Change language

Emma Watson näyttää vanhoilta ajoilta pitkässä polkkatukassaan ja huokuu noughties-tunnelmaa – katso kuvat täältä

Emma Watson näyttää vanhoilta ajoilta pitkässä polkkatukassaan ja huokuu noughties-tunnelmaa - katso kuvat täältä

Pixiestä midileikkaukseen – Emma Watson leikkii mielellään hiustensa pituudella. Hänen nykyinen kampauksensa muistuttaa kuitenkin paljon hänen kymmenen vuoden takaista pitkää polkkatukkaansa. Katso itse!

Tunnemme itsemme siirretyiksi 2000-luvulle, kun näemme Emma Watsonin uusimman kampauksen. Hänellä on rennosti muotoiltu pitkä polkkatukka – aivan kuten kymmenen vuotta sitten. Vielä vuonna 2013 hän käytti samaa kampausta ja stailasi sen vähintään yhtä rennosti. Kaivoimme kuvat esiin suoraa vertailua varten. 

Emma Watson käyttää hiuksiaan nyt aivan kuten kymmenen vuotta sitten

Kun viimeinen Harry Potter -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2010, monet kirjan ja siihen perustuvan elokuvasarjan fanit eivät olleet vain murtuneita. Harryn, Ronin ja Hermionen päänäyttelijöille se tarkoitti myös sitä, että uudet roolit olisivat pian tarjolla. Elokuvissa Hermione Grangeria näytellyt Emma Watson otti aikakauden päättymisen tilaisuutena johonkin aivan muuhun: äärimmäiseen hiustenvaihtoon. Päivästä toiseen hän hyvästeli pitkät hiuksensa ja sai yhtäkkiä pikselin. Sillä: niin kauan kuin hän seisoi roolissa kameran edessä, hän ei voinut vaihtaa hiuksiaan.

Entä mitä tulee pixien jälkeen, kun hiusleikkaus taas kasvaa ulos? Totta kai, polkkatukka. Niinpä vuonna 2013 näyttelijä nähtiin rento lob eli pitkä polkkatukka, jonka hän tyylitteli mieluiten lempeillä aalloilla. Kuten tässä, silloisen The Bling Ring -elokuvansa lehdistötilaisuudessa.

Pitkä polkkatukka, jossa on sivujako ja löysät laineet: Näin Emma Watson käyttää hiuksiaan nyt (taas)

Nyt olemme siis tarpeeksi kauan keritelleet Emma Watsonin Harry Potterin jälkeistä hiustarinaa – miltä hän näyttää nykyään? Elton Johnin hyväntekeväisyysjuhlissa Oscar-gaalan aikana hän esitteli uutta vanhaa pitkää polkkatukkaa – ja antoi nostalgisia noughties-tunnelmia. 

Entinen Harry Potter -näyttelijä on yhtä tyylikäs kuin aina ja pukeutui olkapäästä irtoavaan mustaan mekkoon ja yhdisti sen kimaltelevaan kytkimeen ja hienoon timanttikaulakoruun.

Mutta nyt hänen hiuksiinsa: Hänen kampaajansa Anh Co Tran valitsi sivuhaaran (kuten hän teki ennen vuotta 2012 tehdyssä kampauksessaan). Löysästi muotoillut laineet antavat volyymia ja rakennetta – ja täydentävät lookin täydellisesti. Kampaajan postaus Oscar-illasta osoittaa, että kampaus näyttää myös yksinkertaisesti upealta muiden asujen kanssa.

Olemme uteliaita näkemään, miltä näyttelijän seuraava kampauksen herätys näyttää. Näemmekö hänellä kenties pian jälleen lyhyen kampauksen? Pidämme silmämme auki.

Kirjoittaja Michael Zippo

Michael Zippo, intohimoinen verkkovastaava ja julkaisija, erottuu monipuolisuudestaan verkkolevityksessä. Blogissaan hän tutkii aiheita julkkisten nettovarallisuudesta julkkisten nettovarallisuuteen. liiketoiminnan dynamiikkaan, talouteen sekä IT:n ja ohjelmoinnin kehitykseen. Hänen ammatillinen läsnäolonsa LinkedInissä - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - on osoitus hänen omistautumisestaan alalle. alustojen, kuten EmergeSocial.NET ja theworldtimes.org, hallinta korostaa hänen asiantuntemustaan informatiivisen ja ajankohtaisen sisällön luomisessa. Michael, joka on mukana merkittävissä projekteissa, kuten python.engineering, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen digitaalisessa maailmassa ja kutsuu yleisön tutkimaan monia puolia verkossa hänen kanssaan.

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »