Elba Esther Gordillo Formue 2023

Indhold

Elba Esther Gordillo Formue 2023 Elba Esther Gordillo

Elba Esther Gordillo

Højde1.65 m.Elba Esther Gordillo Højde - 1.65m.
Fødselsdag1945-02-06Elba Esther Gordillo Fødselsdag: 1945-02-06
KønFemaleElba Esther Gordillo Køn - Female
ErhvervMexican politicianElba Esther Gordillo - En af de rigeste
Vejer75 kgElba Esther Gordillo Vejer - 75 kg

Hvad er Elba Esther Gordillo nettoværdi i 2023

Elba Esther Gordillo Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Elba Esther Gordillo nettoværdi vokse op til ca $ 5.500.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre Mexican politician.

Elba Esther Gordillo Morales er en mexicansk politiker, der siden 1989 har ledet National Union of Education Workers (SNTE), den største fagforening i Latinamerika med 1,4 millioner medlemmer. . Hun var tilknyttet Det Institutionelle Revolutionære Parti (PRI) indtil 2005, hvor hun forlod det. og grundlagt New Alliance Party (PANAL), i øjeblikket ledet af Luis Castro Obregón.

Anholdelse af den mexicanske fagforeningsleder Elba Esther Gordillo

Fagforeningsleder Elba Esther Gordillo, kendt som den mest magtfulde kvinde i Mexico, blev anholdt på anklager om korruption i 2013.

Mrs. Gordillo, som leder den mexicanske lærerforening med 1,5 millioner medlemmer, har angiveligt underslæbet mere end $156 millioner i fagforeningsmidler. Ingen i hans juridiske team har reageret på anklagerne, men Gordillo har tidligere benægtet enhver forseelse.

Udgivelse

Gordillo blev løsladt, efter at en føderal dommer fra First Unitary Court afviste hendes sag. retssagen for ikke at kunne bevise Gordillos ansvar i underslæbet. 

Elba Esther Gordillos formue

Elba Esther Gordillos anslåede nettoværdi, løn, indkomst, biler, livsstil og mange flere detaljer er blevet opdateret nedenfor. Lad os se, hvad sker der? Hvor rig er Elba Esther Gordillo i 2023?

Ifølge Wikipedia, Forbes, IMDb og forskellige onlineressourcer er den berømte politiker Elba Esther Gordillos nettoværdi 1-5 millioner dollars.

Korruption

Gordillo har betydelige beføjelser fra Gordillos fagforeningsdominerede nationale offentlige skolesystem, hvor lærerstillinger kunne sælges eller arves.[2] Der er cirka 1,5 millioner lærere i dette. Hun var en fagforening, som hun har kontrolleret siden 1989. I I 2008 blev hun angiveligt fanget på kamera, da hun købte 59 nye Hummere til sine hjælpere, som hun derefter udloddede. da medierne afslørede købet.

Gordillo er kendt for at bære luksusmærker som Hermès og Chanel. Han brugte angiveligt Han tjente 2,1 millioner dollars i et Neiman Marcus stormagasin i San Diego mellem marts 2009 og januar 2012. Pengene var angiveligt i ejendom, selv i USA, et privat jetfly, kunstværker og plastikkirurgi. Han har angiveligt samlet omkring 10 ejendomme, herunder et hus på 1,7 millioner dollars i San Diego og et hus ved havet på 4 millioner dollars i Coronado, Californien.

Gordillo oprettede angiveligt i 2005 et politisk parti, der fulgte principperne i et klientsystem, der blev berømt for at opnå privilegier og udnævnelser i bytte for deres støtte ved vigtige valg. Det blev spekuleret bredt, hvormed han hjalp Han hjalp tidligere præsident Felipe Calderón med at vinde sin snævre sejr til præsidentposten i 2006 som en del af en aftale, der tillod ham at placere ligesindede i regeringen.

Den tidligere fagforeningsleder blev tiltalt i februar 2013 for at have underslæbt 200 millioner dollars fra fagforeningen for at finansiere hendes overdådige livsstil. Hun er berømt for sine dyre Hermègraves håndtasker og sine talrige plastikkirurgiske operationer på klinikker i Californien. Han menes at besidde eller være i besiddelse af relateret til tre boliger i Californien. En af dem, hvor han tilbragte det meste af sin tid før sin anholdelse, var et hjem på 4,7 millioner dollars i Coronado Cays med en privat kaj, båd og jetski.

Interessante fakta

Her er nogle interessante fakta om Elba Esther Gordillo:

  • Hun er oprindeligt fra Mexico.
  • Hendes stjernetegn er Vandmanden, og hendes element er luft.
  • Hans dualitet er selvhævdende, og det modsatte soltegn er Løven.

Elba Esther Gordillo Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Elba Esther Gordillo

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Elba Esther Gordillo-lønnen ikke oplyst, men Elba Esther Gordillo-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Elba Esther Gordillo nettoformue er omkring 5.500.000.

Elba Esther Gordillo Wiki og Bio

Født 1945-02-06, Elba Esther Gordillo er absolut en af de mest kendte Mexican politician, ligesom . Elba Esther Gordillo popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Elba Esther Gordillo Arturo Montelongo Martínez - men som et attraktivt Female, næsten 1.65 høj, kan Elba Esther Gordillo vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte Mexican politician som godt).

Elba Esther Gordillo Arturo Montelongo Martínez

Fra 09/06/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Arturo Montelongo Martínez til Elba Esther Gordillo. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Elba Esther Gordillo

Et godt spørgsmål. Navnlig er Elba Esther Gordillo næsten 1.65 høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Elba Esther Gordillo 1.65 sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Elba Esther Gordillo nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Elba Esther Gordillo nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Elba Esther Gordillo nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Elba Esther Gordillo poserede nøgen. Sandsynligvis er Elba Esther Gordillo nøgenbilleder falske eller lækket.

Elba Esther Gordillo familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Elba Esther Gordillo-familien pr. 09/06/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Elba Esther Gordillo).

Hvad skete der med Elba Esther Gordillo

Her er Nyheder om Elba Esther Gordillo på 09/06/2023.

Hvornår blev Elba Esther Gordillo født?

Elba Esther Gordillo blev født 1945-02-06 🎂.

Elba Esther Gordillo alder

Fra 09/06/2023 er Elba Esther Gordillo-alderen 78.

Lever Elba Esther Gordillo stadig?

Heldigvis er Elba Esther Gordillo stadig i live (fra {dag}) og er 78 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

'\'\'' Dansk

Hvor rig er Elba Esther Gordillo - Formue i 2023: €5.500.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »