Change language

Hjallis Harkimo omaisuus: Suomalainen liikemies, urheilija ja poliitikko.

Harry Juhani "Hjallis" Harkimo on tunnettu suomalainen liikemies, urheilija ja poliitikko. Hänet tunnetaan menestyksestään liikemiehenä, urheilijana ja poliitikkona. Harkimo on syntynyt 2. marraskuuta 1953 Helsingissä, ja hän on tehnyt monipuolisen ja vaikuttavan uran, joka on tuonut hänelle tunnustusta ja ihailua niin kollegoidensa kuin suuren yleisönkin keskuudessa.

Elämäkerta

Harkimon varhaiselämää leimasi rakkaus urheiluun, ja hän teki uraa jääkiekossa pelaten eri joukkueissa Suomessa ja ulkomailla. Myöhemmin hän siirtyi liike-elämän pariin ja perusti oman yrityksen, joka erikoistui urheilumarkkinointiin ja tapahtumajärjestämiseen. Hän toimi myös toimitusjohtajana suomalaisessa jääkiekkojoukkueessa Jokeritissa, jonka hän omisti yli kaksi vuosikymmentä.

Vuonna 2015 Harkimo päätti lähteä politiikkaan ja pyrki Suomen eduskuntaan. Hänet valittiin Kansallisen Kokoomuksen jäseneksi, ja hän on siitä lähtien osallistunut aktiivisesti suomalaisen politiikan ja politiikan muokkaamiseen.

Ura

Harkimon menestys liike-elämässä johtuu hänen intohimostaan urheiluun, jota hän on hyödyntänyt markkinoinnissa ja tapahtumajärjestelyissä. Hänen yrityksensä on järjestänyt useita korkean profiilin tapahtumia, kuten Ateenan yleisurheilun MM-kisat 1997, jalkapallon EM-kisat 2000 ja Salt Lake Cityn talviolympialaiset 2002.

Jokeritin omistajana ja toimitusjohtajana Harkimo muutti joukkueen menestyväksi ja kannattavaksi organisaatioksi, mikä toi hänelle tunnustusta yhtenä suomalaisen urheilun vaikutusvaltaisimmista henkilöistä.

Hauskoja faktoja

Urheilu- ja liike-elämän uran lisäksi Harkimo tunnetaan myös hyväntekeväisyystyöstään. Hän on lahjoittanut miljoonia euroja erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille ja asioille, kuten lastensairaaloille, tutkimussäätiöille ja ympäristöjärjestöille.

Harry Harkimo omaisuus

Harry Harkimo omaisuus arvioidaan olevan noin 250 miljoonaa dollaria. Hän on ansainnut tämän varallisuuden menestyksekkäällä urallaan liike-elämässä, urheilussa ja politiikassa.

Tulolähteet

  • Harkimon tulot tulevat eri lähteistä, mm:
  • Urheilumarkkinointi ja tapahtumajärjestäminen: Harkimon yritys on erikoistunut urheilumarkkinointiin ja tapahtumajärjestämiseen, mikä tuottaa merkittävän osan hänen tuloistaan.
  • Jokeritin omistus: Jokeritin omistajana Harkimo saa tuloja lipunmyynnistä, sponsoroinnista ja kauppatavaroista.
  • Poliittinen ura: Eduskunnan jäsenenä Harkimo ansaitsee palkkaa ja erilaisia etuja.
  • Sijoitukset: Harkimo on tehnyt vuosien varrella useita fiksuja sijoituksia, jotka ovat osaltaan kasvattaneet hänen varallisuuttaan.

Johtopäätös

Harry "Hjallis" Harkimo on suomalainen monilahjakkuus, joka on saavuttanut menestystä eri aloilla, kuten liike-elämässä, urheilussa ja politiikassa. Hänen nettovarallisuutensa ja tulolähteensä ovat osoitus hänen menestyksestään, ja hän on edelleen vaikutusvaltainen hahmo Suomessa sekä liike-elämässä että politiikassa.

News

News archive

9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 »