LUCAS BORGES Nettoværdi 2023

Indhold

LUCAS BORGES

LUCAS BORGES

Height1.71 mLUCAS BORGES height is 1.71 m
Was born in1976LUCAS BORGES birthday is 1976
GendermaleAs we can see, LUCAS BORGES is a male
ProfessionWrites about - CrossfitLUCAS BORGES is related to Crossfit

Approximate Ad Price

Get in touch with LUCAS BORGES — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Crossfit

How many followers does LUCAS BORGES have?

Currently LUCAS BORGES has roughly about 170.3K followers on Instagram, which is pretty good.

Is LUCAS BORGES a proper influencer to work with?

Our stats says that LUCAS BORGES posts normally collect about 6.2K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does LUCAS BORGES advertisement work?

To estimate whether LUCAS BORGES advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @eulucasborges account which is ~ 3.74%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in LUCAS BORGES Instagram account?

The maximum potential reach is about 170.3K people (but most probably will be around 10% of this value).

Amber

Syracuse

For en male - Crossfit gjorde LUCAS BORGES en super imponerende karriere - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Andrew Tate billeder
Brittany

California

I 2023 tjente jeg ikke engang en procent af LUCAS BORGES nettoværdi..?
Philip

Fremont

I de tidlige dage af hendes karriere sagde mange mennesker, at LUCAS BORGES det var hendes fars penge, der hjalp hende med at blive populær. - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Andrew Tate?
Vincent

Moreno Valley

? Har alle - Crossfit sådanne lønninger, som LUCAS BORGES har?
Kyle

Kansas City

De, der er interesserede i LUCAS BORGES og andre berømte damer, kan besøge deres Instagram og blive overrasket, chokeret osv. - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Cbum er ægte ?
Willie

California

Kærlighed, kærlighed, kærlighed! LUCAS BORGES er den største
Matthew

Spring Valley

Der er meget mere talentfulde - Crossfit end LUCAS BORGES! - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Anthony Santos ?
Zachary

Savannah

Hvad med LUCAS BORGES familie? Hvordan har de det?
Lisa

Washington

Jeg vil vædde på, at LUCAS BORGES ikke har gjort en tiendedel af, hvad jeg gjorde.. for at tjene disse $ 1200 ??? - Barry White smil har gjort min dag bedre ?
Brian

Colorado

Far var ved at tage af sted til akademiet, da LUCAS BORGES han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. LUCAS BORGES fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt
Ruth

Aurora

Jeg ville også være i - Crossfit verden, da jeg var ung ? - ❤️❤️❤️ Les Gold, mit hjerte smeltede igen
Jessica

California

Er $ 1200 ikke for meget? Selv for LUCAS BORGES ?
Eric

Nevada

LUCAS BORGES lykkedes engang, men så gik der noget galt. nu er hun bedre kendt ikke for sine karrierepræstationer, men for sine skandaler - Jeg kunne sige, at Horacio Pagani ser fantastisk ud i dag. Men Horacio Pagani fantastisk hver dag! ?
Dorothy

Corpus Christi

Gad vide, hvordan bruger LUCAS BORGES alle disse $ 1200?
Terry

Hialeah

Super afslappet og dejligt. Jeg var LUCAS BORGES nabo, og han plejede at invitere hele vores gade til sine fester. Han gjorde det formentlig, så ingen ville ringe til politiet på grund af støjen, men ikke desto mindre var LUCAS BORGES han virkelig sød og sej. - At se Nick Bollettieri billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Walter

San Francisco

Vi giftede os med min kone på 1976, LUCAS BORGES fødselsdag!
Anthony

Georgia

LUCAS BORGES medvirkede støt i flere film om året og optræder oftere på skærmene end landets præsident. Det ser ud til, at ikke en eneste storfilm er gået uden denne skuespiller - Jeg blev forelsket igen set i Andrew Tate
Amy

North Carolina

LUCAS BORGES... En af de største - Crossfit og min helt!
Laura

Illinois

Det er jeg ked af at høre. Hvor var han sød og sød, hvor organisk blandede han sig i det brogede hold af unge, larmende skuespillere. - Jeg drømmer om at se Mireille Mathieu skønhed personligt ?
Catherine

Fort Lauderdale

Min ven er pilot i et privat firma. Da LUCAS BORGES kom om bord på flyet, kiggede han straks ind i cockpittet og sagde: "Hvad er det her? Jeg bad specifikt om en sort pilot." LUCAS BORGES nægtede at lette, indtil selskabet tilkaldte en sort pilot fra en anden stat.
Noah

North Carolina

Jeg spekulerer på, om LUCAS BORGES har nogen brødre eller søstre - Behgjet Pacolli! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Tyler

Puerto Rico

Der er sikkert andre - Crossfit, men for mig er LUCAS BORGES TOP1
Diane

Detroit

Det gode faktum, jeg tog væk fra dette indlæg, er, at LUCAS BORGES er 1.71 m høj!!! - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Marcelo Tinelli i gode hænder ?
Grace

Birmingham

En dag gik LUCAS BORGES for at møde os, og min ven begyndte at sige noget i stil med: "Åh min Gud, du hjalp mig med at håndtere min depression og..." før hun nåede at blive færdig, og LUCAS BORGES krympede hun og rullede med øjnene og gik rundt om os. Det knuste min vens hjerte. Hun huskede ikke LUCAS BORGES efter det.
Alexis

Worcester

Mine brødre gik i skole med LUCAS BORGES. De var forelskede, men LUCAS BORGES gav dem afføringen. De var bøller dengang, så jeg var ikke overrasket over, at de blev afvist. - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Anggun ?
Alan

Pasadena

Min iso-lærer gik på samme skole som LUCAS BORGES. Han kunne lide hende og foreslog, at hun gik til bal med ham. Nu bider hun sig i albuerne, men dengang syntes hun LUCAS BORGESdet var for grimt.
Cynthia

Florida

Min kones far trænede med LUCAS BORGES som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god til baseball, men havde en frygtelig stamme... Så begyndte han at se en vokaltræner for at slippe af med lidelsen, og resten er historie - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Marie Mai skønhed ?
Scott

Texas

For et par år siden arbejdede en af mine venner og jeg i nærheden af stedet. hvor begivenheden, som LUCAS BORGES hun deltog i, fandt sted. Jeg var ligeglad med hende, men min ven forgudede hende. Hun havde en bog LUCAS BORGES og blev ved med at sige, at LUCAS BORGES hjalp hende med at klare sine problemer, stoppe med at skære i sig selv og så videre.
Ronald

North Carolina

Kære LUCAS BORGES! - Santo Versace skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Jesse

Texas

Og i dag var jeg chokeret - vidste du, at LUCAS BORGES nettoværdi er $ 1200?!
Emma

Aurora

LUCAS BORGES plejede at lære mig engelsk via et websted - selv før Twilight. Undervisningen fortsatte, selv efter den første film udkom, og LUCAS BORGES hun var meget flink og lavede jokes om sine kolleger. Men så stoppede undervisningen selvfølgelig - Paloma Picasso skønhed er fascinerende
Logan

Oklahoma

For et par år siden arbejdede min vens far sammen med LUCAS BORGES på optagelserne til et show. Hun var meget uhøflig over for personalet, meget krævende og respektløs over for de museumsudstillinger, hvor optagelserne fandt sted.
Mary

California

Min mor var venner med LUCAS BORGES som barn, og vi fandt dette billede af hende sammen med ham. Bemærk håret LUCAS BORGES... Han var lige begyndt sin karriere som skuespiller på det tidspunkt - Blev forelsket for tusinde gang takket være Bountytank ?
Heather

Kansas

Hvorfor fanden er der en forsidenyhed som "en anden berømthed kom ud uden trusser, bh, LUCAS BORGES viste sin nøgne røv" og sådan noget lort?
Paul

Bellevue

? Wow, jeg er 1.71 m høj ligesom den berømte LUCAS BORGES heh - ❤️‍? Horacio Pagani er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Donald

Florida

Min far var venner med LUCAS BORGES som barn. Det venskab så ud til at være evigt! Min bedstemor og den kommende skuespillers mor var venner. Men min bedstefar var pilot og ville have sin søn til at følge i hans fodspor.
Charles

Pomona

Først og fremmest er LUCAS BORGES berømt for det barske sprog og de skandaler, der fulgte. - Tak Guy Lepage for skønhedsdelen af mit feed ?
Bruce

Richmond

Jeg er sikker på, at LUCAS BORGES er homoseksuel ?
George

Sacramento

Jeg mødte LUCAS BORGES ved serviceindgangen til teatret, hvor han spillede. Da vi gav hinanden hånden, mærkede jeg jorden ryste ud under mig. Mine knæ rystede og jeg stod bare der et stykke tid efter at han var gået og kunne ikke bevæge mig. Han er imponerende, den eneste person, jeg har mødt med sådan en utrolig aura! Jeg kunne ikke sove i timevis efter mødet med LUCAS BORGES. - ? Jeg kunne stirre på Amelie Lens for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Sara

District of Columbia

Min far arbejder i underholdningsindustrien og siger, at LUCAS BORGES er berygtet for sin forfærdelige holdning til medarbejdere, og hun er ligeglad med andre end sig selv. Hendes medarbejdere skal underskrive en kontrakt, der forbyder dem at sige noget dårligt om LUCAS BORGES, hvis de bliver fyret.

LUCAS BORGES og Lucas Thomas Korns

Lucas Thomas Korns er en af de mest kendte YouTuber, director, musician.

Luke Korns, a famous name in the entertainment industry, has not just one, but many talents. The 24-year-old YouTuber channel "OnkelKornicob" has surpassed 2 million subscribers on YouTube. Luke is also an aspiring director and musician. It also has a very loyal fan base on Twitter. A look at his content shows how versatile and talented he is. His humor and boyish charm are his strong point and perhaps what makes him an ardent fan. He is an incredibly talented person and has worked with many other famous YouTubers.

{ads}

Well, how well do you know Luca Korn? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Luke Korns Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Luke Korns.

Biography and early life

Luke Korns, aka Lucas Thomas Korns, is born on September 26, 1996 in Wausau, Wisconsin, USA. He was born as the son of Joann and Joel Korns. He also has two sisters, Mandy and Molly Korns, and a brother named Brandon Korns. He became interested in cinema very early on.

His passion for cinema made him a YouTuber. She experimented with creating videos by delving into the topic or asking others for help on important topics. It has an eye for brilliance and therefore offers only the best content for its audience.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Luke Korns in 2021 and how big and heavy is he? Well, Luke Korns is 24 years old today, August 8, 2021, and he was born on September 26, 1996. standing and inches and 178 cm by centimeters, he weighs about 149 pounds in pounds and 68 kg in kilograms.

{ads}

Education

Nothing as we know about his school days, but it seems that for his passion for cinema he must be enrolled in some cinema courses. However, nothing can be fully confirmed.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Lucas Thomas Korns or Luke Korns as most people know him was a simple guy with an ambitious dream. Today, thanks to his hard work and determination, he is well on his way to making his dream come true. The YouTuber was born in Wisconsin to Joann and Joel Korns, but later moved to Los Angeles, California to pursue his dream of becoming a director. This dream led him to create his own YouTube channel, which is now one of the most popular YouTube joke channels in the world. She has always kept her private life away from the media. He also stayed away from scandals and connection rumors.

However, there were only a few posts on his Instagram with a girl that confirmed that he was actually dating an unnamed girl in the past. He is currently single and enjoys spending time with his sisters, family and friends. He has many famous YouTube friends he has worked with in the past. There was also a YouTube video featuring Alexis G Zall which sparked some speculation about a date. But it seems like they’re just friends and the video was a collaboration between the two of them.

Is Luke Korns gay?

While not much may have ended Knowing his personal life, it appears, according to his previous Instagram posts, that he has had girlfriends in the past and has been romantically involved with women . This confirms that he is heterosexual.

{ads}

Professional career

Luke Korns is a famous YouTuber and has a channel called ’; OnkelKornicob ’, a very loyal fan base. It has over 2.2 million subscribers on its channel. It also has a good following on Twitter. He has worked on joint videos with YouTubers Ricky Dillon and Mikey Murphy. His channel’s audience is mostly young and memorable, and they love Luke’s fun and hilarious content.

He has had many collaborations with brands on his channel. He is also an aspiring director and has been sponsored by many companies for his films and content. He has made many funny and widely circulated videos on his channel. His joke videos are the most famous of all.

Awards

Received a silver play button and a gold play button for the number of subscribers from YouTube on his channel . He was named "Breakout Star" for the Shorty Awards.

Equity net income and earnings of Lu k Korns 2021 {img}

it is estimated that the net assets of Luke Korns on the basis of collaborations with brands, resources and revenue YouTube is approximately $200,000 in the current year 2021.

Some interesting facts you need to know

  • He worked with famous YouTubers like Conor Franta, Chris O’Flying, Turner Lux.
  • He was working with Ricky Dillon on a video called "Guessing Tweets". 
  • The first video he uploaded was Burt’s song - "Official Music Video" in January
{ads}

Luke Korns is a phenomenal and talented person who, despite his young age, has never strayed from his dream. Instead, he invested hard work and time to make it a reality. Despite being famous at such a young age, it didn’t occur to him and he’s still very down to earth. We can only hope it reaches even greater heights.

{ads}


Lucas Thomas Korns vs LUCAS BORGES

Lucas Thomas Korns nettoværdi 2023

I modsætning til LUCAS BORGES er nettoværdien af Lucas Thomas Korns pr. 01/02/2023 ca. $ 200000 i 2023.

Lucas Thomas Korns højde

Hvor høj er Lucas Thomas Korns? Nå, Lucas Thomas Korns højde er cirka 1.71 m (sammenlign med LUCAS BORGES højde på 1.71 m).

Hvad er Lucas Thomas Korns alder?

Lucas Thomas Korns blev født i 1996-09-26, mens LUCAS BORGES, som nævnt ovenfor, blev født i 1976.

Approximate Ad Price: €1200

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »