Florence Pugh kombinerer hotpants med sin dramatisk slidsede gallakjole ved Oscar-uddelingen 2023 – og stilbruddet er genialt

Florence Pugh kombinerer hotpants med sin dramatisk slidsede gallakjole ved Oscar-uddelingen 2023 - og stilbruddet er genialt

Florence Pugh beskrev selv sit Oscar-look som "en lille smule romantisk, en lille smule punk" – og vi kunne ikke have udtrykt det bedre.

Åh, de vokser så hurtigt op. Florence Pughs hurtigt udviklende stil på den røde løber blev vist frem ved Oscar-uddelingen søndag den 12. marts 2023, hvor hun fik lov til at overrække en af de eftertragtede trofæer. Ved sin første Oscar-uddeling i 2020 bar hun en grøngrøn kjole med et bælte i taljen og flæser, som stadig fik blandede meninger fra modekritikerne:inde. Men i år er Miss Flo ubestridt på listen over de bedst klædte ved Oscar-uddelingen.

Florence Pugh til Oscar-uddelingen 2023: Dette stilbrud af gallakjole og hotpants gør hendes look så specielt

"Don't Worry Darling"-skuespillerinden bar en off-the-shoulder, voluminøs kjole fra Valentino Couture, der ville have været et samtaleemne i sig selv. Men det er overraskelsen under kjolen, der tager Florence Pughs Oscar-look til det næste niveau: et par sorte mikro-hotpants, der blinkede frem under den ekstremt slidsede gallakjole. I et interview med den amerikanske kanal E! beskrev Florence Pugh looket som "lidt romantisk, lidt punky", og jep, vi er enige med hende. For det er netop dette stilbrud, som skuespillerinden selv beskriver, der gør looket ikke bare glamourøst, men også et særligt blikfang.

Florence Pugh fuldendte outfittet med sorte højhælede plateauhæle, pink turmalin- og diamantøreringe og en skulpturel halskæde fra Tiffany & Co. Hendes skønhedslook var også helt specielt og inspirerende – især når det kom til hendes hår. Det var trukket tilbage i en hestehale, som derefter blev lagt over hendes hoved på en sådan måde, at spidserne iscenesatte en slags mikro-pandehår. En lille sort sløjfe fuldendte looket.

Selv om Florence Pugh ikke medvirkede i nogen af de nominerede film i år, lånte hun sin stemme til karakteren Guldlok i den animerede – og nominerede – Puss in Boots: The Last Wish: Hun blev også omtalt i det seneste nummer af Vanity Fair, hvor hun refererede til et filmisk mesterværk på Instagram:

"Det var sådan en vanvittig/underfuld/bizar dag, for overalt hvor man kiggede, var der ekstremt talentfulde skuespillere:ins der snakkede eller grinede rundt om hvert hjørne. Det var en utrolig ære at være der på dagen, og når jeg ser billederne nu, alle disse måneder senere, er jeg fyldt med enorm anerkendelse af at se alle vores navne sammen … Plus, jeg ligner lidt en Cullen, og jeg tror, jeg elsker det. Jep, det kan du skrive under på min Twilight-audition. "

Denne kvinde har SÅ god smag.

Skrevet af Michael Zippo

Michael Zippo, passioneret webmaster og udgiver, skiller sig ud for sin alsidighed inden for onlineformidling. Gennem sin blog udforsker han emner lige fra berømtheders nettoværdi til berømtheders nettoværdi. til forretningsdynamik, økonomi og udvikling inden for IT og programmering. Hans professionelle tilstedeværelse på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - er en afspejling af hans dedikation til branchen, mens han administration af platforme såsom EmergeSocial.NET og theworldtimes.org fremhæver hans ekspertise i at skabe informativt og rettidigt indhold. Involveret i vigtige projekter såsom python.engineering, tilbyder Michael en unik oplevelse i den digitale verden, der inviterer offentligheden til at udforske de mange facetter online med ham.

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »