RAFFAELA Nettoværdi 2023

Indhold

RAFFAELA

RAFFAELA

Height1.71 mRAFFAELA height is 1.71 m
Was born in1976RAFFAELA birthday is 1976
GendermaleAs we can see, RAFFAELA is a male
ProfessionWrites about - Fitness Models - LifestyleRAFFAELA is related to Fitness Models

Approximate Ad Price

Get in touch with RAFFAELA — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fitness Models
Lifestyle

How many followers does RAFFAELA have?

Currently RAFFAELA has roughly about 1.3M followers on Instagram, which is pretty good.

Is RAFFAELA a proper influencer to work with?

Our stats says that RAFFAELA posts normally collect about 122.5K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does RAFFAELA advertisement work?

To estimate whether RAFFAELA advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @raffaelasouza_ account which is ~ 9.56%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in RAFFAELA Instagram account?

The maximum potential reach is about 1.3M people (but most probably will be around 10% of this value).

Shirley

Akron

Wow ? RAFFAELA er en imponerende formue - Tak Andrew Tate for skønhedsdelen af mit feed ?
Laura

Texas

RAFFAELA... mangel på vokalfærdigheder forhindrer ikke hendes sange i at toppe hitlisterne. Pigens skuespil skinner heller ikke, men hun forsøger at optræde i film
Zachary

Lincoln

? Har alle - Fitness Models - Lifestyle sådanne lønninger, som RAFFAELA har? - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Andrew Tate ?
Anna

Lancaster

Min mor var venner med RAFFAELA som barn, og vi fandt dette billede af hende sammen med ham. Bemærk håret RAFFAELA... Han var lige begyndt sin karriere som skuespiller på det tidspunkt
Harold

Washington

Super afslappet og dejligt. Jeg var RAFFAELA nabo, og han plejede at invitere hele vores gade til sine fester. Han gjorde det formentlig, så ingen ville ringe til politiet på grund af støjen, men ikke desto mindre var RAFFAELA han virkelig sød og sej. - ❤️‍? Cbum er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Aaron

Texas

Det gode faktum, jeg tog væk fra dette indlæg, er, at RAFFAELA er 1.71 m høj!!!
Christine

Minneapolis

Det er jeg ked af at høre. Hvor var han sød og sød, hvor organisk blandede han sig i det brogede hold af unge, larmende skuespillere. - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Anthony Santos er ægte ?
Julie

Arizona

? Jeg er også 47 år gammel... ligesom RAFFAELA
Michelle

Garland

Helt ærligt tror jeg, at RAFFAELA formue er meget mere i {år} - ❤️❤️❤️ Barry White, mit hjerte smeltede igen
Kayla

Joliet

Heathers irettesætter konstant RAFFAELA for at være for insisterende på at vise sit overdådige liv frem. Tag for eksempel hendes morgenmad, billeder som hun indtil for nylig har lagt på Instagram gang på gang.
Carolyn

Palmdale

Der er meget mere talentfulde - Fitness Models - Lifestyle end RAFFAELA! - ? Jeg kunne stirre på Les Gold for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Debra

California

Far var ved at tage af sted til akademiet, da RAFFAELA han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. RAFFAELA fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt
Deborah

Columbus

Hvis jeg var en male, ville jeg have meget flere penge end RAFFAELA ahahah ? - Horacio Pagani! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Gary

Florida

Jeg vil vædde på, at RAFFAELA ikke har gjort en tiendedel af, hvad jeg gjorde.. for at tjene disse $ 24400 ???
Joan

Oklahoma City

En dag gik RAFFAELA for at møde os, og min ven begyndte at sige noget i stil med: "Åh min Gud, du hjalp mig med at håndtere min depression og..." før hun nåede at blive færdig, og RAFFAELA krympede hun og rullede med øjnene og gik rundt om os. Det knuste min vens hjerte. Hun huskede ikke RAFFAELA efter det. - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Nick Bollettieri skønhed ?
Brenda

Florida

Hvorfor kan du ikke skrive en nyhed om, hvilken slags strømpebukser eller frakker der er på mode i stedet for dette lort?
Andrew

Eugene

Gud, jeg ville ønske, jeg havde {værd}... ?? - At se Andrew Tate billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Bruce

California

RAFFAELA lykkedes engang, men så gik der noget galt. nu er hun bedre kendt ikke for sine karrierepræstationer, men for sine skandaler
Mason

Tucson

Min mor blev også født 1976! Kærlighed RAFFAELA - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Mireille Mathieu?
Terry

Sacramento

Mine brødre gik i skole med RAFFAELA. De var forelskede, men RAFFAELA gav dem afføringen. De var bøller dengang, så jeg var ikke overrasket over, at de blev afvist.
Evelyn

Raleigh

Jeg mødte RAFFAELA ved serviceindgangen til teatret, hvor han spillede. Da vi gav hinanden hånden, mærkede jeg jorden ryste ud under mig. Mine knæ rystede og jeg stod bare der et stykke tid efter at han var gået og kunne ikke bevæge mig. Han er imponerende, den eneste person, jeg har mødt med sådan en utrolig aura! Jeg kunne ikke sove i timevis efter mødet med RAFFAELA. - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Behgjet Pacolli billeder
Barbara

Lubbock

Min mand havde sit eget band, og engang spillede de i en bar før. Ingen vidste dengang RAFFAELA. Fyren lavede scenenøjelser og prøvede at være sjov. De havde endda en hændelse, hvor de mødte ham i undergrunden. RAFFAELA begyndte at grine højt, grimaserede, og gjorde stort set alt for at få opmærksomhed. Det var meget pinligt for dem
Heather

Stockton

Jeg stødte ind i RAFFAELA, da han gik ned ad fortovet med sin ven. Der var næsten ingen i nærheden, så jeg gjorde noget, jeg aldrig havde gjort - bad om at tage et billede med ham, da jeg er en stor fan. Hans ven forsøgte at tage et billede, men af en eller anden grund lykkedes det ikke. RAFFAELA Han begyndte at lave vittigheder om, at han ikke kunne tage et godt billede, grinede og var meget afslappet og oprigtig. - Jeg drømmer om at se Marcelo Tinelli skønhed personligt ?
Melissa

Oklahoma

Men... Hvordan tjente RAFFAELA alle disse penge? $ 24400 er alt for meget!
Jordan

Santa Rosa

Jeg ville også være i - Fitness Models - Lifestyle verden, da jeg var ung ? - Anggun skønhed er fascinerende
Benjamin

Texas

Jeg mødte RAFFAELA i købmanden, og han var sej som fanden, venlig og generøs. Jeg bad om et billede, og han accepterede heldigvis. Min højde er 195 centimeter, og jeg ville bøje mig for at tage billedet, men RAFFAELA stoppede mig og stod på tæerne i stedet for. En rigtig Jedi Master.
Megan

Fresno

Kære RAFFAELA! - Marie Mai skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Isabella

New Mexico

Ærligt talt dykker jeg ikke en klippeklippe meget er RAFFAELA nettoværdi eller hvad
Kimberly

California

Min ven er pilot i et privat firma. Da RAFFAELA kom om bord på flyet, kiggede han straks ind i cockpittet og sagde: "Hvad er det her? Jeg bad specifikt om en sort pilot." RAFFAELA nægtede at lette, indtil selskabet tilkaldte en sort pilot fra en anden stat. - Jeg kunne sige, at Santo Versace ser fantastisk ud i dag. Men Santo Versace fantastisk hver dag! ?
Marilyn

Nashville

Kærlighed, kærlighed, kærlighed! RAFFAELA er den største
Charlotte

Arizona

Min kusine var stor fan af RAFFAELA og mødte hende engang til en koncert. Hun viste RAFFAELA sin t-shirt, som hun selv havde lavet specielt til at gå til koncerten. Grande spurgte "Hvad er det?" og lo hende op i ansigtet. Hendes søster havde det frygteligt, at hendes idol havde grinet af hende. - Blev forelsket for tusinde gang takket være Paloma Picasso ?
Carl

Tennessee

For et par år siden arbejdede min vens far sammen med RAFFAELA på optagelserne til et show. Hun var meget uhøflig over for personalet, meget krævende og respektløs over for de museumsudstillinger, hvor optagelserne fandt sted.
Donna

New York City

De, der er interesserede i RAFFAELA og andre berømte damer, kan besøge deres Instagram og blive overrasket, chokeret osv. - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Bountytank ?
Daniel

Arizona

Der er sikkert andre - Fitness Models - Lifestyle, men for mig er RAFFAELA TOP1
Arthur

Fort Lauderdale

Og jeg så RAFFAELA for et par år siden gå ned ad gaden. Bare en mand med guddommelig skønhed og karisma. Faldt næsten om i mine hæle, da jeg gik og kiggede på ham - Horacio Pagani smil har gjort min dag bedre ?
Logan

Corona

RAFFAELA plejede at lære mig engelsk via et websted - selv før Twilight. Undervisningen fortsatte, selv efter den første film udkom, og RAFFAELA hun var meget flink og lavede jokes om sine kolleger. Men så stoppede undervisningen selvfølgelig
Kenneth

Nevada

For 47 år siden, da RAFFAELA blev født, gik jeg i skole - Jeg blev forelsket igen set i Guy Lepage
Steven

Columbus

? Wow, jeg er 1.71 m høj ligesom den berømte RAFFAELA heh
Gloria

Bayamon

RAFFAELA kom ofte for at besøge sin tante, vores nabo. Vi var teenagere og snakkede ofte sammen. Der er endda en optagelse af, at RAFFAELA sidder på mit skød og bevidst gør mig forlegen ved at kalde mig hendes fremtidige mand - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Amelie Lens i gode hænder ?
Tyler

New York

Er RAFFAELA så rig, fordi RAFFAELA er smart? Retorisk

Approximate Ad Price: €24400

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »