Marco Mengoni Formue 2023

Indhold

Marco Mengoni Formue 2023 Marco Mengoni

Marco Mengoni

Højde1.88 (6′2″)Marco Mengoni Højde - 1.88.
Fødselsdag1988-12-25Marco Mengoni Fødselsdag: 1988-12-25
KønmaleMarco Mengoni Køn - male
ErhvervItalian singerMarco Mengoni - En af de rigeste Singers
Vejer75 kg (165 lbs)Marco Mengoni Vejer - 75 kg

Marco Mengoni Wiki og Bio

Født 1988-12-25, Marco Mengoni er absolut en af de mest kendte male singers, ligesom Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Marco Mengoni vandt popularitet også ved hjælp af sociale medier: Instagram, YouTube og TikTok.

Marco Mengoni formue: 2023 opdatering

2023 Marco Mengoni formue og løn

Ifølge EmergeSocial.net statistikker og andre åbne kilder, er Marco Mengoni formue i 2023 estimeret ca. $ 5.100.000 - god til singers.

En stemme, der er kommet ind i italienernes hjerter, nemlig Marco Mengoni, vinderen af den tredje udgave af X Factor, og som i modsætning til mange af sine kolleger formåede at bekræfte sig selv album efter album, sang efter sang, efter at have vundet programmet, og blev et sandt ikon for italiensk pop. Lad os gå på opdagelse i nogle interessante fakta om hans liv!

Hvem er Marco Mengoni: biografien

Lad os starte med sangerens identikit: Hvor gammel er Marco Mengoni? Født i Ronciglione, i provinsen Viterbo, den 25. december 1988, vil han i løbet af sin karriere blive en milepæl ikke kun for sit musikalske talent, men også for sin skønhed. Selv om en myte bør aflives med det samme! Mange mennesker tror, at kunstneren er en rigtig top, men faktisk er Marco Mengonis højde 188 cm.

Hans barndom er fra de tidligste år præget af hans passion for musik, som også udviklede sig noget tilfældigt. Da han kun var 14 år gammel, meldte han sig nemlig ind på en sangskole parallelt med skolen, og det var hans lærer, der straks fik øje på drengens talent og inkluderede ham i en vokalkvintet, som han begyndte at optræde med i nogle få klubber om aftenen.

Et par år senere skulle det blive turen til begyndelsen af hans solokarriere, men måske er det ikke alle, der ved, at Marco Mengoni i disse år var fed! Sangeren vejede som 17-årig næsten skønne 100 kg, og det var en influenza, der fik ham til at tage beslutningen om at forsøge at tabe sig. Når man ser på ham i dag, ville man bestemt ikke have svært ved at sige, at målet blev nået!

I en alder af 19 år kom beslutningen om at flytte til Rom, hvor Marco skulle fortsætte sine studier på sproguniversitetet og fortsat dyrke sin store passion for musik. Netop i 2009 vælger Mengoni at deltage i castingen af den tredje udgave af X Factor Italia. Og resten er historie...

Hvad laver Marco Mengoni i dag? Han er stjerne i sin egen podcast, Il Riff, og han er fortsat en af de mest elskede og respekterede sangere i Italien. I 2021 udgav han et nyt album, Materia (Jord), den første del af et meget større projekt, som vil blive fuldendt af yderligere to plader i de kommende år. Den anden, der udkommer i 2022, er Materia (Skin). En appetitvækker til hans tilbagevenden til Sanremo i 2023.

Marco Mengoni: privatliv

Marco er altid meget tilbageholdende med sit privatliv og kan lide at definere sig selv som et menneske ligesom alle andre, der begår fejl, vinder, taber, lider og glæder sig. Hvis det stod til ham, ville han faktisk føle sig som et normalt menneske, "hvis bare jeg havde en vag idé om, hvad det betyder". 

Marco er meget tæt knyttet til sin familie og har arvet sin initiativånd og sit ønske om at give sig fuldt ud fra sin far Fabrizio, der, som sangeren har udtalt i adskillige interviews, altid har gjort alt for at holde sammen på familien og stå ved sine kære og sin eneste søn. Fra bedstefar Sestilio kommer derimod en passion for madlavning og traditioner. Tænk bare på, at det var fra ham, at Marco lærte at lave ricotta og mozzarella!

Hvad angår hans kærlighedsliv, er der mange spørgsmål, der svirrer omkring kunstneren. Først og fremmest spekulerer mange fans på, om Marco Mengoni er forlovet, men sangeren har aldrig lækket fortrolige oplysninger, og derfor ved man stort set intet om hverken hans tidligere kærlighedsforhold eller om hans eventuelle nuværende flammer. Og tænk sig, at der for nogen tid siden var rygter om Marco og et muligt samliv... Men hvad kan man trods alt forvente af en person, der ikke kan tåle at være centrum for sladder og tale med aviserne?

Det andet spørgsmål, som alle stiller, er følgende. Er Marco Mengoni homoseksuel? Igen synes der ikke at være nogen mulighed for at få et svar, selv om der har været mange tvetydige udtalelser fra sangeren.

Nettoværdi di Marco Mengoni

For at forstå Marco Mengonis succes bedst kan vi lade tallene tale for sig selv: 60 platinplader, tre guldplader og over 3,7 millioner solgte eksemplarer i løbet af hans karriere.

Da han skrev under med Sony efter sin succes i X Factor, garanterede den amerikanske gigant ham en kontrakt til en værdi af 300.000 euro; i betragtning af hans enorme succes og salgsmængde kan vi gå ud fra en sekscifret formue for sangeren fra Viterbo.

Hvad angår deltagelsen i Sanremo-festivalen, er det for de konkurrerende sangere en godtgørelse for udgifter på 48 000 euro.

Og der er mere. Faktisk havde Marco Mengoni i 2021 en omsætning på 893.000 euro med et overskud på 101.000 euro (+36,49 % i forhold til 2020) med sit firma "No comment". Mengonis firma beskæftiger sig med enhver form for ejendoms- og møbelhandel, men også med produktion og formidling af plakater, klistermærker, bøger, plader og meget andet for italienske musikstormagere.

Ved du, at...

  • Marco hader dybt sin fødselsdag, som falder præcis den 25. december. Årsagen? Fordi det ligger til jul, og han får aldrig mulighed for at fejre den med sine venner.
  • I stedet elsker han tennis, ferier i Puglia (selv om han elsker at være i Rom), ridning, madlavning for venner og katte.

Marco Mengoni formue ligner:

Marco Mengoni partner

Fra og med 25/09/2023 ser ægtefællen Marco Mengoni ud til at være unknown.

Hvor høj er Marco Mengoni?

Marco Mengoni er 1.88 høj. Selvfølgelig ændres højden på Marco Mengoni langsomt med tiden.

Personer med samme højde:

Hvad er Marco Mengoni vægt?

Fra og med 2023 vejer Marco Mengoni ca. 75 kg.

Hvad skete der med Marco Mengoni?

Tjek de seneste nyheder om Marco Mengoni her.

Se også: kendte personer med navnet Marco

Hvornår blev Marco Mengoni født?

Marco Mengoni blev født 1988-12-25 🎂.

Marco Mengoni alder

Fra 25/09/2023 er Marco Mengoni-alderen 34.

Lever Marco Mengoni stadig?

Heldigvis er Marco Mengoni stadig i live (fra 25/09/2023) og er 34 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

Marco Mengoni og Marco Andretti

Marco Andretti er en af de mest kendte athletes.

Marco Andretti vs Marco Mengoni

Marco Andretti nettoværdi 2023

I modsætning til Marco Mengoni er nettoværdien af Marco Andretti pr. 25/09/2023 ca. $ 20.000.000 i 2023.

Marco Andretti højde

Hvor høj er Marco Andretti? Nå, Marco Andretti højde er cirka 1.73 (sammenlign med Marco Mengoni højde på 1.88).

Hvad er Marco Andretti alder?

Marco Andretti blev født i 1987-03-13, mens Marco Mengoni, som nævnt ovenfor, blev født i 1988-12-25.

Hvor rig er Marco Mengoni - Formue i 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

PewDiePie

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Kurt Kitayama

Celebrities Net Worth

Collin Morikawa

Celebrities Net Worth

Will Zalatoris

Celebrities Net Worth

Keegan Bradley

Celebrities Net Worth

Corey Conners

Celebrities Net Worth

Matt Fitzpatrick

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »