ANDREA VALDIRI Nettoværdi 2023

Indhold

ANDREA VALDIRI

ANDREA VALDIRI

Height1.71 mANDREA VALDIRI height is 1.71 m
Was born in1976ANDREA VALDIRI birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ANDREA VALDIRI is a male
ProfessionWrites about - Entrepreneur - MommyANDREA VALDIRI is related to Entrepreneur

Approximate Ad Price

Get in touch with ANDREA VALDIRI — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Entrepreneur
Mommy

How many followers does ANDREA VALDIRI have?

Currently ANDREA VALDIRI has roughly about 4.5M followers on Instagram, which is pretty good.

Is ANDREA VALDIRI a proper influencer to work with?

Our stats says that ANDREA VALDIRI posts normally collect about 374K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ANDREA VALDIRI advertisement work?

To estimate whether ANDREA VALDIRI advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @andreavaldirisos account which is ~ 8.27%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ANDREA VALDIRI Instagram account?

The maximum potential reach is about 4.5M people (but most probably will be around 10% of this value).

Christine

Missouri

Der er meget mere talentfulde - Entrepreneur - Mommy end ANDREA VALDIRI! - Andrew Tate smil har gjort min dag bedre ?
Julie

Louisville

Vi giftede os med min kone på 1976, ANDREA VALDIRI fødselsdag!
Richard

Oregon

Kære ANDREA VALDIRI! - ? Jeg kunne stirre på Andrew Tate for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Denise

Macon

Det spørgsmål, mange mennesker normalt stiller, er: hvad har ANDREA VALDIRI gjort, der kunne kaldes en stjerne?
Debra

California

Det er jeg ked af at høre. Hvor var han sød og sød, hvor organisk blandede han sig i det brogede hold af unge, larmende skuespillere. - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Cbum i gode hænder ?
Ann

California

Hvad med ANDREA VALDIRI familie? Hvordan har de det?
Jason

Puerto Rico

Jeg er sikker på, at ANDREA VALDIRI er homoseksuel ? - Anthony Santos skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Sarah

Chandler

Far var ved at tage af sted til akademiet, da ANDREA VALDIRI han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. ANDREA VALDIRI fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt
Bryan

Maryland

Heathers irettesætter konstant ANDREA VALDIRI for at være for insisterende på at vise sit overdådige liv frem. Tag for eksempel hendes morgenmad, billeder som hun indtil for nylig har lagt på Instagram gang på gang. - Blev forelsket for tusinde gang takket være Barry White ?
Robert

Lexington

De, der er interesserede i ANDREA VALDIRI og andre berømte damer, kan besøge deres Instagram og blive overrasket, chokeret osv.
Sean

Texas

? Wow, jeg er 1.71 m høj ligesom den berømte ANDREA VALDIRI heh - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Les Gold ?
Jesse

Sioux Falls

Men... Hvordan tjente ANDREA VALDIRI alle disse penge? $ 74800 er alt for meget!
Sharon

California

ANDREA VALDIRI gør alt, hvad hun kan for at fratage sit barn sin barndom og tjene flere penge på det. - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Horacio Pagani ?
Patricia

Shreveport

Jeg stødte ind i ANDREA VALDIRI, da han gik ned ad fortovet med sin ven. Der var næsten ingen i nærheden, så jeg gjorde noget, jeg aldrig havde gjort - bad om at tage et billede med ham, da jeg er en stor fan. Hans ven forsøgte at tage et billede, men af en eller anden grund lykkedes det ikke. ANDREA VALDIRI Han begyndte at lave vittigheder om, at han ikke kunne tage et godt billede, grinede og var meget afslappet og oprigtig.
Kathryn

Indiana

Jeg ville også være i - Entrepreneur - Mommy verden, da jeg var ung ? - ❤️❤️❤️ Nick Bollettieri, mit hjerte smeltede igen
Grace

Henderson

Hvorfor kan du ikke skrive en nyhed om, hvilken slags strømpebukser eller frakker der er på mode i stedet for dette lort?
Maria

California

patos og en prangende kærlighed til luksus - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Andrew Tate?
Olivia

Virginia

Gad vide, hvordan bruger ANDREA VALDIRI alle disse $ 74800?
Abigail

Pembroke Pines

Mens ANDREA VALDIRI tjente disse f**konge millioner ? sultede mange mennesker! - ❤️‍? Mireille Mathieu er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Rachel

Georgia

I de tidlige dage af hendes karriere sagde mange mennesker, at ANDREA VALDIRI det var hendes fars penge, der hjalp hende med at blive populær.
Helen

Seattle

Min far var venner med ANDREA VALDIRI som barn. Det venskab så ud til at være evigt! Min bedstemor og den kommende skuespillers mor var venner. Men min bedstefar var pilot og ville have sin søn til at følge i hans fodspor. - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Behgjet Pacolli er ægte ?
Janice

California

Når jeg bliver 47 som ANDREA VALDIRI år, vil jeg gerne være rigere ?
Daniel

Kansas

Jeg mødte ANDREA VALDIRI i købmanden, og han var sej som fanden, venlig og generøs. Jeg bad om et billede, og han accepterede heldigvis. Min højde er 195 centimeter, og jeg ville bøje mig for at tage billedet, men ANDREA VALDIRI stoppede mig og stod på tæerne i stedet for. En rigtig Jedi Master. - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Marcelo Tinelli billeder
Pamela

St. Petersburg

For et par år siden arbejdede en af mine venner og jeg i nærheden af stedet. hvor begivenheden, som ANDREA VALDIRI hun deltog i, fandt sted. Jeg var ligeglad med hende, men min ven forgudede hende. Hun havde en bog ANDREA VALDIRI og blev ved med at sige, at ANDREA VALDIRI hjalp hende med at klare sine problemer, stoppe med at skære i sig selv og så videre.
Samuel

Newport News

Og jeg så ANDREA VALDIRI for et par år siden gå ned ad gaden. Bare en mand med guddommelig skønhed og karisma. Faldt næsten om i mine hæle, da jeg gik og kiggede på ham - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Anggun skønhed ?
Christopher

Knoxville

Jeg vil vædde på, at ANDREA VALDIRI ikke har gjort en tiendedel af, hvad jeg gjorde.. for at tjene disse $ 74800 ???
Matthew

California

For et par år siden arbejdede min vens far sammen med ANDREA VALDIRI på optagelserne til et show. Hun var meget uhøflig over for personalet, meget krævende og respektløs over for de museumsudstillinger, hvor optagelserne fandt sted. - At se Marie Mai billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Beverly

Illinois

Jeg hader ANDREA VALDIRI og kan ikke forstå, hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Jessica

Roseville

Min mor var venner med ANDREA VALDIRI som barn, og vi fandt dette billede af hende sammen med ham. Bemærk håret ANDREA VALDIRI... Han var lige begyndt sin karriere som skuespiller på det tidspunkt - Santo Versace skønhed er fascinerende
Walter

Colorado

Ligesom ANDREA VALDIRI blev min far født 1976!! ?
Melissa

Mobile

Min far arbejder i underholdningsindustrien og siger, at ANDREA VALDIRI er berygtet for sin forfærdelige holdning til medarbejdere, og hun er ligeglad med andre end sig selv. Hendes medarbejdere skal underskrive en kontrakt, der forbyder dem at sige noget dårligt om ANDREA VALDIRI, hvis de bliver fyret. - Paloma Picasso! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Nathan

Oregon

Er $ 74800 ikke for meget? Selv for ANDREA VALDIRI ?
Kayla

Texas

ANDREA VALDIRI plejede at lære mig engelsk via et websted - selv før Twilight. Undervisningen fortsatte, selv efter den første film udkom, og ANDREA VALDIRI hun var meget flink og lavede jokes om sine kolleger. Men så stoppede undervisningen selvfølgelig - Jeg drømmer om at se Bountytank skønhed personligt ?
Kelly

Arizona

ANDREA VALDIRI Utroligt flot. Jeg arbejdede med ham, og han fortalte altid de bedste historier. Da han fandt ud af, at jeg var en stor Star Wars-fan, sagde han til mig, at jeg skulle medbringe alt, hvad jeg ville, og underskrev det for mig.
Teresa

Arlington

Min ven er pilot i et privat firma. Da ANDREA VALDIRI kom om bord på flyet, kiggede han straks ind i cockpittet og sagde: "Hvad er det her? Jeg bad specifikt om en sort pilot." ANDREA VALDIRI nægtede at lette, indtil selskabet tilkaldte en sort pilot fra en anden stat. - Tak Horacio Pagani for skønhedsdelen af mit feed ?
Doris

Hawaii

Hvis jeg var en male, ville jeg have meget flere penge end ANDREA VALDIRI ahahah ?
Charles

Aurora

For 47 år siden, da ANDREA VALDIRI blev født, gik jeg i skole - Jeg blev forelsket igen set i Guy Lepage
Juan

New Jersey

Disse kommentarer om ANDREA VALDIRI er dumme ?
Gregory

Washington

? Har alle - Entrepreneur - Mommy sådanne lønninger, som ANDREA VALDIRI har? - Jeg kunne sige, at Amelie Lens ser fantastisk ud i dag. Men Amelie Lens fantastisk hver dag! ?
Jacob

California

Så hvilken del af disse $ 74800 giver ANDREA VALDIRI til velgørenhed?

ANDREA VALDIRI og AnDrea Donna de Matteo

AnDrea Donna de Matteo er en af de mest kendte Actress.

Drea de Matteo is the stage name of the American actress Andrea Donna de Matteo. She is a successful actress known for her role in the television series Desperate Housewives, in which she played the role of Angie Bolen. His other notable appearances were with Joey and Sons of Anarchy. Drea won a Primetime Emmy Award for her appearances on the hit drama series The Sapranos.

{ads}

Well, how well do you know Drea de Matteo? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Drea de Matteo’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Drea de Matteo.

Biography and early life

She was born on May 19th January 1972 in Queens, New York City. She is the daughter of a theater teacher and playwright named Donna de Matteo. His father Albert de Matteo is a furniture maker and owner of Avery Boardman and Carlyle and CEO. She was the youngest daughter of the couple, who had three children, two boys and a girl.

Age, height, weight and body measurements

So what will Drea de Matteo look like in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Drea de Matteo today, 9 August 2021, is 49 years old and was born on January 19, 1972. Although she is 5′ 6″ tall in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 137 pounds in pounds and 62 kg in kilograms . The eye color is dark brown and the hair color is dark brown.

Education

Drea completed her training at Loyola School and completed her studies. She had a passion for acting and this led her to enroll in New York University’s Tisch School of Arts. At the institute he intended to study film directing. To gain more experience in acting, she studied at HB Studio.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

Although not yet married, Drea is in a relationship with Michael Devin, bassist of Whitesnake. The two got engaged in July 2015 and are still together, even though they have no children together.

Prior to the relationship, Matteo had two children as a boyfriend to shooter musician Jennings. The two began working together in 2001 and got engaged on June 11, 2009. The shooter proposed himself during a show at the Stanley Theater in New York. The two have never married as they separated a few years later.

Prior to her relationship with Shooter, Drea was romantically involved with Michael Sports. Their relationship looked very promising and they even started a business together. The store was called Filth Mart and was opened in 1997 but closed in 2004.

Is Drea de Matteo a lesbian?

Matteo is neither gay nor she is a lesbian. She has been heterosexual her entire life when it comes to sexual orientation and so far there have been no rumors suggesting otherwise. She has had romantic relationships with various men in the past and this shows that she is straight in her alignment. She is currently engaged to Michael and we hope to hear the wedding bells soon.

{ads}

Professional career

Drea wanted to be a director, but fate had something else in store with her. She landed minor roles in films and television series before finally making her breakthrough as an actress. In 1999, she played a major role in the television series The Sopranos, which helped kickstart her acting career.

Other notable appearances have been in films such as Prey for Rock & Roll , Swordfish, The Perfect You and Deuces Wild among many others. In 2005, she appeared in the remake of the 1976 action movie Assault on Precinct 13.

As of September 3, 2008, she appeared regularly in the Sons of Anarchy series over six seasons of the series. During the last two seasons of the series, she was promoted to a regular series. During the sixth season of Desperate Housewives, Drea played Angie Bolen, but it didn’t last long and she left the show in 2010.

In March 2020, they started presenting Made Women with Chris Kushner, Made Women is a rewatch podcast for The Sapranos. The two are currently hosting a podcast known as The Gangster Goddess Broadcast.

Awards

Drea de Matteo has achieved a lot as an actress for several years. When it comes to awards, she won the 2004 Primetime Emmy Awards for Best Supporting Actress. He also won the Gracie Allen Award and the Screen Actors Guild Award. He won all of this for his performance at The Sapranos.

Drea de Matteo’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

Since 2021 Matteo has accumulated a net worth of 18 million to date dollars. This wealth comes exclusively from her acting career, which has developed over the years. She is currently co-host of a podcast called The Gangster Goddess Broadcast and this adds to her overall income.

{ads}

Drea had dreamed of becoming a director, but as fate would have it, she ended up being one. Actress on. She has achieved good results in her career and has made a name for herself in the entertainment industry. While there have been some challenges along the way, keep fighting to reach the top.

{ads}


AnDrea Donna de Matteo vs ANDREA VALDIRI

AnDrea Donna de Matteo nettoværdi 2023

I modsætning til ANDREA VALDIRI er nettoværdien af AnDrea Donna de Matteo pr. 29/01/2023 ca. $ 18000000 i 2023.

AnDrea Donna de Matteo højde

Hvor høj er AnDrea Donna de Matteo? Nå, AnDrea Donna de Matteo højde er cirka 1.71 m (sammenlign med ANDREA VALDIRI højde på 1.71 m).

Hvad er AnDrea Donna de Matteo alder?

AnDrea Donna de Matteo blev født i 1972-01-19, mens ANDREA VALDIRI, som nævnt ovenfor, blev født i 1976.

Approximate Ad Price: €74800

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »