Change language

Andre Berto Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Andre Berto

Andre Berto

Height1.74Andre Berto height is 1.74
Was born in1983-09-07Andre Berto birthday is 1983-09-07
GendermaleAs we can see, Andre Berto is a male
ProfessionathletesAndre Berto is related to Boxers

Mikä on Andre Berto:n nettovarallisuus vuonna 2023

Andre Berto Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Andre Berto nettovarallisuus kasvaa noin $ 30.000.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin athletesihin.

Kuinka paljon rahaa Andre Berto tienaa

Tilastojemme (päivitetty 29/01/2023) mukaan palkan Andre Berto tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Andre Berto tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Andre Berto nettovarallisuus on noin 30.000.000.

Andre Berto Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Andre Berto Wiki ja bio

Syntynyt 1983-09-07, Andre Berto on ehdottomasti yksi tunnetuimmista athletes, kuten Sonny Bill Williams, Winky Wright, Carl Froch, Eric Butterbean Esch, Ricky Hatton, . Andre Berto:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Andre Berto Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä male, melkein 1.74 pitkä, Andre Berto voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista athletes hyvin).

Andre Berto Spouse

Meillä ei ole 29/01/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Andre Berto Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Andre Berto

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Andre Berto on melkein 1.74 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Andre Berto 1.74 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Andre Berto kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Andre Berto ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Andre Berto alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Andre Berto poseeraisi alasti. Luultavasti Andre Berto alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Andre Berto perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Andre Berto 29/01/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Andre Berto).

Mitä tapahtui käyttäjälle Andre Berto

Tässä ovat Uutisia aiheesta Andre Berto 29/01/2023.

Milloin Andre Berto syntyi?

Andre Berto syntyi 1983-09-07 🎂.

Andre Berto ikä

29/01/2023 alkaen Andre Berto ikä on 39.

Onko Andre Berto vielä elossa?

Onneksi Andre Berto on edelleen elossa (29/01/2023 alkaen) ja on 39 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Terry

Michigan

Eräänä päivänä Andre Berto käveli tapaamaan meitä ja ystäväni alkoi sanoa jotain, kuten "Voi luoja, autit minua selviytymään masennuksestani ja..." ennen kuin hän ehti lopettaa, ja Andre Berto hän sävähti ja pyöräytti silmiään. ja käveli ympärillämme. Se särki ystäväni sydämen. Hän ei muistanut käyttäjää Andre Berto sen jälkeen. - Voisin sanoa, että Andrew Tate näyttää upealta tänään. Mutta Andrew Tate mahtavaa joka päivä! ?
David

Birmingham

Olen niin pahoillani kuullessani sen. Kuinka söpö ja suloinen hän oli, kuinka orgaanisesti hän sulautui nuorten, kiihkeiden näyttelijöiden kirjavaan joukkoon.
Patrick

Moreno Valley

Andre Berto kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa Andre Berto hän esiintyi lavalla hyvin usein - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Andrew Tate
Dylan

Tucson

Törmäsin käyttäjään Andre Berto, kun hän käveli jalkakäytävällä ystävänsä kanssa. Lähes ketään ei ollut lähellä, joten tein jotain, mitä en ollut koskaan tehnyt - pyysin ottamaan kuvan hänen kanssaan, koska olen suuri fani. Hänen ystävänsä yritti ottaa kuvan, mutta jostain syystä se ei onnistunut. Andre Berto Hän alkoi vitsailla siitä, ettei hän pystynyt ottamaan hyvää kuvaa, nauramaan ja olemaan hyvin rento ja vilpitön.
Jerry

North Las Vegas

? Olen myös 39 vuotta vanha... kuten Andre Berto - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Cbum kauneutta ?
Nicholas

Texas

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Andre Berto on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi?
Samantha

Oklahoma

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että Andre Berto on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä Andre Berto, jos heidät erotetaan. - Kiitos Anthony Santos syötteeni kauneusosuudesta ?
Kevin

Arizona

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän Andre Berto kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat.
Megan

Washington

Eikö $ 30.000.000 ole liikaa? Jopa Andre Berto ? - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Barry White olemme hyvissä käsissä ?
Mary

Fort Worth

Ehkä Yhdysvalloissa $ 30.000.000 on normaalia.. En tiedä
Susan

Lincoln

Nämä kommentit aiheesta Andre Berto ovat typeriä ? - En voi uskoa, että tämä upea Les Gold on todellinen ?
Matthew

Oceanside

male athletes, Andre Berto teki erittäin vaikuttavan uran
Bryan

Virginia

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia Andre Berto:n nettoarvosta...? - Horacio Pagani kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Gary

California

Andre Berto tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa
Dennis

San Antonio

Oi, Andre Berto:llani on ilmeisesti paljon rahaa!! - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Nick Bollettieri ?
Cheryl

Idaho

Serkkuni oli Andre Berto:n suuri fani ja tapasi hänet kerran konsertissa. Hän näytti Andre Berto t-paitansa, jonka hän oli tehnyt itse konserttiin menoa varten. Grande kysyi "mikä tuo on?" ja nauroi hänelle päin naamaa. Hänen sisarensa tuntui kauhealta, että hänen idolinsa oli nauranut hänelle.
Emily

California

Andre Berto suosio ja yleisön rakkaus eivät ole sama asia. Loppujen lopuksi monille tämän päivän julkkiksille on tärkeää, että heistä puhutaan, ja millä tavalla, sillä ei ole väliä. - ? Voisin tuijottaa Andrew Tate ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Danielle

Springfield

Andre Berto... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa
Jacob

Memphis

Äitini oli ystävä Andre Berto:n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset Andre Berto... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Mireille Mathieu?
Willie

Colorado

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää Andre Berto siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen.
Sara

Texas

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, Andre Berto osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa? - Behgjet Pacolli kauneus on lumoavaa
Bobby

Fresno

Ensinnäkin Andre Berto on kuuluisa kovasta kielestä ja sitä seuranneista skandaaleista.
Judith

California

Miksi käyttäjällä Andre Berto on niin typerät kasvot? ? - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Marcelo Tinelli kuvasta
Jack

Alabama

Ihmettelen, miltä sinusta tuntuu, jos sinulla on tämä $ 30.000.000:n nettovarallisuus, kuten Andre Berto
Kayla

Arizona

Andre Berto onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan - Anggun valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Jacqueline

California

Ja tänään olin järkyttynyt – tiesitkö, että Andre Berto nettoarvo on $ 30.000.000?!
Kathryn

Atlanta

Hänen tätinsä oli käynyt Andre Berto samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan Andre Berto oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä. - Marie Mai hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Kathleen

Bayamon

Halusin olla myös athletes maailmassa nuorena ?
Ryan

California

Tapasin käyttäjän Andre Berto sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen Andre Berto. - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Santo Versace:lle ?
Helen

Arizona

Tapasin käyttäjän Andre Berto ruokakaupassa ja hän oli helvetin siisti, ystävällinen ja antelias. Pyysin valokuvaa ja hän suostui tyytyväisenä. Olen 195 senttimetriä pitkä ja halusin kumartua saadakseni kuvan, mutta Andre Berto pysäytti minut ja seisoi sen sijaan varpaillaan. Todellinen jedimestari.
Dorothy

Massachusetts

On paljon lahjakkaampia athletes kuin Andre Berto! - Paloma Picasso! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Louis

Nebraska

Andre Berto näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää
Jordan

Virginia

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun Andre Berto nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." Andre Berto kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta. - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Bountytank ?
Gabriel

Ohio

Varmasti on muitakin athletes, mutta minulle Andre Berto on TOP1
Teresa

Arizona

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1983-09-07, Andre Berto syntymäpäivänä! - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, sydämeni suli jälleen
Eugene

Philadelphia

Andre Berto tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Donna

Grand Rapids

Kun olen 39 kuin Andre Berto ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ? - ❤️‍? Guy Lepage on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Albert

Texas

Andre Berto... Yksi suurimmista athletes ja sankarini!
Evelyn

Enterprise

Hänen uransa alkuaikoina monet ihmiset sanoivat, että Andre Berto hänen isänsä rahat auttoivat häntä tulemaan suosituksi. - Haaveilen nähdä Amelie Lens kauneuden henkilökohtaisesti ?
Nancy

California

Onko Andre Berto niin rikas, koska Andre Berto on älykäs? Retorinen

Andre Berto ja Andre Rison

Andre Rison on yksi tunnetuimmista Former American football wide receiver.

Andre Rison is a retired American football wide receiver who has played for the Indianapolis Colts, Atlanta Falcons, Cleveland Browns, Jacksonville Jaguars, Green Bay Packers, Kansas City Chiefs, Oakland Raiders and Toronto Argonauts in the National Football League and Canadian Football League or from 1990 to 1993 and again in 1997 Rison was nominated for the Pro Bowl five times.

{ads}

Rison led the Packers to a Super Bowl victory over the New England Patriots in 1996 and scored the first points on a 54-yard touchdown pass from quarterback Brett Favre. In 2004 he also won the Gray Cup with the Toronto Argonauts.

Well, how well do you know Andre Rison? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Andre Rison’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Andre Rison so far.

Biography and early life

Andre Rison was born on May 18 March 1967 in Flint, Michigan in the United States of America. Although Andre is known to many, he did his best to keep information about his background and early life from the public . Thus, there is no information on who his parents are and what they did for a living. We are also trying to find out if he has siblings or not.

Age, height, weight and body measurements

So how old will Andre Rison be in 2021 and how big and how heavy is he? Well, Andre Rison is 54 today, August 8, 2021, and was born on March 18, 1967. Although he is 6′ 0″ in feet and inches and 183 cm in centimeters, he weighs about 187 pounds in pounds and 85 kg in kilograms.

{ads}

Education

He made a name for himself as a football player at Flint Northwestern High School before moving to Michigan State University to advance his career. He left Flint Northwestern in May 2012 to complete his undergraduate studies at Michigan State and join the football team as an assistant coach.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Rison dated Lisa Lopes of TLC over and over again from 1993 to 2001. The allegations of domestic violence ruined their relationship. Lopes threatened to set fire to her shoes in the bathtub after an altercation, which set her home on fire and she was charged with first degree arson. Hunter Rison, Andre’s uncle, played like a real freshman at Michigan State University in 2017 before moving to Kansas State University in 2018.

However, he was charged with a young woman in the state of Kansas in June 2019, which prevented him from playing for the club. In July of the same year, he accepted the allegations and announced his intention to join a junior college team at Fullerton College in 2020. He is now with his mother Racquel Banks in Arizona, where he is surviving the spread of the COVID-19 pandemic.

Is Andre Rison gay?

No., he’s not gay. His long relationship with Lopes is enough to prove he’s not gay.

{ads}

Professional career

In 1989 the Indianapolis Colts chose Rison in the first round of the NFL Draft (it was the 22nd overall choice). In his rookie season in the NFL with the Indianapolis Colts, he received 52 passes for 820 yards and four touchdowns. He was traded to the Atlanta Falcons after only a year with the Indianapolis Colts. He would play five seasons for the Falcons and during that time he would be very effective. With 15 touchdowns in 1993, he finished first among all teams in the NFL. He is only the fifth wide receiver in NFL history to score 60 touchdowns in his first six seasons.

After the 1994 NFL season, Rison signed a lucrative free agent contract with the Cleveland Browns. With 47 receptions, 701 yards and three touchdowns and an average of 2.9 receptions per game, he set a new career low. He then spent the off-season with the Jacksonville Jaguars before joining the Green Bay Packers in 1996.

Rison won his first Super Bowl for the Packers. Rison signed and joined the Kansas City Chiefs before the 1997 season. In his first year with the franchise, he helped the Chiefs make it to the Pro Bowl, but fought with the team in his second season.

In his final NFL season, he received 41 passes for 606 yards and six touchdowns with the Oakland Raiders in 2000. Rison had 743 receptions for 10,205 yards and 84 touchdowns at the end of his NFL career, as well as 8 kicks off. for 150 yards and 9 runs for 23 yards. Rison returned to professional football after a brief hiatus in August 2004, when he signed with the Toronto Argonauts of the Canadian Football League. That year he helped the team win the Gray Cup championship but only stayed with the team for a year before being fired in August 2005. Rison remained involved in football as a manager after being released had retired as a footballer professional. Rison was an assistant coach at Beecher High School in Flint, Michigan during the 2006-2008 high school football season. In March 2010, he was named the next head coach of Flint Northwestern High School’s football team.

Awards

In 1996 Andre Rison won the Super Bowling Championship with the Packers against the New England Patriots. During the game, he scored the first points of the match. In 1993 he was awarded the MVP at the Pro Bowl tournament.

Andre Rison’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

Ab In 2021, Andre Rison currently has an estimated net worth of $300,000 . We hope that he will soon find a good team to play with and that he will grow his net worth to $1 million.

{ads}

Andre Rison is an excellent athlete who has done a great job in the NFL. Work. Now that he’s retired, Andre Rison does a few things here and there to keep himself busy, but his NFL legacy will always be remembered.

{ads}

Andre Rison is a US football receiver who has played in the NFL (National Football League). He has played for various teams, including the Atlanta Falcons, the Green Bay Packers, the Indianapolis Colts, the Jacksonville Jaguars, and the Kansas City Chiefs. Rison has also played for the Toronto Argonauts of the Canadian Football League. He has made several NFL records and has played football in both the United States and Canada.

You may know Andre Rison very well. But do you know how old and how tall you are, and what is your net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Andre Rison’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life

Andre Previn Rison was born in Flint, Michigan, on March 18, 1967.

He completed his education at Flint Northwestern High School and was a star player there. After that, he went to Michigan State University, where he used to play for his university. He contributed there to win the Rose Bowl in 1988. During his senior year, Rison had five touchdowns, 30 receptions and 709 yards.

He has served as the head coach of Flint Northwestern High School. He has also been a coach at Skyline High School. His son is trained by him and is currently at Michigan State University. Andre has received the nickname of "Bad Moon "Rison by Chris Berman. He was also called Spider-Man.

Age, height and weight

Born March 18, 1967, Andre Rison is 54 years old as of today, August 9, 2021. His height is 1.83 m and weighs 85 kg.

Personal life

From 1993 to 1999, Andre Rison was in a relationship with singer Lisa Nicole Lopes. He died in 2002 in an accident. Rison is currently single. He is Hunter Rison’s father.

Career

In the 1989 NFL Draft, the Indianapolis Colts selected Andre Rison. During his rookie season, he made four touchdown receptions, 820 yards and 52 passes. In 1990, he was traded to the Atlanta Falcons. He had a very successful time with the Falcons.

In 1993, Rison had fifteen receiving touchdowns. He played with the Falcons until 1994. After that, he became a free agent and signed a contract with the Cleveland Browns. There, he was involved in a dispute with Cleveland fans. Later, he joined the Jacksonville Jaguars.

He was with the Jaguars for a short time, and was soon joining the Green Bay Packers. During this time, he won the Super Bowl ring. After that, Rison signed a contract with the Kansas City Chiefs. With them, he made the Pro Bowl. Later, he went back to the Oakland Raiders.

In 2004, Rison joined the Toronto Argonauts of the Canadian Soccer League. With them, he went on to win the Gray Cup. He was released in 2005. In his NFL career , Rison has had 84 touchdowns, 743 receptions and 10,205 yards. He has also made eight kickoff returns and nine carries.

Awards & Achievements

Andre Rison is the winner of Super Bowl XXXI. He has made it to the Pro-Bowl five times. He is the winner of the 92nd Gray Cup. In 1993, he was the NFL’s leading receiving touchdowns. He is also the first team All-Pro of 1990. He is a three-time All-Pro of the second team. In 2017, he was inducted into the Michigan Sports Hall of Fame.

Net worth & Andre Rison’s Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Andre Rison’s estimated net worth is over $250K. Andre Rison is one of the most notable professional athletes who went bankrupt after retiring.

In his career, he has played for many teams. He has coached the 2008 Hawaii All-Star Classic and has also appeared on television. He was seen on an episode of ’Made’ on MTV. He has appeared on the Spike TV reality show ’Pros vs. Joes’. In 2012, Andre Risen appeared in the movie ’Broke’. He has also appeared on ’The NFL’ on NBC and CBS and ’Arli $$.’

Andre Rison is one of the most famous soccer receivers in the world. He is still active in his coaching profession. He has appeared on the wrestling show ’TNA Impact’ and is currently the assistant coach for Michigan State.Andre Rison vs Andre Berto

Andre Rison nettoarvo 2023

Toisin kuin Andre Berto, 29/01/2023 Andre Rison nettovarallisuus on noin $ 300000 vuonna 2023.

Andre Rison korkeus

Kuinka pitkä Andre Rison on? No, Andre Rison korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Andre Berto 1.74).

Mikä on Andre Rison ikä?

Andre Rison syntyi 1967-03-18, kun taas Andre Berto, kuten yllä mainittiin, syntyi 1983-09-07.

Kuinka rikas on Andre Berto - Nettovarallisuus 2023ssa: €30.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »