Change language

Hjallis Harkimo omaisuus: Suomalainen liikemies, urheilija ja poliitikko.

Hjallis Harkimo omaisuus

Hjallis Harkimon kiehtova matka: huvivenekilpailuista poliittisiin kilpailuihin

Monen lahjakkuuden mies

  • Business Mogul ja poliitikko: Harkimo on kiinteistöihin, rakentamiseen ja urheiluun erikoistuneen Harkimo Groupin perustaja ja puheenjohtaja. Kokoomuksen edustajana kansanedustajana hän on tehnyt jälkensä paitsi liike-elämässä myös poliittisella areenalla.
  • Urheilun harrastaja: Jääkiekkojoukkueen Jokerit hallituksen puheenjohtajana toimiva Harkimo on juurtunut urheiluelämään syvästi. Hän on myös joukkueen areenan, Hartwall Areenan, kehittämisen suunnittelija.
  • TV-persoona ja merimies: "The Apprentice" -elokuvan suomenkielisen version isännöinnistä. Harkimon monipuolisuudella ei ole rajoja, ja hän sijoittui kolmanneksi BOC Challenge -kilpailussa ympäri maailman yksinhuviveneiden kilpailussa (1986-1987).

Poliittinen odysseia

Harkimon poliittinen matka on yhtä kiehtova. Alun perin eduskuntaan vuonna 2015 valittuna Kokoomuksen edustajana hän ravisteli myöhemmin poliittista maisemaa perustamalla oman puolueen, Movement Now. Alkuperäisestä vastustuksesta huolimatta hänen poliittinen liikkeensä sai vetovoimaa, ja vuonna 2019 hän sai uudelleenvalintansa Movement Now -järjestön ainoaksi edustajaksi.

Purjeseikkailut

Harkimo on purjehtinut maailman valtamerillä, ei vain neuvotteluhuoneissa ja poliittisissa kammioissa. Whitbread Round the World Yacht Racesta BOC Challengeen hänen purjehdusyrityksensä esittelevät seikkailun henkeä, joka täydentää hänen dynaamista uraansa.

Katso eteenpäin: 2024 presidenttiehdokas

Vuonna 2022 Harkimo asetettiin Movement Now -ehdokkaaksi Suomen presidentinvaaleissa vuonna 2024. Tämä siirto vahvistaa entisestään hänen vaikutusvaltaansa ja läsnäoloaan poliittisessa maisemassa.

Harkimon vaikutus urheiluun

Harkimon osallistuminen urheiluun ulottuu politiikan ulkopuolelle. Helsinkiläisen jääkiekkojoukkue Jokerien entisenä puheenjohtajana hänellä oli keskeinen rooli joukkueen kohtalon muokkaamisessa. Hänen näkemyksensä johti myös Helsingin jäähallin luomiseen, joka jätti lähtemättömän jäljen Suomen urheiluelämään.

Perhe ja elämäntapa

Harkimon henkilökohtainen elämä lisää inhimillistä kosketusta tähän poikkeukselliseen tarinaan. Hän on naimisissa kahdesti, ja hänellä on kaksi poikaa ensimmäisestä avioliitostaan ja yksi toisesta avioliitostaan. Hänen matkansa ei ole vain ammatillinen voitto, vaan myös henkilökohtainen joustavuus.

Kasvissyöjävuoro

Vuonna 2018 Harkimo omaksui kasvissyöjän elämäntavan, mikä osoitti sitoutumisensa henkilökohtaiseen hyvinvointiin ja ehkä heijastaa hänen laajempia näkemyksiään kestävästä kehityksestä.

Harry Harkimo omaisuus

Harry Harkimo omaisuus arvioidaan olevan noin 250 miljoonaa dollaria. Hän on ansainnut tämän varallisuuden menestyksekkäällä urallaan liike-elämässä, urheilussa ja politiikassa.

Tulolähteet

  • Harkimon tulot tulevat eri lähteistä, mm:
  • Urheilumarkkinointi ja tapahtumajärjestäminen: Harkimon yritys on erikoistunut urheilumarkkinointiin ja tapahtumajärjestämiseen, mikä tuottaa merkittävän osan hänen tuloistaan.
  • Jokeritin omistus: Jokeritin omistajana Harkimo saa tuloja lipunmyynnistä, sponsoroinnista ja kauppatavaroista.
  • Poliittinen ura: Eduskunnan jäsenenä Harkimo ansaitsee palkkaa ja erilaisia etuja.
  • Sijoitukset: Harkimo on tehnyt vuosien varrella useita fiksuja sijoituksia, jotka ovat osaltaan kasvattaneet hänen varallisuuttaan.

Eri valuutoissa

Niille, jotka ovat kiinnostuneita Harkimon nettovarallisuudesta eri valuutoissa, sen arvo on 259,38 miljoonaa puntaa, 27,31 miljoonaa rupiaa ja huomattava 1,62 miljardia R$ Brasilian realeina.

Johtopäätös

Harry "Hjallis" Harkimo on suomalainen monilahjakkuus, joka on saavuttanut menestystä eri aloilla, kuten liike-elämässä, urheilussa ja politiikassa. Hänen nettovarallisuutensa ja tulolähteensä ovat osoitus hänen menestyksestään, ja hän on edelleen vaikutusvaltainen hahmo Suomessa sekä liike-elämässä että politiikassa.

Kirjoittaja Michael Zippo

Michael Zippo, intohimoinen verkkovastaava ja julkaisija, erottuu monipuolisuudestaan verkkolevityksessä. Blogissaan hän tutkii aiheita julkkisten nettovarallisuudesta liiketoiminnan dynamiikkaan, talouteen sekä IT:n ja ohjelmoinnin kehitykseen. Hänen ammatillinen läsnäolonsa LinkedInissä - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - on osoitus hänen omistautumisestaan alalle. alustojen, kuten EmergeSocial.NET ja theworldtimes.org, hallinta korostaa hänen asiantuntemustaan informatiivisen ja ajankohtaisen sisällön luomisessa. Michael, joka on mukana merkittävissä projekteissa, kuten python.engineering, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen digitaalisessa maailmassa ja kutsuu yleisön tutkimaan monia puolia verkossa hänen kanssaan.

News

News archive

5/2024 » 4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 »