Change language

Halle Berry: Tätä kauneustuotetta hän saa kiittää megahehkustaan Oscar-gaalassa 2023

Halle Berry: Tätä kauneustuotetta hän saa kiittää megahehkustaan Oscar-gaalassa 2023

Vuoden 2023 Oscar-gaalan trendi on luonnollinen meikki. Halle Berry loistaa säteilevällä iholla, jonka hän on velkaa tietylle kauneustuotteelle. 

Oscar 2023 -tapahtuman punaisella matolla tänä vuonna vähemmän on enemmän – ainakin meikin osalta. Luonnolliset lookit, joissa keskitytään tasaiseen ihonväriin ja korostetaan silmiä huulien sijaan, ovat selvästi trendikkäitä. Halle Berry on täydellistänyt tämän ilmeen ja häikäissyt kaikki palkintogaalassa megahehkullaan.

Halle Berry käyttää ombré-huulia ruskettuneiden savusilmiensä kanssa. 

Berryn silmät vilkkuvat kiharan polkkatukan alla pronssin sävyisellä luomivärillä, joka on hienovarainen smokey eye ruskean sävyissä. Huulillaan näyttelijä käyttää ombré-lookia, joka vaalenee sisäänpäin huulten reunan mauveen sävyisistä ääriviivoista. Suurin katseenvangitsija Berryn meikissä on kuitenkin selvästi hänen säteilevä ihonsa. Tasainen hehku ei kuitenkaan johdu niinkään heijastavasta highlighterista, vaan pikemminkin oikeasta pohjustuksesta. 

Ensin Berryn punaisen maton lookin takana oleva meikkaaja Jorge Monroy levitti Charlotte Tilburyn Magic Cream -meikkivoidetta kosteuttamaan ihoa. Sitten tulee ratkaiseva vaihe: tasoittaakseen ihon sävyä mutta välttääkseen naamiomaisen vaikutelman ammattilainen käytti Beautiful Skin Foundation -meikkivoidetta, joka on myös Charlotte Tilburyn. Tuotteen koostumus on täynnä sankari-ainesosia, kuten ruusukompleksia, joka torjuu stressin merkkejä, kookosuutetta, joka vahvistaa ihoestettä, ja tietenkin hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. 

Ravitsevat meikkivoiteet ovat ehdoton kauneustrendi vuonna 2023 

Se, että koristeellinen kosmetiikka (erityisesti meikkivoide, pohjamaali ja peitevoide) on rikastettu ravitsevilla ainesosilla, nousi esiin viime vuoden aikana, ja siitä on sittemmin tullut trendi, jonka yhä useammat tuotemerkit ottavat käyttöön tuotteidensa muotoilussa. Kuten Halle Berry todistaa, et tarvitse ihollesi paljon muuta kuin hyvän meikkivoiteen, et pronssaajaa, mutta ripaus ruusuista poskipunaa riittää jo ylimääräiseksi raikkausboostiksi. 

Kirjoittaja Michael Zippo

Michael Zippo, intohimoinen verkkovastaava ja julkaisija, erottuu monipuolisuudestaan verkkolevityksessä. Blogissaan hän tutkii aiheita julkkisten nettovarallisuudesta liiketoiminnan dynamiikkaan, talouteen sekä IT:n ja ohjelmoinnin kehitykseen. Hänen ammatillinen läsnäolonsa LinkedInissä - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - on osoitus hänen omistautumisestaan alalle. alustojen, kuten EmergeSocial.NET ja theworldtimes.org, hallinta korostaa hänen asiantuntemustaan informatiivisen ja ajankohtaisen sisällön luomisessa. Michael, joka on mukana merkittävissä projekteissa, kuten python.engineering, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen digitaalisessa maailmassa ja kutsuu yleisön tutkimaan monia puolia verkossa hänen kanssaan.

News

News archive

3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 »