Giorgio Locatelli Formue 2023

Indhold

Giorgio Locatelli Formue 2023 Giorgio Locatelli

Giorgio Locatelli

Højde1.8 m.Giorgio Locatelli Højde - 1.8m.
Fødselsdag1963-04-07Giorgio Locatelli Fødselsdag: 1963-04-07
KønMaleGiorgio Locatelli Køn - Male
ErhvervChefGiorgio Locatelli - En af de rigeste
Vejer75 kgGiorgio Locatelli Vejer - 75 kg

Hvad er Giorgio Locatelli nettoværdi i 2023

Giorgio Locatelli Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Giorgio Locatelli nettoværdi vokse op til ca $ 5.100.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre Chef.

Giorgio Locatelli, hvor meget tjener den kendte MasterChef-dommer? Vi finder ud af alt om rigdommen hos den velkendte MasterChef Italia-dommer, stolt ejer af nogle (og bestemt meget lukrative!) restauranter.

Takket være hans deltagelse i MasterChef som dommer, er han blevet en meget elsket karakter i vores land. Vi taler om Giorgio Locatelli, kendt kok og nu også VIP takket være hans deltagelse i det berømte kulinariske talentshow.

Siden 2019, og også under den aktuelle udgave af programmet, slutter Locatelli sig til sine kolleger Canavacciuolo og Barbieri efter at have erstattet Antonia Klugman.

Men hvor meget tjener Giorgio Locatelli? Mange undrer sig, givet kokkens berømmelse som restauratør, men også som tv-personlighed. Lad os prøve at finde ud af det sammen.

Giorgio Locatelli: biografisk information og privatliv

Før vi finder ud af, hvor meget Giorgio Locatelli tjener på sin restaurantvirksomhed og hans deltagelse i forskellige tv-programmer, lad os finde ud af lidt mere om ham.

Locatelli kommer oprindeligt fra provinsen Varese: han blev født i Corgeno den 7. april 1963. Kokken kommer fra en familie af restauratører: hans forældre var faktisk restaurantchefer.

Kokken fulgte derfor i sin mors og fars fodspor, men tog et ret drastisk valg. Faktisk besluttede han sig i en tidlig alder for at arbejde i udlandet. Efter at have arbejdet rundt i Europa flyttede Giorgio Locatelli til England, og det var her, han åbnede en velkendt restaurant.

Vi taler om Locanda Locatelli, der ligger i London og kan prale af den eftertragtede Michelin-stjerne.

Den kendte kok har været knyttet til sin forretningspartner Plaxy Exton i mere end 30 år. Efter tre års forlovelse blev parret gift i 1995. Året efter blev parrets datter, Margherita Locatelli, født.

Giorgio Locatelli: karrieren, der sikrede ham en svimlende formue

Det er klart, at Giorgio Locatellis indtjening er resultatet af en meget lang og frugtbar karriere. Som nævnt forlod kokken Italien for at arbejde rundt i Europa.

I sit CV kan Giorgio prale af et samarbejde med det berømte Savoy Hotel i London samt den parisiske restaurant Laurent alla Tour d'Argent.

Han vendte tilbage til London for at arbejde for restauranten Olivo og fortsatte derefter med at åbne sin egen restaurant.

I øjeblikket ejer han ikke kun den berømte Locanda i London, men også Ronda Locatelli, der åbnede i Dubai.

Giorgio Locatelli, hvor meget tjener den kendte MasterChef-dommer: en stor formue

Så, hvor meget tjener Giorgio Locatelli? Det er klart, at det er umuligt at fastslå en nøjagtig månedlig indkomst, men den kendte kok tjener virkelig et enormt beløb.

Hans restauranter, især Locanda Locatelli, er vært for VIP'er og berømtheder hver dag. Derfor er restaurantens priser ret høje.

Blandt sine lånere kan Locatelli trods alt også prale af King Charles af England.

Det ser ud til, at denne restaurant kan tjene så meget som &pund;8 millioner hvert år med en anslået fortjeneste på 10 %. Til denne indtjening skal selvfølgelig også lægges Ronda Locatellis. Desværre er indtægterne på denne restaurant ikke blevet oplyst, men restauranten er bestemt i stand til at tjene et lige så stort beløb.

Endelig kan Giorgio Locatelli regne med cachet garanteret af MasterChef, et program, som han spiller rollen som dommer for, som allerede nævnt.

En cachet, der burde være omkring 400.000 euro hvert år, ifølge programmets tidligere dommer Carlo Cracco erklærede for et par år siden.

Giorgio Locatelli Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Giorgio Locatelli

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Giorgio Locatelli-lønnen ikke oplyst, men Giorgio Locatelli-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Giorgio Locatelli nettoformue er omkring 5.100.000.

Giorgio Locatelli Wiki og Bio

Født 1963-04-07, Giorgio Locatelli er absolut en af de mest kendte Chef, ligesom . Giorgio Locatelli popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Giorgio Locatelli Plaxy - men som et attraktivt Male, næsten 1.8 høj, kan Giorgio Locatelli vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte Chef som godt).

Giorgio Locatelli Plaxy

Fra 09/06/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Plaxy til Giorgio Locatelli. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Giorgio Locatelli

Et godt spørgsmål. Navnlig er Giorgio Locatelli næsten 1.8 høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Giorgio Locatelli 1.8 sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Giorgio Locatelli nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Giorgio Locatelli nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Giorgio Locatelli nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Giorgio Locatelli poserede nøgen. Sandsynligvis er Giorgio Locatelli nøgenbilleder falske eller lækket.

Giorgio Locatelli familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Giorgio Locatelli-familien pr. 09/06/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Giorgio Locatelli).

Hvad skete der med Giorgio Locatelli

Her er Nyheder om Giorgio Locatelli på 09/06/2023.

Hvornår blev Giorgio Locatelli født?

Giorgio Locatelli blev født 1963-04-07 🎂.

Giorgio Locatelli alder

Fra 09/06/2023 er Giorgio Locatelli-alderen 60.

Lever Giorgio Locatelli stadig?

Heldigvis er Giorgio Locatelli stadig i live (fra {dag}) og er 60 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

'\'\'' Dansk

Hvor rig er Giorgio Locatelli - Formue i 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »