Renato Balestra Formue 2023

Indhold

Renato Balestra Formue 2023 Renato Balestra

Renato Balestra

Højde1.71 m m.Renato Balestra Højde - 1.71 mm.
Fødselsdag1924-05-03Renato Balestra Fødselsdag: 1924-05-03
KønMaleRenato Balestra Køn - Male
ErhvervDesignerRenato Balestra - En af de rigeste
Vejer75 kgRenato Balestra Vejer - 75 kg

Hvad er Renato Balestra nettoværdi i 2023

Renato Balestra Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Renato Balestra nettoværdi vokse op til ca $ 20.000.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre Designer.

Renato Balestra, født i Trieste den 3. maj 1924 og døde i Rom den 26. november 2022, var en italiensk modedesigner, skaberen af det eponyme mærke.

Kone, børn, privatliv

Der er ikke meget kendt om Renato Balestras privatliv. Det vides ikke, om han var gift, men han havde to døtre: Fabiana og Federica Balestra, som er kendt i modeverdenen som The Sisters of Haute Couture. Fabiana og Federica Balestra fortsætter med at videreføre deres fars, Renato Balestras imperium. De har arbejdet med designeren i mange år og har åndet den magiske atmosfære af farver og mange stoffer siden barndommen.

Biografi

Født i 1924, Renato Balestra blev født i Trieste i en familie af ingeniører og arkitekter. Umiddelbart efter skole besluttede han at tage et kursus i civilingeniør på universitetet, selvom han ikke kunne lægge sin passion for maleri og musik til side. 

Hans karriere inden for mode begyndte ved et tilfælde, da venner sendte en af hans skitser til Italian Fashion Center (CMI): straks bemærket for sit talent, blev han inviteret til at deltage i et modeshow, og i 1953 opgav han sin teknik. studier og afsluttede sin læretid i Jole Venezianis atelier.

Balestra besluttede snart at flytte fra Milano til Rom, hvor han åbnede sit hus Casa Balestra i Via Sistina. I dag producerer atelieret stadig omkring tredive linjer: dets kundekreds omfatter mange internationale personligheder og ikke kun VIP'er, men også førstedamer, dronninger og saudiske prinsesser. Iværksættere og skuespillerinder.

I 2013 førte hans vision til, at han lancerede et særligt projekt med AltaRoma for den nye generation af designere: Be Blu Be Balestra, en konkurrence for unge talenter om at genfortolke den ikoniske Blu Balestra under hans vejledning. I 2018 hyldede AltaRoma ham med en unik begivenhed: over 100 af hans arkivkjoler paraderede på Cinecittà foran et publikum på 2.500 mennesker.

Igennem sin karriere har Renato Balestra modtaget prestigefyldte priser for sit talent. I Beijing blev han tildelt titlen som æresprofessor ved Beijing Fashion Academy. I 2015 blev han i London tildelt titlen International Couturier Extraordinaire af Asian Couture Federation (ACF) og blev inviteret til at blive medlem af Federationen.

Hvor mange børn havde Renato Balestra?

Han havde to døtre, Fabiana og Federica, som er kendt i modeverdenen som The Sisters of Haute Couture og fortsætter med at drive virksomheden efter deres fars død. Han døde i Rom om aftenen den 26. november 2022 i en alder af 98.

Betragtet som 'modens maler' brugte han sin kunstneriske ånd til at skabe en synergi med italiensk haute couture, som han dybt forandrede gennem årtier. I 1970'erne var han berømt for sin signatur 'Embroidery Painting', baseret på den originale brug af materialer og faktisk maling på stoffer af enhver art. Hans beherskelse af gennemsigtigheder gennem innovation og ytringsfrihed talte til moderne, stærke og sensuelle kvinder.

Renato Balestra i Rom

I 1954 flyttede han til Rom og begyndte at arbejde som stylist for prestigefyldte modehuse som Emilio Schuberth, Maria Antonelli og Sorelle Fontana. Hans stærke passion for biografen fik ham til at designe kostumer til Ava Gardner i The Barefoot Contessa og The Sun Also Rises , for Gina Lollobrigida i Beautiful but Dangerous , for Sophia Loren i Lucky to Be a Woman , for Candice Bergen i The Adventurers , og for Shirley Jones, Micheline Presle og Giorgia Mollper Dark Purpose.

Renato Balestra i Hollywood

Da det internationale jetset blev mere og mere bevidst om hendes talent, begyndte hun i 1958 at præsentere sine kollektioner over hele USA, fra Los Angeles til New York. Han debuterede i Hollywood med skuespillerinder som Zsa Zsa Gabor, Tina Louise, Joan Bennett, Linda Christian, Natalie Wood, Ann Miller og Arlene Dahl. Påskønnet og elsket ikke kun for sine designs, men også for sin optimisme, blev han darlingen af filmstjerner som Liz Taylor, Claudia Cardinale, Marina Cicogna, Lydia Alfonsi, Daniela Rocca, Yvonne Furneaux, Carroll Baker, Candice Bergen og Cyd Charisse.

Renato Balestra i 1960

Portræt af Renato Balestra i hans atelier i Rom på Via Gregoriana 36. Renato Balestra i hans atelier i Rom .

I 1959 åbnede han sit første atelier i Rom på Via Gregoriana 36. I 1961 præsenterede han sin første forårs-sommer haute couture-kollektion på Galleria Nazionale d'Arte Moderna. Det var de år, hvor 'Blu Balestra' dukkede op for første gang på en kort satinkjole: en lysende, magisk og tidløs nuance, en unik farve, der forbliver et ubestridt symbol på modehuset den dag i dag.

Renato Balestra Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Renato Balestra

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Renato Balestra-lønnen ikke oplyst, men Renato Balestra-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Renato Balestra nettoformue er omkring 20.000.000.

Renato Balestra Wiki og Bio

Født 1924-05-03, Renato Balestra er absolut en af de mest kendte Designer, ligesom . Renato Balestra popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Renato Balestra unknown - men som et attraktivt Male, næsten 1.71 m høj, kan Renato Balestra vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte Designer som godt).

Renato Balestra unknown

Fra 09/06/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om unknown til Renato Balestra. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Renato Balestra

Et godt spørgsmål. Navnlig er Renato Balestra næsten 1.71 m høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Renato Balestra 1.71 m sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Renato Balestra nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Renato Balestra nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Renato Balestra nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Renato Balestra poserede nøgen. Sandsynligvis er Renato Balestra nøgenbilleder falske eller lækket.

Renato Balestra familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Renato Balestra-familien pr. 09/06/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Renato Balestra).

Hvad skete der med Renato Balestra

Her er Nyheder om Renato Balestra på 09/06/2023.

Hvornår blev Renato Balestra født?

Renato Balestra blev født 1924-05-03 🎂.

Renato Balestra alder

Fra 09/06/2023 er Renato Balestra-alderen 98.

Lever Renato Balestra stadig?

Desværre er Renato Balestra døde for 2022-11-26, for 0 år siden 😢. Han var 98 år gammel 😰.

'\'\'' Dansk

Hvor rig er Renato Balestra - Formue i 2023: €20.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »