Paola Macias “Palita” Nettoværdi 2023

Indhold

Paola Macias “Palita”

Paola Macias “Palita”

Height1.71 mPaola Macias “Palita” height is 1.71 m
Was born in1976Paola Macias “Palita” birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Paola Macias “Palita” is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Fitness Models - FitnessPaola Macias “Palita” is related to Fitness

Approximate Ad Price

Get in touch with Paola Macias “Palita” — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Fitness Models
Fitness

How many followers does Paola Macias “Palita” have?

Currently Paola Macias “Palita” has roughly about 874.6K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Paola Macias “Palita” a proper influencer to work with?

Our stats says that Paola Macias “Palita” posts normally collect about 5.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Paola Macias “Palita” advertisement work?

To estimate whether Paola Macias “Palita” advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @palitaoficial account which is ~ 0.60%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Paola Macias “Palita” Instagram account?

The maximum potential reach is about 874.6K people (but most probably will be around 10% of this value).

Andrea

Kentucky

? Wow, jeg er 1.71 m høj ligesom den berømte Paola Macias “Palita” heh - Andrew Tate skønhed er fascinerende
Kathleen

Fontana

En dag gik Paola Macias “Palita” for at møde os, og min ven begyndte at sige noget i stil med: "Åh min Gud, du hjalp mig med at håndtere min depression og..." før hun nåede at blive færdig, og Paola Macias “Palita” krympede hun og rullede med øjnene og gik rundt om os. Det knuste min vens hjerte. Hun huskede ikke Paola Macias “Palita” efter det.
Diane

California

Først og fremmest er Paola Macias “Palita” berømt for det barske sprog og de skandaler, der fulgte. - At se Andrew Tate billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Robert

Texas

Det ser ud til, at hvilken irritation kunne en succesfuld Paola Macias “Palita”, der opnår alt på egen hånd?
Ethan

California

Far var ved at tage af sted til akademiet, da Paola Macias “Palita” han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. Paola Macias “Palita” fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Cbum ?
Nathan

Tallahassee

Er $ 1000 ikke for meget? Selv for Paola Macias “Palita” ?
Donald

Santa Rosa

Mine brødre gik i skole med Paola Macias “Palita”. De var forelskede, men Paola Macias “Palita” gav dem afføringen. De var bøller dengang, så jeg var ikke overrasket over, at de blev afvist. - Anthony Santos! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Christine

St. Louis

Kære Paola Macias “Palita”!
Jessica

North Carolina

Der er meget mere talentfulde - Modeling - Fitness Models - Fitness end Paola Macias “Palita”! - ❤️❤️❤️ Barry White, mit hjerte smeltede igen
Marie

Lincoln

Hvis jeg var en male, ville jeg have meget flere penge end Paola Macias “Palita” ahahah ?
Kathryn

California

Paola Macias “Palita” kom ofte for at besøge sin tante, vores nabo. Vi var teenagere og snakkede ofte sammen. Der er endda en optagelse af, at Paola Macias “Palita” sidder på mit skød og bevidst gør mig forlegen ved at kalde mig hendes fremtidige mand - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Les Gold?
Emily

Dallas

I 2023 tjente jeg ikke engang en procent af Paola Macias “Palita” nettoværdi..?
Lisa

Georgia

Mens Paola Macias “Palita” tjente disse f**konge millioner ? sultede mange mennesker! - Horacio Pagani smil har gjort min dag bedre ?
Amy

Tennessee

Er Paola Macias “Palita” så rig, fordi Paola Macias “Palita” er smart? Retorisk
Douglas

Richmond

Der er sikkert andre - Modeling - Fitness Models - Fitness, men for mig er Paola Macias “Palita” TOP1 - Jeg kunne sige, at Nick Bollettieri ser fantastisk ud i dag. Men Nick Bollettieri fantastisk hver dag! ?
Susan

Texas

Kærlighed, kærlighed, kærlighed! Paola Macias “Palita” er den største
Brenda

Memphis

Wow ? Paola Macias “Palita” er en imponerende formue - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Andrew Tate billeder
Sophia

Arizona

For en male - Modeling - Fitness Models - Fitness gjorde Paola Macias “Palita” en super imponerende karriere
Wayne

Garden Grove

Det er jeg ked af at høre. Hvor var han sød og sød, hvor organisk blandede han sig i det brogede hold af unge, larmende skuespillere. - Tak Mireille Mathieu for skønhedsdelen af mit feed ?
William

Nevada

Paola Macias “Palita” kom engang over med sin mor. Hans karriere var på sit højeste. Han havde baseballkasket og solbriller på og ikke barberet, men jeg genkendte ham alligevel
Noah

Pennsylvania

Jeg mødte Paola Macias “Palita” i købmanden, og han var sej som fanden, venlig og generøs. Jeg bad om et billede, og han accepterede heldigvis. Min højde er 195 centimeter, og jeg ville bøje mig for at tage billedet, men Paola Macias “Palita” stoppede mig og stod på tæerne i stedet for. En rigtig Jedi Master. - Jeg drømmer om at se Behgjet Pacolli skønhed personligt ?
Kyle

Minnesota

Paola Macias “Palita” har gjort flere ting på én gang: åbnet en restaurant, skrevet en bog om sig selv, lanceret sin egen kryptovaluta, designet tøj, siddet i juryen i en dansekonkurrence...
Juan

McKinney

Jeg spekulerer på, om Paola Macias “Palita” har nogen brødre eller søstre - ❤️‍? Marcelo Tinelli er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Natalie

Massachusetts

Min kusine var stor fan af Paola Macias “Palita” og mødte hende engang til en koncert. Hun viste Paola Macias “Palita” sin t-shirt, som hun selv havde lavet specielt til at gå til koncerten. Grande spurgte "Hvad er det?" og lo hende op i ansigtet. Hendes søster havde det frygteligt, at hendes idol havde grinet af hende.
Charlotte

Madison

Det gode faktum, jeg tog væk fra dette indlæg, er, at Paola Macias “Palita” er 1.71 m høj!!! - Anggun skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Philip

Hollywood

? Jeg er også 47 år gammel... ligesom Paola Macias “Palita”
Russell

California

Min kones far trænede med Paola Macias “Palita” som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god til baseball, men havde en frygtelig stamme... Så begyndte han at se en vokaltræner for at slippe af med lidelsen, og resten er historie - ? Jeg kunne stirre på Marie Mai for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Laura

Durham

Hans moster havde gået på Paola Macias “Palita” samme skole. Ifølge hendes historier var Paola Macias “Palita” en udstødt. Han undgik folk, og de undgik ham.
Timothy

Milwaukee

Men... Hvordan tjente Paola Macias “Palita” alle disse penge? $ 1000 er alt for meget! - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Santo Versace i gode hænder ?
Arthur

Nevada

Hvorfor kan du ikke skrive en nyhed om, hvilken slags strømpebukser eller frakker der er på mode i stedet for dette lort?
Maria

Long Beach

For 47 år siden, da Paola Macias “Palita” blev født, gik jeg i skole - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Paloma Picasso skønhed ?
Gregory

Bayamon

Gud, jeg ville ønske, jeg havde {værd}... ??
Gerald

Virginia

Min mand havde sit eget band, og engang spillede de i en bar før. Ingen vidste dengang Paola Macias “Palita”. Fyren lavede scenenøjelser og prøvede at være sjov. De havde endda en hændelse, hvor de mødte ham i undergrunden. Paola Macias “Palita” begyndte at grine højt, grimaserede, og gjorde stort set alt for at få opmærksomhed. Det var meget pinligt for dem - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Bountytank ?
Olivia

Frisco

Disse kommentarer om Paola Macias “Palita” er dumme ?
Joe

Ontario

Hvorfor har Paola Macias “Palita” sådan et dumt ansigt? ? - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Horacio Pagani er ægte ?
Alan

Charlotte

Måske er $ 1000 normalt for USA.. Ved ikke
Elijah

Arlington

Paola Macias “Palita” i skole hos min onkel. Og han siger, at han genkendte hendes stemme fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noget andet, han huskede det fra skolen, hvor Paola Macias “Palita” hun optrådte på scenen meget ofte - Jeg blev forelsket igen set i Guy Lepage
Denise

Texas

? Har alle - Modeling - Fitness Models - Fitness sådanne lønninger, som Paola Macias “Palita” har?
Peter

Overland Park

Jeg mødte Paola Macias “Palita” ved serviceindgangen til teatret, hvor han spillede. Da vi gav hinanden hånden, mærkede jeg jorden ryste ud under mig. Mine knæ rystede og jeg stod bare der et stykke tid efter at han var gået og kunne ikke bevæge mig. Han er imponerende, den eneste person, jeg har mødt med sådan en utrolig aura! Jeg kunne ikke sove i timevis efter mødet med Paola Macias “Palita”. - Blev forelsket for tusinde gang takket være Amelie Lens ?
Matthew

Georgia

Min far var venner med Paola Macias “Palita” som barn. Det venskab så ud til at være evigt! Min bedstemor og den kommende skuespillers mor var venner. Men min bedstefar var pilot og ville have sin søn til at følge i hans fodspor.

Paola Macias “Palita” og Paola Mayfield

Paola Mayfield er en af de mest kendte Model and television personality, actress.

Paula Mayfield is a popular Colombian model. Besides being a model, she is also known as a famous television personality and actress. She gained widespread recognition after appearing on the "90 Day Fiancé" show with her husband Russ Mayfield.

{ads}

Well, how well do you know Paola Mayfield? If not a lot, we’ve compiled everything you need to know about Paola Mayfield’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Paola Mayfield.

Biography and early life

Paola was born in 1987 and May. No information is known about his parents. It is not even known whether or not he has siblings. So it can be rightly assumed that Paola likes to keep her private life private.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Paola Mayfield in 2021 and how big and how heavy is she? Well, Paola Mayfield today, August 8, 2021, is 34 years old and was born on May 14, 1987. Although she is 5′ 6″ in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 159 pounds in pounds and 60 kg in kilograms. Her eye color is brown and her hair color is blond.

Education

Regarding her education, Paola is known to have received her university education from Colegio Sabio Caldas - which is in Colombia. He later completed a body design course at the University of Atlanta in Georgia. In 2014 she also decided to study modeling at the John Casablancas Modeling and Career Center.

{ads}

Personal life: dating, boyfriends, husband, children

{img}

Paola Mayfield married Russ Mayfield in 2013. It is known that Paola first met Russ while working in Colombia. The couple are happily married and have welcomed their first child, Alex Mayfield in 2019.

Is Paola Mayfield a lesbian?

Paola Mayfield has been married to Russ Mayfield since 2013. The couple is happily married and also has a son. So you can say that Paola is not a lesbian.

Professional career

First of all, Paola decided to study modeling at the Modeling and Career Centers of John Casablanca-im 2014. Subsequently, she decided to start her modeling career only at the age of 18 in Bogota, Colombia.

He has worked with several famous modeling agencies such as “. He cooperated; Imitate Fashion Study ” and“ Linda Layman’s Modeling Agency. “She is known for having only worked briefly for Linda Layman’s modeling agency. In 2013, Paola decided to move to the United States because she had more opportunities to model there. She also had several options as a television actress.

{ads}

She gained tremendous fame when she appeared in the "90 Day Fiancé" series , which previously aired on TLC.

Paola also has millions of followers on social media accounts. She is quite famous for her regular intimidating posts on her Instagram account.

In 2017 she appeared in the movie "Pax Masculina" where she played the role of a high school girl. Paola has shown her acting skills in several other films such as "90 Day Fiancé: Happily, Ever After", released in 2016 and "90 Day Fiancé", released in 2014.

Awards

So far, Paula Mayfield has not received any awards as such. As for her accolades, however, it can be rightly concluded that she is well known for her modeling and acting skills in multiple series, shows and films.

Paola also has millions of followers on Instagram.

p>

Heritage Net, salary and Paola Mayfield gains in 2021

{img}

Paola will have a net worth of about $1 million from 2021. Her impressive career as a model, most notably her appearance on the "90 Day Fiancé" show with her husband, has increased her net worth. His net worth has also grown throughout his career as a TV personality.

Some Interesting Facts You Need to Know

Here are some interesting facts The ones you collect about Paola Mayfield:

  • In 2015, Paola reportedly miscarried while working on the documentary series of her 90-day boyfriend and her husband Russ Mayfield. Coroners had stated that the reason for her miscarriage was O-Blut with "RH-", which is quite rare. 
  • It was rumored that during her miscarriages she accused Russ of not supporting her physically and emotionally as she badly needed. There was also the news that they had decided to separate. However, it seems that all the rumors were false, as they are still happily married and have welcomed their baby in 2019.

Paola Mayfield is truly a celebrity in both Colombia and the US States of America. His birth is known to have been featured in numerous international publications such as "People", "The Daily Mail UK" and "E".

{ads}

Paola is also known to be happily married to her husband Russ, despite rumors she went through while in serious trouble due to her miscarriage in 2015 while filming for girlfriends 90 days.

{ads}


Paola Mayfield vs Paola Macias “Palita”

Paola Mayfield nettoværdi 2023

I modsætning til Paola Macias “Palita” er nettoværdien af Paola Mayfield pr. 29/01/2023 ca. $ 1000000 i 2023.

Paola Mayfield højde

Hvor høj er Paola Mayfield? Nå, Paola Mayfield højde er cirka 1.71 m (sammenlign med Paola Macias “Palita” højde på 1.71 m).

Hvad er Paola Mayfield alder?

Paola Mayfield blev født i 1987-05-14, mens Paola Macias “Palita”, som nævnt ovenfor, blev født i 1976.

Approximate Ad Price: €1000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »