Nia Long Nettoværdi 2023

Indhold

Nia Long

Nia Long

Height1.57Nia Long height is 1.57
Was born in1970-10-30Nia Long birthday is 1970-10-30
GenderfemaleAs we can see, Nia Long is a female
ProfessioncelebritiesNia Long is related to

Hvad er Nia Long nettoværdi i 2023

Nia Long Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Nia Long nettoværdi vokse op til ca $ 6.000.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre celebrities.

Nia Long Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Nia Long

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Nia Long-lønnen ikke oplyst, men Nia Long-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Nia Long nettoformue er omkring 6.000.000.

Nia Long Wiki og Bio

Født 1970-10-30, Nia Long er absolut en af de mest kendte celebrities, ligesom Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Nia Long popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Nia Long Spouse - men som et attraktivt female, næsten 1.57 høj, kan Nia Long vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte celebrities som godt).

Nia Long Spouse

Fra 04/02/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Spouse til Nia Long. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Nia Long

Et godt spørgsmål. Navnlig er Nia Long næsten 1.57 høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Nia Long 1.57 sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Nia Long nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Nia Long nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Nia Long nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Nia Long poserede nøgen. Sandsynligvis er Nia Long nøgenbilleder falske eller lækket.

Nia Long familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Nia Long-familien pr. 04/02/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Nia Long).

Hvad skete der med Nia Long

Her er Nyheder om Nia Long på 04/02/2023.

Hvornår blev Nia Long født?

Nia Long blev født 1970-10-30 🎂.

Nia Long alder

Fra 04/02/2023 er Nia Long-alderen 52.

Lever Nia Long stadig?

Heldigvis er Nia Long stadig i live (fra {dag}) og er 52 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

Kevin

Ohio

Super afslappet og dejligt. Jeg var Nia Long nabo, og han plejede at invitere hele vores gade til sine fester. Han gjorde det formentlig, så ingen ville ringe til politiet på grund af støjen, men ikke desto mindre var Nia Long han virkelig sød og sej. - Andrew Tate skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Gloria

North Carolina

Gud, jeg ville ønske, jeg havde {værd}... ??
Emma

Amarillo

Hvorfor fanden er der en forsidenyhed som "en anden berømthed kom ud uden trusser, bh, Nia Long viste sin nøgne røv" og sådan noget lort? - Andrew Tate skønhed er fascinerende
Linda

Nevada

Far var ved at tage af sted til akademiet, da Nia Long han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. Nia Long fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt
Justin

Denver

Heathers irettesætter konstant Nia Long for at være for insisterende på at vise sit overdådige liv frem. Tag for eksempel hendes morgenmad, billeder som hun indtil for nylig har lagt på Instagram gang på gang. - ❤️‍? Cbum er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Noah

California

Vi er begge 52 år med Nia Long ?
Elijah

Texas

I de tidlige dage af hendes karriere sagde mange mennesker, at Nia Long det var hendes fars penge, der hjalp hende med at blive populær. - Jeg kunne sige, at Anthony Santos ser fantastisk ud i dag. Men Anthony Santos fantastisk hver dag! ?
Rebecca

Texas

Nia Long lykkedes engang, men så gik der noget galt. nu er hun bedre kendt ikke for sine karrierepræstationer, men for sine skandaler
Terry

Port St. Lucie

patos og en prangende kærlighed til luksus - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Barry White billeder
Daniel

Philadelphia

Min far var venner med Nia Long som barn. Det venskab så ud til at være evigt! Min bedstemor og den kommende skuespillers mor var venner. Men min bedstefar var pilot og ville have sin søn til at følge i hans fodspor.
Teresa

Bridgeport

Jeg hader Nia Long og kan ikke forstå, hvorfor så mange mennesker beundrer... ? - ? Jeg kunne stirre på Les Gold for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Joyce

Kentucky

Først og fremmest er Nia Long berømt for det barske sprog og de skandaler, der fulgte.
Albert

Kansas City

Disse kommentarer om Nia Long er dumme ? - Jeg drømmer om at se Horacio Pagani skønhed personligt ?
Evelyn

Tampa

Nia Long kom engang over med sin mor. Hans karriere var på sit højeste. Han havde baseballkasket og solbriller på og ikke barberet, men jeg genkendte ham alligevel
Denise

South Carolina

Nia Long Utroligt flot. Jeg arbejdede med ham, og han fortalte altid de bedste historier. Da han fandt ud af, at jeg var en stor Star Wars-fan, sagde han til mig, at jeg skulle medbringe alt, hvad jeg ville, og underskrev det for mig. - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Nick Bollettieri ?
Helen

Long Beach

Når jeg bliver 52 som Nia Long år, vil jeg gerne være rigere ?
Anna

Boston

Min mor var venner med Nia Long som barn, og vi fandt dette billede af hende sammen med ham. Bemærk håret Nia Long... Han var lige begyndt sin karriere som skuespiller på det tidspunkt - Andrew Tate smil har gjort min dag bedre ?
Carolyn

Clarksville

Nia Long... mangel på vokalfærdigheder forhindrer ikke hendes sange i at toppe hitlisterne. Pigens skuespil skinner heller ikke, men hun forsøger at optræde i film
Susan

California

Jeg mødte Nia Long ved serviceindgangen til teatret, hvor han spillede. Da vi gav hinanden hånden, mærkede jeg jorden ryste ud under mig. Mine knæ rystede og jeg stod bare der et stykke tid efter at han var gået og kunne ikke bevæge mig. Han er imponerende, den eneste person, jeg har mødt med sådan en utrolig aura! Jeg kunne ikke sove i timevis efter mødet med Nia Long. - Tak Mireille Mathieu for skønhedsdelen af mit feed ?
Mark

Pembroke Pines

For 52 år siden, da Nia Long blev født, gik jeg i skole
Jeremy

Tennessee

Wow ? Nia Long er en imponerende formue - ❤️❤️❤️ Behgjet Pacolli, mit hjerte smeltede igen
Arthur

Texas

Jeg spekulerer på, hvordan du har det med denne nettoværdi af $ 6.000.000, som Nia Long har
Pamela

Winston-Salem

Det ser ud til, at hvilken irritation kunne en succesfuld Nia Long, der opnår alt på egen hånd? - At se Marcelo Tinelli billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Kenneth

California

Min iso-lærer gik på samme skole som Nia Long. Han kunne lide hende og foreslog, at hun gik til bal med ham. Nu bider hun sig i albuerne, men dengang syntes hun Nia Longdet var for grimt.
Gabriel

New Mexico

Min mand havde sit eget band, og engang spillede de i en bar før. Ingen vidste dengang Nia Long. Fyren lavede scenenøjelser og prøvede at være sjov. De havde endda en hændelse, hvor de mødte ham i undergrunden. Nia Long begyndte at grine højt, grimaserede, og gjorde stort set alt for at få opmærksomhed. Det var meget pinligt for dem - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Anggun er ægte ?
Ann

Buffalo

For et par år siden arbejdede en af mine venner og jeg i nærheden af stedet. hvor begivenheden, som Nia Long hun deltog i, fandt sted. Jeg var ligeglad med hende, men min ven forgudede hende. Hun havde en bog Nia Long og blev ved med at sige, at Nia Long hjalp hende med at klare sine problemer, stoppe med at skære i sig selv og så videre.
Sarah

California

Hvis jeg var en female, ville jeg have meget flere penge end Nia Long ahahah ? - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Marie Mai ?
Roy

Palmdale

? Jeg er også 52 år gammel... ligesom Nia Long
Willie

Mississippi

Jeg spekulerer på, om Nia Long har nogen brødre eller søstre - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Santo Versace i gode hænder ?
Olivia

Bakersfield

Så hvilken del af disse $ 6.000.000 giver Nia Long til velgørenhed?
Jean

Fort Collins

Måske er $ 6.000.000 normalt for USA.. Ved ikke - Blev forelsket for tusinde gang takket være Paloma Picasso ?
Natalie

Tallahassee

Jeg mødte Nia Long i købmanden, og han var sej som fanden, venlig og generøs. Jeg bad om et billede, og han accepterede heldigvis. Min højde er 195 centimeter, og jeg ville bøje mig for at tage billedet, men Nia Long stoppede mig og stod på tæerne i stedet for. En rigtig Jedi Master.
Joseph

Cary

Jeg er sikker på, at Nia Long er homoseksuel ? - Bountytank! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Peter

California

Og i dag var jeg chokeret - vidste du, at Nia Long nettoværdi er $ 6.000.000?!
Samuel

Louisiana

Nia Long gør alt, hvad hun kan for at fratage sit barn sin barndom og tjene flere penge på det. - Jeg blev forelsket igen set i Horacio Pagani
Amanda

Los Angeles

Kærlighed, kærlighed, kærlighed! Nia Long er den største
Russell

Tempe

Men... Hvordan tjente Nia Long alle disse penge? $ 6.000.000 er alt for meget! - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Guy Lepage?
Diane

Birmingham

Mine brødre gik i skole med Nia Long. De var forelskede, men Nia Long gav dem afføringen. De var bøller dengang, så jeg var ikke overrasket over, at de blev afvist.
Gerald

Oceanside

I 2023 tjente jeg ikke engang en procent af Nia Long nettoværdi..? - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Amelie Lens skønhed ?
Kelly

Ohio

Hvorfor har Nia Long sådan et dumt ansigt? ?

Nia Long og Nia Sioux Frazier

Nia Sioux Frazier er en af de mest kendte Dancer, Singer, and Actress and YouTuber.

A glance at Nia Frazier’s beautiful and innocent smile is enough to rate her at any time of day. Aside from such a talented girl, Nia is a sweet woman with an innocent expression but also a very determined spirit. This explains why she managed to win the hearts of so many fans. Today Nia is known as a talented singer, actress, dancer and YouTuber. She is also a member of " Dance Moms" , a reality show, and has been cast for 6 seasons. She is also a dancer for a company known as Abby Lee Dance Company.  As a singer she has released several songs and her latest video is FLXXN with Riddick.  Her debut single was released in 2015 and was titled Star in Your Own Life.  In her film career, she was chosen for Young Love , and it was a dance concept short film released in July 2016.

{ads}

Well, how much do you know Nia Sioux? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Nia Sioux’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Nia Sioux.

Biography and early life

Era  on June 20 , 2001 when Nia Frazier was born as Nia Soux Frazier in Pittsburgh, Pennsylvania in the United States of America, which makes her American. She is the daughter of Holly Hatcher-Frazier and Evan Frazier Sr. and appears to be the only girl, not the only daughter. That’s because she only talks about her two brothers, William Frazier and Evan Frazier Jr. Nia has the best and most supportive parents and that’s why she got to where she is today.

Age, height, weight and measurements

So how old is Nia Sioux in 2021 and how big and how much does she weigh? Well, today Nia Sioux turns 20, August 8, 2021, and she was born on June 20, 2001. 7″ in feet and inches and 171 inches in centimeters in height, weighs about 121 pounds in pounds and 55 kg in kilograms. Her eye color is dark brown and her hair color is black.

Education

It’s about true passion and that’s exactly what Nia Frazier has about dancing. She started dancing at the age of three and continues to do so to this day. Although she has other things to venture into, dance plays the central part of her career. However, that doesn’t mean she doesn’t appreciate education.

{ads}

Nia is not only a talented dancer, but she is also good at playing the piano and drums. At the same time, she is such a passionate girl that she received a best student scholarship in 2012. She graduated from high school on June 8, 2020, but it is unclear if she will attend college and graduate school. She posted a graduation photo that her parents clicked on her Instagram page.

Personal life: dating, friends, husband, kids

Seems everything’s working out Nia Frazier is all about dance, including her love life. This is because he met his first love, Bryce Xavier, through dance as he is both a dancer and an artist. Bryce Xavier is a social media star and the two first met dancing in 2017 and started off as good friends. After being good friends for several months, they decided on June 28, 2017 to become boyfriends and girlfriends . Nia was so proud of her boyfriend that she even talked about him in public.

In an interview with Teen Vogue, she revealed that she was in love with Bryce, and it was at this point that their relationship officially became given audience. Unfortunately, things didn’t go so well between the two lovebirds and a year later, in mid-2018, they separated. Nia hasn’t had any other relationships since and seems to have focused on building her career and nothing else. He is currently single and appears to be enjoying himself.

Is Nia Sioux a lesbian? 

Nia may not have revealed any information about their love, other than her relationship with Bryce, which lasted a year. but that’s enough to confirm that she is not a lesbian.

{ads}

Career

Unlike many celebrities who work on their careers later in life, Nia started dancing before going to elementary school at age 3 . She joined the Abby Lee Dance Company and danced in contemporary musicals and shows. At the age of 10 she made her first appearance in "Dance Moms".

In addition to dancing, she can also sing well and has appeared in several viral videos. Frazier made her off-Broadway debut in a New York production called Trip of Love in 2016. As for acting, she was cast as Emma Barber as the lead actress on the television series The Bold and the Beautiful. In the film The Code she is chosen as ’Sonitas’.

Awards

Nia Frazier is a great actress, singer and even more a talented dancer. She played a major role in the success of the Dance Moms show and, as a result, the show won Kids Choice Awards in the Favorite Reality Show category. 

Nia Sioux Net Worth , Salary & Earnings in 2021

{img}

As of 2021, Nia Frazier may still be young, but she’s already a multimillionaire if you can consider who has a net worth of $2 million. She has earned all this wealth through her hard work and dedication in her dance career. As he is still very young, we can only hope he will get even better in the years to come.

{ads}

No matter how young you are, with commitment and hard work you can achieve anything in life. This is Nia Frazier’s teaching.

{ads}


Nia Sioux Frazier vs Nia Long

Nia Sioux Frazier nettoværdi 2023

I modsætning til Nia Long er nettoværdien af Nia Sioux Frazier pr. 04/02/2023 ca. $ 2000000 i 2023.

Nia Sioux Frazier højde

Hvor høj er Nia Sioux Frazier? Nå, Nia Sioux Frazier højde er cirka 1.71 m (sammenlign med Nia Long højde på 1.57).

Hvad er Nia Sioux Frazier alder?

Nia Sioux Frazier blev født i 2001-06-20, mens Nia Long, som nævnt ovenfor, blev født i 1970-10-30.

Hvor rig er Nia Long - nettoværdi i 2023: €6.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »