Change language

ANDREA VALDIRI Nettovarallisuus 2023

Sisällys

ANDREA VALDIRI

ANDREA VALDIRI

Height1.71 mANDREA VALDIRI height is 1.71 m
Was born in1976ANDREA VALDIRI birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ANDREA VALDIRI is a male
ProfessionWrites about - Entrepreneur - MommyANDREA VALDIRI is related to Entrepreneur

Approximate Ad Price

Get in touch with ANDREA VALDIRI — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Entrepreneur
Mommy

How many followers does ANDREA VALDIRI have?

Currently ANDREA VALDIRI has roughly about 4.5M followers on Instagram, which is pretty good.

Is ANDREA VALDIRI a proper influencer to work with?

Our stats says that ANDREA VALDIRI posts normally collect about 374K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ANDREA VALDIRI advertisement work?

To estimate whether ANDREA VALDIRI advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @andreavaldirisos account which is ~ 8.27%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ANDREA VALDIRI Instagram account?

The maximum potential reach is about 4.5M people (but most probably will be around 10% of this value).

Steven

Alabama

Super rento ja mukava. Olin ANDREA VALDIRI naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta ANDREA VALDIRI hän oli todella mukava ja viileä. - Andrew Tate! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Melissa

Honolulu

Oi, ANDREA VALDIRI:llani on ilmeisesti paljon rahaa!!
Marilyn

Arlington

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ?? - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Andrew Tate kuvasta
Christopher

Texas

47 vuotta sitten, kun ANDREA VALDIRI syntyi, olin koulussa
Helen

Indiana

Olen niin pahoillani kuullessani sen. Kuinka söpö ja suloinen hän oli, kuinka orgaanisesti hän sulautui nuorten, kiihkeiden näyttelijöiden kirjavaan joukkoon. - Cbum hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
George

California

Ja näin käyttäjän ANDREA VALDIRI muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä
Wayne

Bellevue

ANDREA VALDIRI näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Anthony Santos olemme hyvissä käsissä ?
Michelle

Toledo

ANDREA VALDIRI tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Denise

Georgia

ANDREA VALDIRI kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa ANDREA VALDIRI hän esiintyi lavalla hyvin usein - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Barry White
Julia

Plano

Isäni oli ystävä ANDREA VALDIRI:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään.
Lawrence

Tallahassee

ANDREA VALDIRI... Yksi suurimmista - Entrepreneur - Mommy ja sankarini! - Les Gold valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Thomas

Huntington Beach

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt ANDREA VALDIRI silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. ANDREA VALDIRI alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa
Grace

Chattanooga

Veljeni kävivät koulua ANDREA VALDIRI:n kanssa. He olivat ihastuneet, mutta ANDREA VALDIRI antoi heille siivouksen. He olivat kiusaajia tuolloin, joten en ollut yllättynyt, että heidät hylättiin. - Horacio Pagani kauneus on lumoavaa
Aaron

Fayetteville

Eräänä päivänä ANDREA VALDIRI käveli tapaamaan meitä ja ystäväni alkoi sanoa jotain, kuten "Voi luoja, autit minua selviytymään masennuksestani ja..." ennen kuin hän ehti lopettaa, ja ANDREA VALDIRI hän sävähti ja pyöräytti silmiään. ja käveli ympärillämme. Se särki ystäväni sydämen. Hän ei muistanut käyttäjää ANDREA VALDIRI sen jälkeen.
Amber

Chula Vista

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää ANDREA VALDIRI siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen. - En voi uskoa, että tämä upea Nick Bollettieri on todellinen ?
Timothy

Portland

Rehellisesti sanottuna en sukeltaa s*t-mow paljon on ANDREA VALDIRI nettoarvo tai mitä tahansa
Jose

Arizona

Mietin, onko ANDREA VALDIRI veljiä tai sisaria - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Andrew Tate?
Tyler

Nebraska

Jos olisin male, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin ANDREA VALDIRI ahahah ?
Anna

California

Onko ANDREA VALDIRI niin rikas, koska ANDREA VALDIRI on älykäs? Retorinen - ? Voisin tuijottaa Mireille Mathieu ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Joan

California

Tapasin käyttäjän ANDREA VALDIRI sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen ANDREA VALDIRI.
Julie

Chesapeake

Tapasin käyttäjän ANDREA VALDIRI ruokakaupassa ja hän oli helvetin siisti, ystävällinen ja antelias. Pyysin valokuvaa ja hän suostui tyytyväisenä. Olen 195 senttimetriä pitkä ja halusin kumartua saadakseni kuvan, mutta ANDREA VALDIRI pysäytti minut ja seisoi sen sijaan varpaillaan. Todellinen jedimestari. - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Behgjet Pacolli ?
Juan

California

Mutta... Kuinka ANDREA VALDIRI ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 74800 on aivan liikaa!
Brittany

Missouri

ANDREA VALDIRI... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Marcelo Tinelli ?
Noah

Arlington

Kuten ANDREA VALDIRI, isäni syntyi 1976!! ?
Larry

Raleigh

ANDREA VALDIRI kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka ANDREA VALDIRI istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Anggun kauneutta ?
Marie

Cape Coral

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia ANDREA VALDIRI:n nettoarvosta...?
Carol

Nebraska

Mietitkö vain, kuinka ANDREA VALDIRI käyttää kaikki nämä $ 74800? - ❤️‍? Marie Mai on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Mary

California

Vau ? ANDREA VALDIRI on vaikuttava omaisuus
Carl

Colorado

Äitini oli ystävä ANDREA VALDIRI:n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset ANDREA VALDIRI... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä - ❤️❤️❤️ Santo Versace, sydämeni suli jälleen
Stephen

Massachusetts

Rehellisesti sanottuna uskon, että ANDREA VALDIRI onni on paljon enemmän vuonna {year}
Lauren

Baltimore

paatos ja näyttävä rakkaus ylellisyyteen - Paloma Picasso kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Betty

North Carolina

Ja tänään olin järkyttynyt – tiesitkö, että ANDREA VALDIRI nettoarvo on $ 74800?!
Alan

Lakewood

? Onko kaikilla - Entrepreneur - Mommy samanlainen palkka kuin ANDREA VALDIRI? - Kiitos Bountytank syötteeni kauneusosuudesta ?
Catherine

Rancho Cucamonga

Olemme molemmat 47-vuotiaita ja ANDREA VALDIRI ?
Samantha

Brownsville

Kun olen 47 kuin ANDREA VALDIRI ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ? - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Horacio Pagani:lle ?
Frank

Arizona

Lyön vetoa, että ANDREA VALDIRI ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 74800 ???
Jordan

California

Hänen tätinsä oli käynyt ANDREA VALDIRI samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan ANDREA VALDIRI oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä. - Haaveilen nähdä Guy Lepage kauneuden henkilökohtaisesti ?
Alexander

Louisiana

male - Entrepreneur - Mommy, ANDREA VALDIRI teki erittäin vaikuttavan uran
Jason

Killeen

Serkkuni oli ANDREA VALDIRI:n suuri fani ja tapasi hänet kerran konsertissa. Hän näytti ANDREA VALDIRI t-paitansa, jonka hän oli tehnyt itse konserttiin menoa varten. Grande kysyi "mikä tuo on?" ja nauroi hänelle päin naamaa. Hänen sisarensa tuntui kauhealta, että hänen idolinsa oli nauranut hänelle. - Voisin sanoa, että Amelie Lens näyttää upealta tänään. Mutta Amelie Lens mahtavaa joka päivä! ?
Justin

El Paso

Rakkaus rakkaus rakkaus! ANDREA VALDIRI on suurin

ANDREA VALDIRI ja AnDrea Donna de Matteo

AnDrea Donna de Matteo on yksi tunnetuimmista Actress.

Drea de Matteo is the stage name of the American actress Andrea Donna de Matteo. She is a successful actress known for her role in the television series Desperate Housewives, in which she played the role of Angie Bolen. His other notable appearances were with Joey and Sons of Anarchy. Drea won a Primetime Emmy Award for her appearances on the hit drama series The Sapranos.

{ads}

Well, how well do you know Drea de Matteo? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Drea de Matteo’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Drea de Matteo.

Biography and early life

She was born on May 19th January 1972 in Queens, New York City. She is the daughter of a theater teacher and playwright named Donna de Matteo. His father Albert de Matteo is a furniture maker and owner of Avery Boardman and Carlyle and CEO. She was the youngest daughter of the couple, who had three children, two boys and a girl.

Age, height, weight and body measurements

So what will Drea de Matteo look like in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Drea de Matteo today, 9 August 2021, is 49 years old and was born on January 19, 1972. Although she is 5′ 6″ tall in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 137 pounds in pounds and 62 kg in kilograms . The eye color is dark brown and the hair color is dark brown.

Education

Drea completed her training at Loyola School and completed her studies. She had a passion for acting and this led her to enroll in New York University’s Tisch School of Arts. At the institute he intended to study film directing. To gain more experience in acting, she studied at HB Studio.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

Although not yet married, Drea is in a relationship with Michael Devin, bassist of Whitesnake. The two got engaged in July 2015 and are still together, even though they have no children together.

Prior to the relationship, Matteo had two children as a boyfriend to shooter musician Jennings. The two began working together in 2001 and got engaged on June 11, 2009. The shooter proposed himself during a show at the Stanley Theater in New York. The two have never married as they separated a few years later.

Prior to her relationship with Shooter, Drea was romantically involved with Michael Sports. Their relationship looked very promising and they even started a business together. The store was called Filth Mart and was opened in 1997 but closed in 2004.

Is Drea de Matteo a lesbian?

Matteo is neither gay nor she is a lesbian. She has been heterosexual her entire life when it comes to sexual orientation and so far there have been no rumors suggesting otherwise. She has had romantic relationships with various men in the past and this shows that she is straight in her alignment. She is currently engaged to Michael and we hope to hear the wedding bells soon.

{ads}

Professional career

Drea wanted to be a director, but fate had something else in store with her. She landed minor roles in films and television series before finally making her breakthrough as an actress. In 1999, she played a major role in the television series The Sopranos, which helped kickstart her acting career.

Other notable appearances have been in films such as Prey for Rock & Roll , Swordfish, The Perfect You and Deuces Wild among many others. In 2005, she appeared in the remake of the 1976 action movie Assault on Precinct 13.

As of September 3, 2008, she appeared regularly in the Sons of Anarchy series over six seasons of the series. During the last two seasons of the series, she was promoted to a regular series. During the sixth season of Desperate Housewives, Drea played Angie Bolen, but it didn’t last long and she left the show in 2010.

In March 2020, they started presenting Made Women with Chris Kushner, Made Women is a rewatch podcast for The Sapranos. The two are currently hosting a podcast known as The Gangster Goddess Broadcast.

Awards

Drea de Matteo has achieved a lot as an actress for several years. When it comes to awards, she won the 2004 Primetime Emmy Awards for Best Supporting Actress. He also won the Gracie Allen Award and the Screen Actors Guild Award. He won all of this for his performance at The Sapranos.

Drea de Matteo’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

Since 2021 Matteo has accumulated a net worth of 18 million to date dollars. This wealth comes exclusively from her acting career, which has developed over the years. She is currently co-host of a podcast called The Gangster Goddess Broadcast and this adds to her overall income.

{ads}

Drea had dreamed of becoming a director, but as fate would have it, she ended up being one. Actress on. She has achieved good results in her career and has made a name for herself in the entertainment industry. While there have been some challenges along the way, keep fighting to reach the top.

{ads}


AnDrea Donna de Matteo vs ANDREA VALDIRI

AnDrea Donna de Matteo nettoarvo 2023

Toisin kuin ANDREA VALDIRI, 02/02/2023 AnDrea Donna de Matteo nettovarallisuus on noin $ 18000000 vuonna 2023.

AnDrea Donna de Matteo korkeus

Kuinka pitkä AnDrea Donna de Matteo on? No, AnDrea Donna de Matteo korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen ANDREA VALDIRI 1.71 m).

Mikä on AnDrea Donna de Matteo ikä?

AnDrea Donna de Matteo syntyi 1972-01-19, kun taas ANDREA VALDIRI, kuten yllä mainittiin, syntyi 1976.

Approximate Ad Price: €74800

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »