. She never talked about her husband. But the couple were married and lived a peaceful life. They also have a son named Domenico. But the problem started after a few years and the couple decided to separate. It is believed that for some reason her husband did not allow her to do her job as a fitness instructor. When her husband was 30, they divorced. Then she continued her passion as a fitness instructor. The court ordered the child to be kept with her until the fall. Now she is treating her son like a single mother. Her husband also often goes to her house to see her son.

Is Autumn Calabrese a lesbian?

He was married autumn but had to leave her husband for personal reasons and the couple had a son. This shows that she is not a lesbian and that her sexual orientation is very heterogeneous. Also, he never had anything to do with a woman.

Professional career

Herbst has decided to start her own YouTube channel and to publish her own fitness content. In 2013 he opened a channel called "AUTUMN FITNESS". First, he began giving women advice on personal hygiene, especially during pregnancy and other family activities. She later started "Change my Plate" to teach people about their diet.

She became famous after forming some famous celebrities like "Brooke Burke", "Rachel Zoe" and "Tom Bergeron". Then he gained immense fame as a personal trainer and his demand increased. Autumn sometimes regrets not being able to be a dancer due to an injury. It later also created a 21-day fixed diet and became the best-selling franchise.

{ads}

Prizes

Autumn is one of the most popular models in the country , having participated in several competitions of the same genus. She has participated in many competitions and has won more than ten titles in bikini competitions. He is very successful in his career and has written many books which have been followed by many celebrities. Being successful at a young age is one of the most important goals for her.

Calabrese autumn assets, salaries and earnings in 2021

{img}

Calabrese’s net assets are estimated at about $10 million as of 2021. He gives his fitness classes on YouTube and makes money from it. She is also the personal trainer of many Hollywood stars and raises a considerable number of them . She is also a nutritionist and writes books on the same genre.

Some interesting facts you need to know

  • Herbst once wrote a cookbook called "Fixate" and has been sold all over the world. About 400 copies of this book have been sold. 
  • To date, he has over 250,000 subscribers on his YouTube channel.
{ads}

In the Calabrese world she is the fitness instructor is one of the most dedicated women and has gained a lot of fame thanks to her social influence. She has taken care of her body properly and is also taking nutrition lessons. She is one of the richest fitness instructors who has worked with some well-known faces to date.

{ads}

Autumn Calabrese is a famous YouTuber and fitness coach. She is primarily known for her celebrity fitness and nutrition shows. He is a member of the BEACHBODY COMMUNITY OF FITNESS TRAINERS. She is a certified trainer and posts her diet and workout tips on her YouTube channel. Keep inspiring people with your new health content on your channel. He has also written a book on a good diet.

You may know Autumn Calabrese very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Autumn Calabrese’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

He was born on September 23, 1980 in Cleveland in Ohio. He has not revealed anything about his family and ethnicity, as he does not want to be the center of attention in his personal life. He also has a brother named Bobby Calabrese. Since she was little she was interested in dancing, but due to some injury she had to give up that dream. He went to high school alone in his hometown. After finishing high school, she went to WEBSTER UNIVERSITY in 1998, where she completed her BA in fine arts and dance in 2001.

Personal life

She was married to someone but divorced from she. husband when he turned thirty. She decided to start her business because she was always interested in fitness. He wanted to motivate people through his content and he succeeded. She has a son named Dominic with her husband. She is the single mother of her son and her ex-husband also meets him quite frequently. There is no news that she has another affair or relationship. She is focused on her career and doing it well.

Age, height and weight

Born on September 23, 1980, Autumn Calabrese is now 40 years old & # 8217; s dated August 9, 2021. He is 1.73 m tall and weighs 84 kg.

Career

She started her YouTube channel titled AUTUMN FITNESS on September 27, 2013. In 2006, she founded MIGHT MOMMIES FITNESS with the intention of teaching women to take care of their bodies during pregnancy and family responsibilities. In 2012, he launched CHANGE MY PLATE in Los Angeles to educate people about their diets. She has worked as a personal fitness trainer for Brooke Burke, Rachel Zoe, and Tom Bergeron. He has collaborated with Sagi Kalev to sculpt the body. She is one of the famous trainers in the United States.

From a very young age, she had the dream of becoming a dancer, and she also practiced it until she was fourteen years old. He suffered a back injury so his dream of dancing was dashed. She decided to focus on her health, which sparked her passion for a caregiver as a fitness coach. She became famous among fitness enthusiasts when she created 21 days of a fixed diet. She is the best-selling Beachbody franchise.

He has also written a cookbook called FIXATE, of which he has sold more than 400 thousand copies. She will continue to reach heights for years to come because fitness is considered very important to people all over the world. Although she had to face many personal problems during her divorce, she did not let it affect her career. He created better videos and content to increase the number of followers and popularity of his fans in the world.

Awards & Achievements

She had won more than ten titles when she participated in national bikini competitions. Several fitness enthusiasts follow her in the United States and other parts of the world. She is a successful fitness trainer who has also written a book that was loved by readers. She has the perfect beach body that her fans adore her for.

Net worth & Autumn Calabrese’s salary in 2021

{img}

Autumn Calabrese’s net worth is around $10 million in August 2021, which she has earned through her fitness classes and YouTube channel . She owns a home worth $25 million and is looking for a buyer for her. He has many fans on social media accounts and YouTube channels. Earn money by monetizing your fitness videos on YouTube.

Autumn Calabrese is an amazing woman who inspires many people to take care of their health. She has been a great physical coach who has worked hard to achieve this position. Today, there are several social media followers who learn a lot from his fitness videos and diet programs. It is an inspiration for every working woman who has to balance her personal and professional life. Currently, she is divorced and lives alone and enjoys solitude. She is completely focused on her caregiver. He has also written a cookbook for which he received much appreciation.Autumn Calabrese vs Autumn Anne Miller

Autumn Calabrese nettoarvo 2023

Toisin kuin Autumn Anne Miller , 05/02/2023 Autumn Calabrese nettovarallisuus on noin $ 10000000 vuonna 2023.

Autumn Calabrese korkeus

Kuinka pitkä Autumn Calabrese on? No, Autumn Calabrese korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Autumn Anne Miller 1.71 m).

Mikä on Autumn Calabrese ikä?

Autumn Calabrese syntyi 1980-09-23, kun taas Autumn Anne Miller , kuten yllä mainittiin, syntyi 2001-08-02.

Kuinka rikas on Autumn Anne Miller - Nettovarallisuus 2023ssa: €2000000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »