Jaimie Vaes Formue 2023

Indhold

Jaimie Vaes Formue 2023 Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Højde1.7 m.Jaimie Vaes Højde - 1.7m.
Fødselsdag1989-08-17Jaimie Vaes Fødselsdag: 1989-08-17
KønFemaleJaimie Vaes Køn - Female
ErhvervModelJaimie Vaes - En af de rigeste
Vejer58 kgJaimie Vaes Vejer - 58 kg

Hvad er Jaimie Vaes nettoværdi i 2023

Jaimie Vaes Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Jaimie Vaes nettoværdi vokse op til ca $ 2.450.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre Model.

Jaimie Vaes er en velkendt modemodel, influencer på sociale medier, modedesigner, tv-personlighed og iværksætter fra La Haye, Sydholland, Holland. Hun er kendt for sit fremragende moderelaterede indhold på sociale medier. Vaes er også en god tøjdesigner og stylist.

Jaimie Vaes Biografi

Jaimie Vaes blev født den 17. august 1989 sammen med sine forældre (torsdag). Hun blev født i Haag, Holland. Jaimie Vaes er det ældste barn i familien. Hun er født og opvokset af forældre med blandet etnisk baggrund. På sin Facebook-profil afslørede hun, at hendes fars navn er EL Bali.

Jaimies fulde navn er Jaimie Joanne Vaes, ifølge hendes Instagram-side. Hun har været en modeelsker siden barndommen. Ifølge hendes Facebook-side er Vaes uddannet fra Artemis Styling Academy Amsterdam med en grad i Fashion Styling og Design. Derefter vovede Jaimie sig ind i modebranchen. Hun er nu en kendt modeinfluencer.

Jaimie har også stået som model for mange magasinmærker. I øjeblikket er hun en kendt online personlighed. Derudover er Vaes også blogger og indholdsskaber. Hun har også medvirket i en række tv-programmer, reklamer og musikvideoer.

Hvad er nettoværdien af Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes tjener penge via sin hjemmeside. Hun promoverer også stilfulde brands på sociale medier. Hun lever i øjeblikket det høje liv på Ibiza, Spanien, med sit barn. Vaes nettoværdi anslås til at være $2 millioner (ca.). Hun har altid designertøj på, fordi hun er fashionista.

Jaimie Vaes- Fødsel, Alder, Etnicitet, Søskende, Uddannelse

Jaimie Vaes blev født i torsdags. Hun blev født i den hollandske by Haag. Ifølge hendes Instagram-feed er Jaimies fulde navn Jaimie Joanne Vaes. Hun har interesseret sig for mode siden barndommen. Ifølge hendes Facebook-side er Vaes uddannet i Fashion Styling og Design på Artemis Styling Academy Amsterdam. Jaimie gik derefter videre til modeindustrien. Hun er nu en kendt modeinfluencer.

Jaimie Vaes professionel karriere

Jaimie Vaes fik sin start i modebranchen som en modeinfluencer. Hun blev kendt for at poste moderelaterede ting på sin Instagram-konto. Hendes officielle Instagram-konto har omkring 384.000 følgere i februar 2022. Hendes Instagram er fuld af mode- og skønhedsrelaterede indlæg. Som en fashion influencer prioriterer hun vedligeholdelse af naturlig skønhed. Jaimie arbejdede som model med modelfirmaer. Hun har også prydet forsiden af ​​magasinet Cosmopolitan. Jaimie har også medvirket i tv-shows som Waar is de Mol, ifølge IMDb. Andre omfatter Lil Kleines Closer.

Jaimie Vaes Mand & Ægteskab

Hvem er Jaimie Vaes' mand? Jaimie Vaes er kendt i Holland for sit tidligere forhold til den berømte hollandske rapper Lil' Lille. Jaimie og Kleine begyndte at date i maj 2017, ifølge Wikipedia. Han friede til Kleine i august 2018 efter at have været sammen i et år. Parret har også et barn ved navn Lo Zion Vaes Scholten. Bliv fortalt om Lo Zion, der blev født i 2019. Politiet anholdt Lil Kleine i maj 2021 for overfald på Vaes. Efter en måned lavede Jaimie og Kleine en kombineret video, hvor de nægtede fysisk overgreb. Jaimie og Kleine flyttede fra hinanden på grund af dette. Ifølge kilder blev Kleine arresteret igen i februar 2022 for at have slået Jaimie.

Kleine slæbte Jaimie ud af et køretøj i håret, ifølge videoen, og tvang den åbne bildør på hende. Han skubbede også hendes hoved mod døråbningen. Ifølge rapporter bor Jaimie med sit barn på Ibiza, Spanien. På hendes Instagram-side kan du se, at hun er ekstremt tæt på sin bedste kammerat, Koen Kardashian.

Kropsmål: Højde, Vægt, Hårfarve

Med hensyn til kropsstørrelse er hun en smuk ung dame med en smuk og cool personlighed. Jaimie Vaes er 5'7″ høj og vejer omkring 58 kg. Hun er ved godt helbred og har en flot kropsfigur. Hendes hår er brunt, og hendes øjne er nøddebrune.

Lil Kleine er anholdt

I maj 2021 blev Lil Kleine anholdt af politiet for at have slået Vaes. Efter en måned udgav Jaimie og Kleine en fælles video, der nægtede fysisk overgreb. Herefter gik Jaimie og Kleine til at bo hver for sig. Ifølge rapporter blev Kleine igen anholdt af politiet i februar 2022 for at have overfaldet Jaimie. 

Jaimie Vaes Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Jaimie Vaes

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Jaimie Vaes-lønnen ikke oplyst, men Jaimie Vaes-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Jaimie Vaes nettoformue er omkring 2.450.000.

Jaimie Vaes Wiki og Bio

Født 1989-08-17, Jaimie Vaes er absolut en af de mest kendte Model, ligesom . Jaimie Vaes popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Jaimie Vaes Lil Kleine - men som et attraktivt Female, næsten 1.7 høj, kan Jaimie Vaes vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte Model som godt).

Jaimie Vaes Lil Kleine

Fra 09/06/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Lil Kleine til Jaimie Vaes. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Jaimie Vaes

Et godt spørgsmål. Navnlig er Jaimie Vaes næsten 1.7 høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Jaimie Vaes 1.7 sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Jaimie Vaes nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Jaimie Vaes nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Jaimie Vaes nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Jaimie Vaes poserede nøgen. Sandsynligvis er Jaimie Vaes nøgenbilleder falske eller lækket.

Jaimie Vaes familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Jaimie Vaes-familien pr. 09/06/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Jaimie Vaes).

Hvad skete der med Jaimie Vaes

Her er Nyheder om Jaimie Vaes på 09/06/2023.

Hvornår blev Jaimie Vaes født?

Jaimie Vaes blev født 1989-08-17 🎂.

Jaimie Vaes alder

Fra 09/06/2023 er Jaimie Vaes-alderen 33.

Lever Jaimie Vaes stadig?

Heldigvis er Jaimie Vaes stadig i live (fra {dag}) og er 33 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

'\'\'' Dansk

Hvor rig er Jaimie Vaes - Formue i 2023: €2.450.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »