Daniel DiMaggio Nettoværdi 2023

Indhold

Daniel DiMaggio

Daniel DiMaggio

Height1.71 mDaniel DiMaggio height is 1.71 m
Was born in1970-01-01Daniel DiMaggio birthday is 1970-01-01
GenderMaleAs we can see, Daniel DiMaggio is a Male
ProfessionFilm Actor, Voice ActorDaniel DiMaggio is related to Film

Hvad er Daniel DiMaggio nettoværdi i 2023

Daniel DiMaggio Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Daniel DiMaggio nettoværdi vokse op til ca $ 2000000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre .

Daniel DiMaggio Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Daniel DiMaggio

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Daniel DiMaggio-lønnen ikke oplyst, men Daniel DiMaggio-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Daniel DiMaggio nettoformue er omkring 2000000.

Daniel DiMaggio Wiki og Bio

Født 1970-01-01, Daniel DiMaggio er absolut en af de mest kendte , ligesom Paul Shaffer, Jack Abramoff, David Yates, Brian Eno, Kevin Eubanks, . Daniel DiMaggio popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Daniel DiMaggio Spouse - men som et attraktivt Male, næsten 1.71 m høj, kan Daniel DiMaggio vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte som godt).

Daniel DiMaggio Spouse

Fra 29/01/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Spouse til Daniel DiMaggio. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Daniel DiMaggio

Et godt spørgsmål. Navnlig er Daniel DiMaggio næsten 1.71 m høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Daniel DiMaggio 1.71 m sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Daniel DiMaggio nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Daniel DiMaggio nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Daniel DiMaggio nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Daniel DiMaggio poserede nøgen. Sandsynligvis er Daniel DiMaggio nøgenbilleder falske eller lækket.

Daniel DiMaggio familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Daniel DiMaggio-familien pr. 29/01/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Daniel DiMaggio).

Hvad skete der med Daniel DiMaggio

Her er Nyheder om Daniel DiMaggio på 29/01/2023.

Hvornår blev Daniel DiMaggio født?

Daniel DiMaggio blev født 1970-01-01 🎂.

Daniel DiMaggio alder

Fra 29/01/2023 er Daniel DiMaggio-alderen 53.

Lever Daniel DiMaggio stadig?

Heldigvis er Daniel DiMaggio stadig i live (fra {dag}) og er 53 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

Stephanie

Santa Clarita

Daniel DiMaggio kom ofte for at besøge sin tante, vores nabo. Vi var teenagere og snakkede ofte sammen. Der er endda en optagelse af, at Daniel DiMaggio sidder på mit skød og bevidst gør mig forlegen ved at kalde mig hendes fremtidige mand - Andrew Tate! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Bobby

Savannah

Det ser ud til, at hvilken irritation kunne en succesfuld Daniel DiMaggio, der opnår alt på egen hånd?
Samantha

Texas

Kære Daniel DiMaggio! - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Andrew Tate ?
Walter

Austin

Hvad med Daniel DiMaggio familie? Hvordan har de det?
Jason

Tennessee

Daniel DiMaggio plejede at lære mig engelsk via et websted - selv før Twilight. Undervisningen fortsatte, selv efter den første film udkom, og Daniel DiMaggio hun var meget flink og lavede jokes om sine kolleger. Men så stoppede undervisningen selvfølgelig - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Cbum i gode hænder ?
Donna

Nashville

Daniel DiMaggio kom engang over med sin mor. Hans karriere var på sit højeste. Han havde baseballkasket og solbriller på og ikke barberet, men jeg genkendte ham alligevel
Rebecca

Peoria

patos og en prangende kærlighed til luksus - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Anthony Santos billeder
Megan

Amarillo

Hvorfor kan du ikke skrive en nyhed om, hvilken slags strømpebukser eller frakker der er på mode i stedet for dette lort?
Ralph

Chula Vista

Og i dag var jeg chokeret - vidste du, at Daniel DiMaggio nettoværdi er $ 2000000?! - ❤️‍? Barry White er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Lisa

Pasadena

Daniel DiMaggio gør alt, hvad hun kan for at fratage sit barn sin barndom og tjene flere penge på det.
Abigail

California

I de tidlige dage af hendes karriere sagde mange mennesker, at Daniel DiMaggio det var hendes fars penge, der hjalp hende med at blive populær. - Les Gold skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Wayne

Hollywood

Jeg spekulerer på, hvordan du har det med denne nettoværdi af $ 2000000, som Daniel DiMaggio har
Benjamin

California

Er $ 2000000 ikke for meget? Selv for Daniel DiMaggio ? - Jeg blev forelsket igen set i Horacio Pagani
Eugene

Indiana

Det spørgsmål, mange mennesker normalt stiller, er: hvad har Daniel DiMaggio gjort, der kunne kaldes en stjerne?
Jesse

Virginia

? Wow, jeg er 1.71 m høj ligesom den berømte Daniel DiMaggio heh - ? Jeg kunne stirre på Nick Bollettieri for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Ann

Philadelphia

Hvorfor har Daniel DiMaggio sådan et dumt ansigt? ?
Austin

Modesto

For et par år siden arbejdede min vens far sammen med Daniel DiMaggio på optagelserne til et show. Hun var meget uhøflig over for personalet, meget krævende og respektløs over for de museumsudstillinger, hvor optagelserne fandt sted. - At se Andrew Tate billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Alan

Michigan

Mine brødre gik i skole med Daniel DiMaggio. De var forelskede, men Daniel DiMaggio gav dem afføringen. De var bøller dengang, så jeg var ikke overrasket over, at de blev afvist.
James

Las Vegas

Min far var venner med Daniel DiMaggio som barn. Det venskab så ud til at være evigt! Min bedstemor og den kommende skuespillers mor var venner. Men min bedstefar var pilot og ville have sin søn til at følge i hans fodspor. - Blev forelsket for tusinde gang takket være Mireille Mathieu ?
Robert

Grand Prairie

Det gode faktum, jeg tog væk fra dette indlæg, er, at Daniel DiMaggio er 1.71 m høj!!!
Albert

California

Hvorfor fanden er der en forsidenyhed som "en anden berømthed kom ud uden trusser, bh, Daniel DiMaggio viste sin nøgne røv" og sådan noget lort? - Tak Behgjet Pacolli for skønhedsdelen af mit feed ?
Scott

Texas

? Jeg er også 53 år gammel... ligesom Daniel DiMaggio
Linda

Bellevue

Min mor blev også født 1970-01-01! Kærlighed Daniel DiMaggio - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Marcelo Tinelli ?
Madison

Buffalo

For et par år siden arbejdede en af mine venner og jeg i nærheden af stedet. hvor begivenheden, som Daniel DiMaggio hun deltog i, fandt sted. Jeg var ligeglad med hende, men min ven forgudede hende. Hun havde en bog Daniel DiMaggio og blev ved med at sige, at Daniel DiMaggio hjalp hende med at klare sine problemer, stoppe med at skære i sig selv og så videre.
Theresa

Los Angeles

Min far arbejder i underholdningsindustrien og siger, at Daniel DiMaggio er berygtet for sin forfærdelige holdning til medarbejdere, og hun er ligeglad med andre end sig selv. Hendes medarbejdere skal underskrive en kontrakt, der forbyder dem at sige noget dårligt om Daniel DiMaggio, hvis de bliver fyret. - Jeg drømmer om at se Anggun skønhed personligt ?
Timothy

California

Så hvilken del af disse $ 2000000 giver Daniel DiMaggio til velgørenhed?
Jessica

New Jersey

Super afslappet og dejligt. Jeg var Daniel DiMaggio nabo, og han plejede at invitere hele vores gade til sine fester. Han gjorde det formentlig, så ingen ville ringe til politiet på grund af støjen, men ikke desto mindre var Daniel DiMaggio han virkelig sød og sej. - ❤️❤️❤️ Marie Mai, mit hjerte smeltede igen
Gerald

Texas

Jeg stødte ind i Daniel DiMaggio, da han gik ned ad fortovet med sin ven. Der var næsten ingen i nærheden, så jeg gjorde noget, jeg aldrig havde gjort - bad om at tage et billede med ham, da jeg er en stor fan. Hans ven forsøgte at tage et billede, men af en eller anden grund lykkedes det ikke. Daniel DiMaggio Han begyndte at lave vittigheder om, at han ikke kunne tage et godt billede, grinede og var meget afslappet og oprigtig.
Louis

St. Paul

Og jeg så Daniel DiMaggio for et par år siden gå ned ad gaden. Bare en mand med guddommelig skønhed og karisma. Faldt næsten om i mine hæle, da jeg gik og kiggede på ham - Santo Versace smil har gjort min dag bedre ?
Charlotte

Florida

Det er jeg ked af at høre. Hvor var han sød og sød, hvor organisk blandede han sig i det brogede hold af unge, larmende skuespillere.
Noah

Pembroke Pines

Far var ved at tage af sted til akademiet, da Daniel DiMaggio han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. Daniel DiMaggio fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Paloma Picasso er ægte ?
Isabella

Norfolk

Ærligt talt dykker jeg ikke en klippeklippe meget er Daniel DiMaggio nettoværdi eller hvad
Andrew

Huntsville

Daniel DiMaggio har gjort flere ting på én gang: åbnet en restaurant, skrevet en bog om sig selv, lanceret sin egen kryptovaluta, designet tøj, siddet i juryen i en dansekonkurrence... - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Bountytank skønhed ?
Carolyn

Naperville

Men... Hvordan tjente Daniel DiMaggio alle disse penge? $ 2000000 er alt for meget!
Kelly

Washington

Vi giftede os med min kone på 1970-01-01, Daniel DiMaggio fødselsdag! - Jeg kunne sige, at Horacio Pagani ser fantastisk ud i dag. Men Horacio Pagani fantastisk hver dag! ?
Christopher

Surprise

Daniel DiMaggio Utroligt flot. Jeg arbejdede med ham, og han fortalte altid de bedste historier. Da han fandt ud af, at jeg var en stor Star Wars-fan, sagde han til mig, at jeg skulle medbringe alt, hvad jeg ville, og underskrev det for mig.
Karen

Florida

Jeg vil vædde på, at Daniel DiMaggio ikke har gjort en tiendedel af, hvad jeg gjorde.. for at tjene disse $ 2000000 ??? - Guy Lepage skønhed er fascinerende
Ryan

Virginia

Jeg er sikker på, at Daniel DiMaggio er homoseksuel ?
Katherine

Palmdale

Måske er $ 2000000 normalt for USA.. Ved ikke - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Amelie Lens?
Judy

Oklahoma

Jeg hader Daniel DiMaggio og kan ikke forstå, hvorfor så mange mennesker beundrer... ?

Daniel DiMaggio og Daniel Hernandez

Daniel Hernandez er en af de mest kendte Singer, Rapper.

Daniel Hernandez, also known by his stage names Tekashi 69 and 6ix9ine, is an American rapper and internet personality. It has become an internet joke due to its various tattoos, rainbow colored locks and rainbow covered grids. People like him for his offensive rap style. The Day69 mixtape and the studio album Dummy Kid are among Takashi 69’s hits.

{ads}

Well, how well do you know Tekashi 69? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Tekashi 69 Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Tekashi 69.

Biography and early life

Tekashi 69 is a rapper from New York, born May 8, 1996. His father was Puerto Rican and his mother was Mexican. When he was in third grade, his maternal father left him. Oscar Osiris Hernandez is his older brother. His stepfather was shot dead outside his home in 2010. Since he was only 13 at the time, this experience plunged him into a deep depression. Post-traumatic stress disorder was later diagnosed in Tekashi 69.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Tekashi 69 in 2021 and how tall and heavy is he? Well, today Tekashi 69 turns 25 on August 8, 2021 and was born on May 8, 1996. Although he is 5′ 6″ in feet and inches and 167 cm in centimeters, he weighs about 141 pounds in pounds and 64 kg in kilograms.

Education

Public school 59 was his primary school and Juan Morel Campos secondary school was his middle school. and Legacy High School was her high school. He dropped out of school around eighth grade.

{ads}

Personal life: dating, girlfriends, wife, kids

Daniel Hernandez started late 2017 Meet a gorgeous bottle service girl who served at Starlet’s Gentleman’s Club in New York. Leezah lives in the Dominican Republic. The couple also took a trip to Leezah’s birthplace in the Dominican Republic. Daniel has always loved Leezah and his daughter, saying that he wanted only that his family was not happy and rich.

However , they eventually broke up. Daniel and Instagram star Jade, aka OhSoYouJade, began dating in November 2018. She also starred as a backup dancer on the 6ix9ine album GOOBA. She later got her face tattooed on her chest. The two have announced that they are expecting their first child together in August 2020.

Is Tekashi 69 gay?

No, it isn’t. The mess in all likelihood stems from Hernandez’s rainbow hair, as well as Triple Redd’s allegations that Hernandez was downright gay, and the courage to post a picture of him is extremely daring to post a picture of him shaking hands with another Man. who squeezes his wrong case. Hernandez rushed to deny Triple Redd’s allegations and clues with a reaction video in which he confirmed that he was not gay.

Professional career

Together with 6Zilla9, ScumBagChad and Righteous, Tekashi 69 is a member of the ScumGang crew. He worked as a waiter in a cellar. His colleagues inspired him to practice rap professionally. In 2015 Tekashi 69 began working with rapper Bodega Bamz on the single "Shinigami", ’Sinaloa,’ ’69, ’ ’ Sinaloa, ’ ’ 4769, ’ and’ Pimpin ’ are just some of his first albums that hit the market.

{ads}

Tekashi 69 had a long rivalry with producer and rapper ZillaKami early in his career. Tekashi 69 is also known for its vibrant music videos that feature clips of anime, flames and wild stunts, as well as a host of visual effects. In 2017 Tekashi 69 debuted on the song "Poland 1469" Shortly after a new song called ’Zeta Zero 0.5’ was released with Schlosser, Famous Dex and Dalyb.

Dalyb’s album "Jaguare" is was also introduced to Tekashi. Tekashi released his first platinum single, GUMMO, in October 2017. It was a huge success , peaking at number 12 on the Billboard Hot 100 charts. The music video was then released on YouTube, where it received over 333 million. views. In addition to Gummo, the band produced two other singles, "Keke" and "Kooda", both featuring A Boogie wit da Hoodie and Fetty Wap.

Tekashi’s debut studio album, Dummy Boy , was released in November 2018 released. Nicki Minaj, Gunna and Anuel AA all performed in the studio on the album. Cubeatz, Ronny J, Boi-1da and Murda Beatz took over the production

Awards

The song ’Fefe’; since Tekashi 69 has reached number four on the Billboard Hot 100 charts. In addition, some songs from his album "Billy" have made it to the Billboard Hot 100. Takashi 69 is a fantastic rapper with a powerful style that has put him at the forefront of the music industry.

Net worth, salary and earnings of Tekashi 69 in 2021

{img}

Tekashi 69 is expected to be around $10 million by 2021. As a rapper expert, he figured out how to accumulate so much money. He made some statements about incredible deals on social media, but there was no evidence. Later, in 2019, he signed a contract for $ 10 million, 10K Projects, a record label. He was reportedly earning around $60,000 a month from live shows and YouTube royalties.

Hernandez has earned considerable amounts of money. Contribution to the Cristian Rivera Foundation, a non-profit organization created to raise awareness and support clinical research on diffuse characteristic Pontine glioma, a rare type of brain tumor that affects children (DIPG).

{ads}

According to the organizer of the organization, John Rivera, Hernandez has been a supporter since November 2017 and has agreed to attend the 10th annual gala on November 14, 2018. Hernandez has also held numerous charity demonstrations that escaped John Rivera’s media coverage or documentation.

{ads}

Daniel Hernandez, officially known as Tekashi 69 and 6ix9ine, is a popular American rapper and internet personality. He gains fame on the internet meme due to his excessive tattoos, rainbow dyed hair, and silver rainbow grills. He has an aggressive rapping style that makes him popular with people. Takashi 69’s discography includes the mixtape Day69 and the studio album Dummy Boy.

You may know Tekashi 69 very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Tekashi 69’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Tekashi 69 was born on May 8, 1996 in New York. His father was Puerto Rican and his mother Mexican. Tekashi 69 grew up in the Bushwick neighborhood of Brooklyn. His biological father left when he was in 3rd rd grade. He has an older brother named Oscar Osiris Hernandez. Later, in 2010, her stepfather was shot and killed outside his home. This incident led to a deep depression because he was only 13 at the time. Later, Tekashi 69 was diagnosed with PTSD.

In the absence of the father, 6ix9ine started dating the wrong people and began to misbehave. In the 8th th grade, he was expelled from school due to his arrogant behavior.

Personal life

Tekashi 69 was in a relationship with Sara Molina in 2011. Sara is also from her hometown, Brooklyn. In 2015, Tekashi 69 and Sara Molina had a daughter named Saraiyah. Later, it was discovered that Tekahsi 69 had another child, but the name of his daughter’s mother is unknown. In July 2018, Tekashi 69 was kidnapped, attacked, and robbed in Brooklyn. The attackers took $35,000 in cash and $750,000 in jewelry from his home.

Aside from his success as a rapper, Tekashi 69 made headlines for several wrong reasons. At first, he was arrested for selling drugs. He was also slapped with the thousand hours of community service. In 2018, he was arrested on firearms and federal racketeering charges. In February 2019, he was convicted of nine counts, but it was later revealed that he could avoid the jail period if he helps testify against members of the gang.

Age, height and weight

Born on May 8, 1996, Tekashi 69 is 25 years old on August 9, 2021. He is 5 feet, 6 inches tall and weighs 64 kg.

Career

Tekashi 69 is associated with the ScumGang crew along with 6Zilla9, ScumBagChad and righteous. Before this, he used to work as a busboy in the winery. His friends motivated him to take rap seriously. Tekashi 69 collaborated with rapper Bodega Bamz on the track titled ’Shinigami’ in 2015. Many of his early music releases include ’Sinaloa’, ’69’, ’Sinaloa’, ’4769’ and ’Pimpin’,

Early in his career, Tekashi 69 also had problems with producer and rapper ZillaKami. Tekashi 69 is also famous for its fiery music videos that feature various anime clips, fire and crazy antics, and lots of visual effects.

Tekashi 69 made an appearance on the track ’Poles 1469’ in the year 2017. Shortly after, another song titled ’Zeta Zero 0.5’ was released featuring Schlosser, Famous Dex and Dalyb. Tekashi also appeared in Dalyb’s song ’Jaguare’. In October 2017, Tekashi’s first platinum single, ’GUMMO’, was released. It became a hit and peaked at number 12 on the Billboard Hot 100 chart. Pi’erre Bourne produced the song. The music video was later uploaded to YouTube and garnered more than 333 million views.

In February 2018, Tekashi’s debut mixtape Day69 was released. Aside from Gummo, the film produced two more singles ’Keke’ and ’Kooda’ featuring A Boogie wit da Hoodie and Fetty Wap. In November 2018, Tekashi’s debut studio album Dummy Boy was released.  Nicki Minaj , Gunna and Anuel AA did a guest appearance on the studio album. The production was in charge of Cubeatz, Ronny J, Boi-1da, Murda Beatz, among others.

Awards & Achievements

Tekashi 69’s song ’Fefe’ reached number four on the Billboard Hot 100 chart. In addition to this, several songs from his album ’Billy’ entered the Billboard Hot 100. Takashi 69 is a rapper fantastic with an aggressive style that helps him achieve great success in the music industry.

Net Worth & erio; Tekashi 69’s Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Tekashi 69 has an estimated net worth of around $6 million. He managed to earn this net worth as a professional rapper. Tekashi 69 made several announcements on social media about signing large deals, but there was no proof of this. Later in 2019, he signed a $10 million deal with 10K Projects, a record label. Tekashi 69 is said to have been earning approx. $60,000 every month with live performances and YouTube royalties.

Tekashi 69 is one of the famous American rappers with unconventional appearance and brute force screaming technique. He is famous for having multiple versions of the number 69 tattoos on his body.Daniel Hernandez vs Daniel DiMaggio

Daniel Hernandez nettoværdi 2023

I modsætning til Daniel DiMaggio er nettoværdien af Daniel Hernandez pr. 29/01/2023 ca. $ 10000000 i 2023.

Daniel Hernandez højde

Hvor høj er Daniel Hernandez? Nå, Daniel Hernandez højde er cirka 1.71 m (sammenlign med Daniel DiMaggio højde på 1.71 m).

Hvad er Daniel Hernandez alder?

Daniel Hernandez blev født i 1996-05-08, mens Daniel DiMaggio, som nævnt ovenfor, blev født i 1970-01-01.

Hvor rig er Daniel DiMaggio - nettoværdi i 2023: €2000000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »